Tedenski Lunin horoskop za obdobje 20.9.-26.9.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. septembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. septembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. septembra

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek vas bo vodil vpliv lune v znamenju rib, zato ne boste najbolj pogumni in budni. Težje se boste pri pomembnih zadevah in v prometu zbrali, najbolj vam bo ustrezal počitek v umirjenem okolju. Vendar pa to ne pomeni, da se morate izogibati razmišljanju o neprijetnih ali bolečih stvareh, prav je da se v tem času z njimi soočite. Zaželeli si boste nežnosti, ki bo še dodatno poglobila odnose. Za večje poslovne podvige čas ne bo najbolj ugoden, zato še nekoliko počakajte, na bolj ugodne okoliščine.

V torek ob 5.13 prehaja luna v znamenje ovna, nastopi tudi Polna luna.

blank

Pravila in obveznosti boste doživljali nervozno, težko boste hodili po svoji pot. Nič nenavadnega ne bo, če se boste v odnosih začeli bolj kot običajno postavljati zase. Hrepeneli boste po strastni ljubezni, predvsem pa pozornosti, slavi, in občudovanju s strani oseb nasprotnega spola. Ker vaša direktnost ne bo imela začrtanih meja, se lahko nekomu, ki je bolj občutljive narave celo zamerite. Prihaja tudi veliko misli, ki vas lahko zmedejo.

V četrtek ob 14.38 uri preide luna v znamenje bika.

Ustvarila bo prijetno toplino v odnosih in z veseljem boste prejemali prijazne komplimente. Razum boste malce odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali analizirate. Ljubezen dobiva tudi v petek in soboto dodano vrednost in srečanje, ki se ga veselite, bo izpadlo več kot čudovito. V domačem okolju boste z veseljem uredili vse kar je neurejenega ter skuhali pravo poslastico, s katero boste presenetili družinske člane.

V nedeljo se boste zbudili z vplivom lune v znamenju dvojčkov. Razpršena energija bo prinesla možnost za obnovitev stikov. Presenečeni boste nad tem, koliko energije boste imeli, ne glede na to, kaj boste počeli. Veliko besed, ki jih boste izrekli se lahko kasneje pokaže kot nezanesljivih, vendar boste tako zelo entuziastični, da vas to ne bo zanimalo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZA ROJENE V ZNAMENJU DEVICE in KATERA ASTRO ZNAMENJA SO NAJBOLJ SKROMNA?