Dnevni horoskop za ponedeljek 25. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 25. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 25. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar se, tudi če ste trenutno v kakšni zagati ne prepuščajte vlogi žrtve, saj se b o to zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom izkazalo za slabo izbiro.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zajemite dan s polno žlico in dovolite, da se vam približa iskrena ljubezen, ki vam nudi tihe vendar prijetne odgovore na vaša vprašanja.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 12:14 uri preide Luna v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig razsvetljuje glavo.

Mongolski pregovor

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ella Fitzgerald, ameriška jazzovska pevka
  • Alfredo James »Al« Pacino, ameriški filmski igralec
  • Miran Tepeš, slovenski smučarski skakalec
  • Renée Zellweger, ameriška igralka
  • Anja Pärson, švedska alpska smučarka

Na današnji dan je Avstrija dobila svojo prvo ustavo. Začetek gradnje Sueškega prekopa. V San Franciscu zasedala ustanovna konferenca Organizacije združenih narodov. Rodil se je Guglielmo Marconi, italijanski elektroinženir, izumitelj in Gérard Henri de Vaucouleurs, francosko-ameriški astronom. Rodil se je tudi košarkar Tim Duncan in oče modernega baleta Mihail Mihajlovič Fokin. Umrl je Elvis Bešlagič, hokejist in Ginger Rogers, ameriška filmska igralka, plesalka, pevka.

Kakšen bo dan zaradi prehoda lune iz zračnega v vodno znamenje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zjutraj spontani, nato prehajate v bolj občutljivo in premišljeno obdobje.

Katera astro znamenja se boste težje spravila v pogon in sestavila na področju kariere?

Danes se boste težje spravili v pogon rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI SE ZELO RADA POHVALIJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni si lahko zjutraj, ko bo luna še v vodnarju zastavite višje cilje. Nasprotna stran bo hitro dojela, česa si najbolj želite, zato se boste spontano podali v nadaljevanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na prvo mesto zaradi težjih situacij stopa notranja moč. Instinkt vam bo narekoval, da prevzamete kontrolo nad situacijo in potegnete iz nje največ kar lahko, seveda v pozitivnem smislu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno boste razvozlali, kaj želi nekdo od vas. Vprašati bi se morali ali ste zadovoljni s tem kar vam ponuja življenje in kako trenutno stojijo pomembne stvari na področju kariere.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Težave boste reševali tako, da se boste za nasvet obrnili k določeni osebi, ki pa vam bo podarila le zmeden odgovor z veliko nepomembnega balasta. Prisluhnite raje sebi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delo bo popoldne, ko luna preide v znamenje rib bolj v ozadju, potrebujete več počitka in umirjenosti v popolni tišini. Nekdo vas bo s svojimi zanimivimi opazkami spravil v dobro voljo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne bodite tako obremenjeni z zadevami na katere nimate vpliva. Nekaj časa si vzemite čisto zase. Počnite stvari, ki so posebne in ki vas bodo sprostite ter navdihnile s toplino.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zelo pazljivi boste morali biti na energijo, ki bo ves čas silila v ospredje. Če se boste na predloge odzivali impulzivno in napadalno, se bodo ljudje okoli vas uprli in ne bodo želeli sodelovati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V drugi polovici dneva, ko se bo luna pomaknila v znamenje rib se boste umaknili v osamo, ker se boste v tišini posvetili samo sebi. Razne pripombe in argumenti vas lahko vznemirijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pripravite se, saj prihaja novica, ki vas bo presenetila. Vsekakor ste lahko mirni, čeprav se v povezavi s simpatično priložnostjo, ki je boste deležni napoveduje nekaj več stroškov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko boste na trenutke nezadovoljni, nikar slabe volje ne zadržujte v sebi, bolj smotrno je, da nekomu zaupate svoje pomisleke in težave. Odleglo vam bo, ko se boste izpovedali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nuditi pomoč je sicer zelo pozitivno, slabo pa je če ljudje postanejo odvisni od vas. Pazite, da boste znali ujeti pravo mejo ter kljub temu opraviti z vsemi pomembnimi zadevami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tudi če ste bili še pred kratkim razočarani, vas bo tokrat spremljala sreča. Nekdo vam bo, če se boste znašli na razpotju pomagal, ter vas vodil po poti, ki bo vsake toliko časa malce vijugasta.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV