Dnevni horoskop za ponedeljek 23. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 23. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 23. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 23. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energijo boste zaznavali kot podzavestno impulzivnost, ki se bo širila tudi na okolico. Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali spremembe.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pokažite več pripravljenosti na enakopraven dialog, s katerim boste premostili nejasnosti.

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Bogastvo, ki ga dosežem, prihaja iz narave, izvira mojega navdiha.

Claude Monet

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Franc Talanji, slovenski pisatelj, pesnik
  • Anatolij Karpov, ruski šahist
  • Rubens Barrichello, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Janez Benko, slovenski klarinetist
  • Lena Meyer-Landrut, nemška pevka

Na današnji dan je jugoslovanska košarkarska reprezentanca pod taktirko Iva Daneua v Ljubljani postala svetovni prvak. Winston Churchill odstopi z mesta predsednika vlade Združenega kraljestva. Ustanovljena je bila Zvezna republika Nemčija. Napoleon Bonaparte okronan za italijanskega kralja. Rodil se je Hugh Maxwell Casson, angleški arhitekt in Andrea Luchesi, italijanski skladatelj. Rodila se je angleška igralka Joan Collins in španska pevka Monica Naranjo. Umrl je Slavko Osterc, slovenski skladatelj in Roger Moore, britanski igralec.

Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj zasanjana in malce zaprta vase?

V današnjem dnevu boste najbolj zasanjani in zaprti vase rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite se, kljub temu da vas luna v ribah vodi v sanjarjenje držati svojega načrta in se ne ozirajte preveč na pripombe, ki bodo prav hitro pozabljene, posebno če ste prepričani vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poslovnem in finančnem področju bo za dobre rezultate potrebne več natančnosti. Pojavila se bo, ko jo boste najbolj potrebovali, sicer pa bi si morali narediti bolj dodelan načrt.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V kolikor boste z energijo lune v ribah zaupali, se bodo stvari kmalu obrnile v vašo korist. Kljub vsemu pazite, da vas nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo vse skupaj že prepozno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nestrpni sodelavec vas bo negativno presenetil s svojim obnašanjem. Da postorite vse kar je potrebno, boste potrebovali več časa kot sicer. Vse skupaj boste kmalu razvozlali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi lune v ribah si boste želeli več miru, saj boste utrujeni od vseh dogodkov v zadnjem času. Spodbudila vas bo oseba, ki je na isti valovni dolžini, pričakujte razumevanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav se lahko na področju dela in denarja ponovi stara napaka, se nikar preveč ne razburjajte. Imate dovolj časa za vse, tudi za to, da nekomu ponudite novo priložnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaša negotovost je lahko zaradi lune v znamenju rib močno povečana, zato se ne trudite z iskanjem prave rešitve. Raje se naslonite nazaj in vse skupaj natančno opazujte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakovali boste dober zagon za nadaljevanje težje zgodbe, ki vas v mislih neprestano plaši s svojo vsebino. Storite nekaj drugačnega, nekaj kar vas bo postavilo v ospredje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub luni v znamenju rib, boste na kariernem področju med najbolj prodornimi, še posebej v zvezi z denarjem. Tudi ljubezensko področje se bo nahajalo pod ugodnimi vibracijami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obnovite porušene mostove in se s pomočjo lune v ribah neobremenjeno podajte v svet domišljije, ki ni daleč od realnosti. Poklical vas bo nekdo, s katerim lahko sproščeno pokramljate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Označili vas bodo, da ste zoprni, kar vas lahko notranje vznemiri, saj si močno želite ugajati. Potrudite se raje, da boste na čim lažji način našli razumevanje za ljudi in situacije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi lune v vašem znamenju je pred vami srečen dan poln obilja na vseh področjih. Zdaj bi morali pokazati več pobude in dobrih zamisli ter se samozavestno podati naprej.

Vas zanima: PRIHAJA SPONTANO OBDOBJE DVOJČKOV