Dnevni horoskop za ponedeljek 12. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 12. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 12. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 12. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu, ki ga spremlja ognjena energija bo vse skupaj nekoliko bolj jasno in lažje razumljivo. Poslovne situacije bodo dobile boljšo podobo, potrebne bo le več vztrajnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte počasi prekiniti začarani krog in videti stvari takšne, kakršne v resnici so, da razkrijejo ves vaš potencial.

Horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Sašo Udovič, slovenski nogometaš
  • Natalija Verboten, slovenska pevka
  • Dimitrij Tursunov, ruski tenisač
  • Daniel Agger, danski nogometaš
  • Nina Kolarič, slovenska atletinja

Na današnji dan Švica postane 25. članica Schengenskega sporazuma. V Celju odpre svoja vrata prvi art kino v Sloveniji – Art Kino Metropol. V Ljubljani se konča snemanje filma Kratki stiki. Španija postane republika. V kalifornijskem kraju San Luis Obispo odprt prvi motel na svetu. Najdena je bila ukradena slika Mone Lise. Rodil se je Janez Orešnik, slovenski jezikoslovec, akademik in Frank Sinatra, ameriški pevec, filmski igralec. Prav tako se je rodil norveški slikar Edvard Munch, ki velja za klasika ekspresionizma. Umrl je Ivan Stopar, umetnostni zgodovinar in Janez Wolf, slovenski slikar.

Kadar so ljudje srečni, ne ločijo med zimo in poletjem.

Anton Chekhov
Kako boste delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo poslovno in finančno področje bo od vas zahtevalo nenehno prilagajanje in predvsem več zbranosti.

Katera znamenja zodiaka boste prišla do zaključka, na katerem področju potrebujete kakšno spremembo?

Do pomembnih zaključkov boste prišli rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes bodite z energijo lune v levu preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem kar radi počnete, brez da bi se ozirali na vplive okolice. Poskusite čim prej zamenjati negativno razmišljanje za pozitivno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker se boste počutili fizično utrujeno, poiščite razlog, ki je verjetno to, da določenim zadevam še niste kos in vas po tihem v notranjosti vznemirjajo. Naredite korak naprej!
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekaj zgodilo brez vaše vednosti. Glede prijateljev boste z direktnostjo, ki jo prebuja luna v levu bližje odgovoru, ki ste ga iskali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Večina stvari in odločitev bo odvisna od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste motivirani, se obeta tudi nekaj težavic z zbranostjo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v vašem znamenju ste na dobri poti k uspehu. Zelo boste dejavni, vendar zelo mirni glede zadev, ki ste jih že dosegli. Od zmage vas loči le še nekaj majhnih korakov, zato ne odnehajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energija lune v levu bo za vaš okus preveč samozavestna. Če se odprete napetostim, lahko uporabite svojo kreativnost za nove začetke tam, kjer si že nekaj časa želite napredovati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v levu boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah. Tokrat boste znali brez zadržkov stopiti izven okvirjev, ki so začrtani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zanimiv dan z energijo lune v levu, ki vas vabi v soočenja na vseh področjih. Ljubezen se bo znašla nekako na stranskem tiru, kar se vam je v zadnjih časih dogajalo bolj poredko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Glede financ ste preveč obremenjeni, zato prihaja občutek, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Čeprav boste želeli dosegati svojo voljo, bo v vas preveč napetosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S pomočjo energije lune v levu boste delovali v visoki prestavi, potem pa se boste zadovoljni počasi ustavili. Vse skupaj vam bo nekoliko olajšal nekdo, ki se na vse dobro spozna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

To je vaš dan, saj luna v levu podpira vašo aktivnost. Lažje kot v preteklih dneh boste prodrli v ospredje in se rešili pred številnimi zapleti v medsebojnih odnosih. V ljubezni bo strastno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav si tega ne želite, bodo zopet na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve. Pozorni bodite tudi pri dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Vsekakor pa bodite bolj zbrani.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2022 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2022