Dnevni horoskop za ponedeljek 20. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 20. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 20. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 20. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Časa vam bo zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom primanjkovalo, zato naredite bolj intenziven načrt. Najprej rešite nekaj glede zaostalih zadev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zelo zaplete, saj vam nekaj, kar je ključnega pomena še ni najbolj jasno.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Biti dober je lahko, težko je biti pravičen.

Victor Hugo

Danes praznuje Sofia Loren: Astro profil

Njeno Sonce, ki se nahaja v znamenju Device nakazuje na natančno, analitično in urejeno osebo, ki zna v življenju poskrbeti zase. Ima odličen občutek kam se usmeriti, da bi dosegla slavo in uspeh. Njena hladna narava jo ščiti pred neuspehi. V življenju ji sledijo večja nihanja razpoloženja, ki jih premaga z druženjem in zabavanjem.

Luna v znamenju Vodnarja ji podarja razigranost in energičnost s katero osvaja vrhove. Čeprav je čustvena, zna v odnosu kljub temu odlično poskrbeti zase. Moški so zanjo uganka in z njimi se v podrobnosti ne spušča. Je odkrita in obožuje vse kar ima priokus po nenavadnem in drugačnem.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Matevž Ravnikar, slovenski pisatelj
  • Marij Kogoj, slovenski skladatelj
  • Juan Pablo Montoya, kolumbijski dirkač
  • Robert Koren, nogometaš
  • Peter Prevc, smučarski skakalec

Na današnji dan Ferdinand Magellan se odpravi na plovbo okoli sveta. Leon Rupnik postane predsednik pokrajinske uprave Ljubljanske pokrajine. Princ Charles postane regent Belgije. Začne se prvi filmski festival v Cannesu. Sovjetska zveza prizna popolno samostojnost Nemške demokratične republike. Rodil se je tudi Matej Sternen, slovenski slikar in France Veber, slovenski filozof. Umrl je Giovanni Battista Donati, italijanski astronom in German Stepanovič Titov, ruski kozmonavt.

Umivanje rok duše ne bo očistilo.

Jean de La Ceppede
Kakšne energije se bodo prepletale zaradi vpliva konjunkcije?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes zamišljeni, počasni in zaprti v svoje zaznave.

Katera znamenja zodiaka se bodo danes sprostila s plesom, glasbo ali umetnostjo?

V današnjem dnevu se boste sprostili s plesom, glasbo ali umetnostjo rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji zaradi zoprnega sodelavca vaši živci. Brzdajte svoj temperament, saj bi lahko v jezi rekli in storili stvari, za katere bi posledice še dolgo čutili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zdravje trenutno ni najbolj stabilno, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času. Pustite stres tam kjer je, vstran od vas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kar se vam bo danes, ko se luna nahaja v ribah dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo in smeh, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav boste s težavo nekomu razložili, kaj si želite, bo vsekakor vredno truda. Motilo vas bo le dejstvo, da boste razmišljali preveč dolgoročno, kar vas lahko vodi v trenuten nemir.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi povečane labilnosti, ki jo prinaša luna v ribah, se bo nekdo želel z vami malce poigrati, vendar mu ne smete dovoliti, da se spusti preko začrtanih meja. Ne bodite tako raztreseni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v ribah se boste poklonili ljubezni. Željni boste nežnosti, lepih komplimentov in bližine. Marsikateri odnos se bo znašel v veliko bolj simpatičnih energijah kot v preteklih dneh.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želeli si boste navezati tesnejše stike in se o vsem kar vas bremeni pogovoriti. Potrebno bo poiskati čas za umirjen pogovor, saj lahko drugače izbruhnejo zoprni konflikti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preveč boste kljub nežnim energijam lune v ribah razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja na tem področju. Priporočljivo je, da se sprostite in uživate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo moči in zato si boste želeli le umakniti se v svoj svet.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred kratkim ste dovolili, da vam nekdo, ki je povezan z vami narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Ko boste o vsem skupaj razmislili, bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kar vas navdušuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi vpliva lune v ribah, ki povečuje občutljivost, se nikar ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste imeli glavno besedo, ker vas bodo želeli nadvladati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dovolili si boste, da vas bodo čustva, ki se bodo z luno v vašem znamenju razbohotila dodatno spodbujala in osrečevala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za pogovor.

Vas zanima: RAZPOLOŽENJSKO NIHANJE IN MUHASTI LJUDJE ali SAŠO SE JE ZAPLETEL V MREŽNI MARKETING IN IZGUBIL PRIJATELJE