Dnevni horoskop za ponedeljek 1. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 1. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 1. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 1. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav vam ne bo enostavno, se skušajte prilagoditi in se izogniti pretiranemu kritiziranju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Preden se sporečete, se vprašajte, če je del krivde tudi na vaši strani.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Zmaga ni nekaj, kar se zgodi na igrišču, ko zapiska piščalka in zavreščijo navijači. Zmaga je nekaj, kar se gradi fizično in mentalno vsak dan, ko treniraš in vsako noč, ko sanjaš.

Emmit Smith

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Ljudmila Novak, slovenska političarka
  • Miran Stanovnik, slovenski motociklist in župan
  • Vesna Pernarčič, slovenska igralka
  • Jakov Fak, slovenski biatlonec
  • Anže Semenič, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bila ustanovna seja 7. državnega zbora Republike Slovenije. Začetek petinštiridesetih olimpijskih iger. Slovenija, Slovaška, Bolgarija, Ciper, Latvija in Malta postanejo članice Evropske agencije za okolje EEA. V Ljutomeru odprejo prvo samopostrežno trgovino v tedanji Jugoslaviji. Ana Frank naredi še zadnji vnos v svoj dnevnik. Krištof Kolumb odkrije Venezuelo. Rodil se je Zoran Đinđić, srbski predsednik vlade in Bojan Stupica, slovenski gledališki režiser. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Yves Saint Laurent, ki je s svojimi modnimi kreacijami diktiral modne smernice 20. stoletja. Umrl je France Mihelič, slovenski slikar in Stane Kregar, slovenski slikar.

Kaj vas bo danes najbolj navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj navdihovala delo.

Katera znamenja zodiaka boste čutila močno potrebo po pospravljanju?

S pospravljanjem se boste danes z veseljem ukvarjali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi analitičnosti, ki jo prebuja luna v devici boste odnos postavili pod drobnogled. Če se vi dobro počutite, je to vse, kar je zares pomembno, zato ne iščite težav tam kjer jih ni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počutje se nahaja na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času. Sledite tistim, ki so aktivni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekoga prepričate, kaj si želite, bo vse skupaj zadišalo po zanimivi dogodivščini. Uživajte kolikor se le da in se nikakor ne pustite motiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Konflikt, ki se bo začel zelo nedolžno, bo prerasel v spor in vam pobral voljo, da bi v določeni situaciji nadaljevali. K sreči se bodo napete in zoprne energije kmalu razblinile.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolili si boste, da vas bodo čustva popeljala na pravo mesto, le prilagajati se zaradi vpliva lune v devici ne boste želeli. Pričakujte več priložnosti za iskren in vznemirljiv pogovor.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zvezde bodo poskrbele, da se bo na področju čustev veliko dogajalo, saj boste željni ljubezni in bližine. Uredijo se lahko tudi odnosi, ki so še pred nekaj dnevi veljali za nestabilne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo se bo želel v spletni klepetalnici z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti. Raje bodite zvesti svojim načelom in ne razkrivajte tistih stvari, ki so bolj zasebne narave.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Škorpijoni boste danes kljub luni v devici, ki ohlaja čustva malce preveč razmišljali o ljubezenskih zadevah. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite in ne dvomite preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Potrudite se in ostanite umirjeni, tudi če vas bodo neprestano vznemirjali. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi storili stvari, katerih škodljive posledice bi čutili še dolgo časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na živce vam bo šel nekdo, ki vam ves čas nekaj predlaga. Na osebnem področju vam bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kjer ste samostojni in kjer lahko zadeve spremenite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če si hočete dobro, ne pričakujte, da vam bodo vsi, ki vas obkrožajo prisluhnili. Ne doma ne med prijatelji ne boste besedno zmagali, saj se vse skupaj trenutno vrti malce proti vam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar se vam bo dogajalo, vas bo razbremenilo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas bremenile že nekaj časa. Luna v devici obljublja sistematične rešitve.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP