Dnevni horoskop za ponedeljek 6. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 6. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 6. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 6. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pripravite se na več kritike in ne sprejemanje predlogov, saj boste imeli občutek, da sami najbolje veste, kar je tisto, kar vas osrečuje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Začeli boste hrepeneti po svobodi, neodvisnosti in temu, da uresničite tisto, kar je že dlje časa skrito v ozadju. Odkrito se boste soočali, resnica bo prava izbira.

horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 08:22 uri preide Luna v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes praznuje Massimo Savić: Astro profil

S svojim inteligentnim pristopom, ki mu a podarja Sonce v znamenju dvojčkov Massimo točno ve, kaj si želi. Je dober organizator, ki se rad giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo. Trigon med Soncem in Saturnom nakazuje, da najraje dela sami v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja.

luno v znamenju leva ga spremlja dober občutek za poštenost, ki je zanj ključnega pomena. V zakonu želi zaradi Venere v raku veliko nežnosti in pozornosti, v zameno za to, pa vselej poskrbi, da je domače zavetje pospravljeno in čisto. Družinsko življenje in dom je njegova prioriteta. Na nežen in sočuten način skrbi za udobje, ljubezen in pripadnost. Zelo dobro se znajde z otroki ter v naravi, ki ga pomirja.

Ko notranja situacija nastane kot nezavedna, potem se zunaj kaže kot usoda.

Carl Gustav Jung

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ludvik Vrtačič, slovenski filozof
  • Albert II., belgijski kralj
  • Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama
  • Björn Borg, švedski tenisač
  • Steve Vai, ameriški kitarist

Začetek konca 2. svetovne vojne. Na današnji dan Švedska postane ustavna monarhija. V Berlinu odprt prvi Berlinski mednarodni filmski festival, Berlinale. Ustanovljena ameriška košarkarska liga NBA. Rodil se je Isaiah Berlin, britanski filozof in Pierre Corneille, francoski dramatik. Umrla je Esther Williams, ameriška plavalka, filmska igralka in Angelo Cerkvenik, slovenski pisatelj. Umrl je tudi švicarski psihiater in psihoanalitik Carl Gustav Jung.

Kako boste delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo poslovno in finančno področje bo od vas zahtevalo nenehno prilagajanje in predvsem več zbranosti.

Katera znamenja zodiaka boste prišla do zaključka, na katerem področju potrebujete kakšno spremembo?

Do pomembnih zaključkov boste prišli rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: Tedenski horoskop ali Tedenski Lunin horoskop

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v devici bo povečana potreba po zadovoljstvu in samodisciplini. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je treba storiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Droben namig vas lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo komaj jutri, zato se nikar preveč ne trudite razumeti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zanimiva zgodba, ki se bo odvijala na čustvenem področju, prinaša kljub hladni energiji lune v devici izjemno srečo ter zadovoljstvo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves dan.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijatelji bodo od vas pričakovali podpro in to, da si zanje vzamete čas. Poskušajte tudi vi njim prisluhniti in jih razumeti. Na koncu se boste skupaj vsemu nasmejali in poiskali ugodno rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav se bo dan zaradi napete energije lune v devici slabo začel, se bo toliko boljše končal. Trenutki bodo malce naporni, saj se boste na vsak način želeli premakniti dalje, vendar ne boste vedeli katero smer ubrati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na ljubezenskem področju vam dan ne bo posebno naklonjen, zato bi v notranjosti lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite pri miru.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V sebi boste zaradi lune v devici začutili nemir, ki se bo dotikal poželjivosti in razburkane čutnosti. Če ne prej, bodo zvečer, vaše želje gotovo uslišane. Vsaj tiste, ki se nanašajo na čustva.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vsi vas bodo pohvalili, zato boste še bolj samozavestni kot običajno. Tudi na poslovnem področju se ne boste mogli pritoževati. Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo vse skupaj popestrile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju vas bo razveselila dobra novica s strani osebe nasprotnega spola, ki je že nekaj časa prava uganka. Počasi se boste morali odločiti za pomemben korak.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub temu, da se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami, vas naj ne zmedejo, saj boste že kmalu naleteli na pomoč s strani nekoga, ki ga poznate že dlje časa in vam bo z veseljem prisluhnil.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na poslovnem področju se bodo zadeve reševale v za vas ugodni smeri, k temu pa bo pripomogla tudi luna v devici, ki bo skrbno skrbela, da bo vztrajnost ostala na višjem nivoju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozorni bodite da ne bodo vaše pripombe preveč sarkastične in da boste po najboljših možnih močeh zadovoljni sami s sabo. Na področju ljubezni pričakujte manjša, vendar zanimiva presenečenja.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2022