Dnevni horoskop za ponedeljek 14. februarja 2022

valentinovo
Dnevni horoskop za ponedeljek 14. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 14. februarja 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. februarja 2022, Valentinovo ali praznik svetega Valentina. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zajemite dan s polno žlico in dovolite, da se vam približa iskrena ljubezen, ki vam nudi tihe vendar prijetne odgovore na vaša vprašanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na trenutke prihaja s prehodom Merkurja v vodnarja občutek, da bi morali storiti nekaj v smeri, da pridobite širšo sliko pomembne situacije.

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 12:17 uri Luna preide v znamenje Leva

Dopoldan se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Leva pa prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni.

Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili. Danes boste tudi začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 14. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Josipa Lisac, hrvaška pevka
  • Josef Hader, avstrijski igralec in scenarist
  • Bacary Sagna, francoski nogometaš
  • Tiffany Thornton, ameriška igralka
  • Jurij Tepeš, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je skupina študentov zagnala YouTube, ki je sčasoma postal največja spletna stran za deljenje video vsebin. Jure Franko Sloveniji prismuča prvo zimsko olimpijsko medaljo. Peter Prevc je na tekmi svetovnega pokala v poletih v Vikersundu poletel do novega svetovnega rekorda, 250 metrov. Rodil se je Boris Kraigher, slovenski narodni heroj in Stanko Lorger, slovenski atlet. Umrl je Marco Pantani, italijanski kolesar in Fran Eller, slovenski pesnik. Leta 269 so usmrtili sv. Valentina, saj je v nasprotju s cesarjevo odredbo poročal mlade pare.

Ljubezen je edina smiselna stvar v tem nesmiselnem času.

Hans Habe
Kakšno počutje prinaša planetarna kombinacija na praznik zaljubljenih?

Dnevni horoskop napoveduje zjutraj močno čustveno doživljanje, popoldne pa obilo prijetnih komplimentov in sproščenost.

Katera znamenja zodiaka lahko pričakujete čudovit dan, obarvan z iskreno ljubeznijo?

Lep dan, obarvan z ljubeznijo lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Preberite tudi: V PRIČAKOVANJU VALENTINOVEGA PRAZNIKA ali HOROSKOP IN LJUBEZEN: VALETINOVO V OČEH ASTRO ZNAMENJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zberite se in zjutraj, ko bo luna še v raku ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi lahko storili stvari, ki bi jih kasneje obžalovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počutje se nahaja na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času in seveda sprostitve, ki bo umu še kako koristila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si na področju kariere želite, bo vredno vsake besede. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem kot z razumom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse kar se vam bo popoldne, ko preide luna v leva dogajalo, vas bo spravljalo v zadovoljstvo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale že nekaj časa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustva, ki vam nagajajo bodo postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti. Uporabite bolj pokončen in samozavesten nastop.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo tudi moči, zato si boste želeli le umakniti se.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dovolili si boste, da vas bodo čustva spodbujala in motivirala. Samski boste iskali priložnosti, da bi se pogovorili z nekom, ki lahko razjasni dvome, povezane s preteklostjo in njenim pomenom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite in sanjarite o naslednji priložnosti, ki je lahko neverjetna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse se bo vrtelo okoli ljubezni in čustvenih zadev. Zvezde bodo poskrbele, da se bo precej spremenilo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Tudi najbolj naporen odnos se bo uredil.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat se ne boste razumeli z nekom, ki vam je sicer v marsičem podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Sedaj pa se bo žal potrebno tudi soočiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če želite ostati nasmejani, se v nobenem primeru ne spuščajte v konflikte, ki lahko nastanejo zaradi različnih argumentov. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte sproščenega vzdušja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zopet počnete preveč stvari naenkrat. Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na napačne navade ter metode.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2022