Dnevni horoskop za ponedeljek 11. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 11. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 11. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zavedati se boste začeli, da morate spremeniti svoj tempo ter narediti kakšen bolj pogumen korak. Lepe stvari in komplimenti vas lahko danes zagotovo popeljejo v zadovoljstvo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prav je da ste samozavestni, vendar ne pretiravajte, saj puščate popolnoma napačen vtis.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni. V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Potrebujemo harmonijo, potrebujemo mir. Mir temelji na spoštovanju življenja, na čaščenju življenja.

Thich Nhat Hanh

LJUBEZEN KROŽI, KADAR JO DAJEMO

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Repič, slovenski rezbar, kipar
  • Christian Wolff, nemški filmski in televizijski igralec
  • Tomaž Domicelj, slovenski glasbenik
  • Douglas Adams, britanski pisatelj
  • Eddie Lawson, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan je bila krstna uprizoritev Verdijeve opere Rigoletto v beneški operni hiši La Fenice. Japonsko je prizadel potres z močjo 8,9 po Richterjevi lestvici kateremu nato še sledi cunami. Rodil se je Marius Petipa, francosko-ruski plesalec, koreograf in Astor Piazzolla, argentinski glasbenik, skladatelj. Umrl je Ivan Malavašič, slovenski besedilopisec, slikar in Anton Ingolič, slovenski pisatelj.

Katera znamenja zodiaka boste imela občutek, da vaše razpoloženje ves čas niha?

Rojeni v ognjenih znamenjih boste imeli občutek, da vaše razpoloženje ves čas niha.

Katera znamenja zodiaka se boste najbolj znašla na področju čustev?

Na področju čustev se boste najbolj znašli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar se ne usmerjajte v napačne odločitve, ki onemogočajo napredek. Priznajte si, da v preteklosti niste rešili vsega, zato se ponavljajo problemi, ki jim ni videti konca. Naj vas vodijo izkušnje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naredite z optimizmom, ki ga prebuja luna v ovnu vsaj eno prijetno stvar zase, takšno ki si jo že dolgo želite. Energije boste imeli na pretek, zato dokončajte opravila, ki ste jih že pred časom začeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nečesa se predolgo oklepate, zato razmislite ali je vse skupaj vredno. Morda morate samo nekoliko spremeniti svoja stališča. Zaradi energije lune v ovnu boste nervozni, zato si vzemite čas tudi za počitek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu utegnete povedati vse naenkrat, ob izbruhu čustev in iskrenosti se boste boljše počutili. Skušajte svojo osredotočenost usmeriti drugam in začnite delati na tem, da osrečite sebe, ne samo druge.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobivali boste pravo spodbudo zato boste bolj zadovoljni in sproščeni kot v preteklih dneh. Zastavili si boste bolj zahtevne cilje, ki vam bodo podarili dodaten zagon in vas spomnili na to, kako sposobni ste.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če morate storiti pomemben korak, se čim prej podajte v to smer. Na področju čustev boste kljub luni v ovnu senzibilni, občutili boste potrebo po harmoniji. Brez vmešavanja boste pustili, da se stvari odvijajo v svoji smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vas bo na simpatičen način pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak, ki so jih naredili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo v odnosih močno vznemirjala, zato se ji čim bolj izognite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete spremeniti. Ko boste o vsem skupaj razmislili, ter zadeve temeljito pregledali, boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne zapirajte se vase, ne sprašujte se predolgo o določeni zadevi, saj očitno preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti. Na čustvenem področju pokažite več izvirnosti in strasti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Največ stvari se bo dogajalo na poslovnem področju, vmes pa vas bodo zaradi prehitrih korakov večkrat razjezili. V kolikor se z nekom neprestano prerekata, bo vse skupaj podobno vrtenju v začaranem krogu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite na področju kariere in denarja čim bolj razumevajoči in naklonjeni, saj ste na pragu novosti, s katerimi bi lahko kmalu več zaslužili. Dejstva bodo drugačna, toda srce vas vseeno vleče na isto stran.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikakor ne boste želeli popustiti, čeprav veste, da to morda ni najboljša odločitev. Skrbno in zbrano analizirajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili, kam se usmeriti.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE VENERE V RIBAH? in ASTRO ZNAMENJA, KI SE IZOGIBAJO REDNI TELESNI VADBI