Dnevni horoskop za petek 9. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 9. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 9. septembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 9. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na ljubezenskem področju bo prevladala simpatična energija, ki bo prebudila vsakogar. Samski, sedaj je pravi čas za skok v neznano, ali po spletu, ali v živo, odločite se sami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Naj se vas preveč ne dotaknejo razni družinski pritiski in nepredvidljive spremembe, ki so tik za vogalom.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 06:42 uri Luna preide v znamenje Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Nihče ni svoboden, kdor ni samega sebe gospodar.

Claudius

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Michael Keaton, ameriški filmski igralec
  • Matjaž Kek, slovenski nogometaš in trener
  • Adam Sandler, ameriški filmski igralec
  • Goran Višnjić, hrvaški filmski igralec
  • Luka Modrić, hrvaški nogometaš

Na današnji dan Tadžikistan razglasi neodvisnost. Nemčija sprejeta v Društvo narodov. Italija sprejme zakon o zaščiti države. Na letalskem mitingu v italjanskem Salgaredu se zruši Su-27. Rodil se je Matevž Langus, slovenski slikar in Lev Nikolajevič Tolstoj, ruski pisatelj, politik, publicist. Rodil se je tudi William Cranch Bond, ameriški astronom. Umrl je Franc Flere, slovenski harmonikar in Lojze Dolinar, slovenski kipar.

Za srečo je potrebna svoboda, za svobodo je potreben pogum.

Viktor Frankl
Kaj bo v današnjem dnevu najbolj pomembno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj pomembno povezati se s svojo notranjostjo.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj občutljiva?

Bolj občutljivi boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 ali IZOGNITE SE STRUPENIM LJUDEM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ukvarjali se boste s svojim telesom in s svojim videzom, prav tako pa zaradi lune v ribah ne boste pozabili na notranjost. Veliko bolj umirjena energija vam bo resnično pisana na kožo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravljeni boste na velik korak, ki ga boste pogumno udejanjili. Na nekaj ovir boste pred tem naleteli, a ne skrbite preveč. Iz zagate se boste izvlekli predvsem po zaslugi iskrenosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sodelavce, s katerimi ste že nekaj časa v napetem položaju boste prisilili k spremembam, kar se ne bo dobro končalo. Ne bodite tako neizprosni in pustite, naj do izraza pride tudi njihov predlog.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne iščite krivca za zmešnjavo. Storili ste kar ste v dani situaciji morali. Zdaj je čas, da na novo pridobljeno izkušnjo skrbno analizirate ter jo kasneje tudi uporabite v svoj prid.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Brez tveganja ne boste prišli do želenih rezultatov. Odnosi v službi vas bodo zaradi energije lune v ribah precej obremenjevali. Ves čas boste imeli občutek, da vas vlečejo na napačno stran.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tudi če nič ne bo tako kot bi moralo biti, nikar ne lažite sami sebi. Ne prepričujte se, da ste zadovoljni, ko pa v vas brbota notranji nemir. Jasno in glasno povejte, česa si želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vso energijo boste posvetili pogovoru, ki bi se utegnil zaključiti nekoliko drugače, celo brez dogovora, če ne boste prevzeli vajeti v svoje roke in pokazali nekaj borbenosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dotaknili se boste videza. Po vsej verjetnosti bo iz omar najprej romala stara garderoba, potem pa se boste odločili še za ostale korake. Ne pozabite pa tudi na čustveno plat.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nervozni boste, ker ne boste mogli dobiti tistega, kar ste si zapičili v glavo. Ker niste vajeni sklepati kompromisov, bo vse skupaj še bolj zoprno, tudi za tiste, ki vas obkrožajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu, ki vam je zelo pri srcu iskreno priznajte svojo sumničavost. Ko boste to storili, vam bo lažje. Luna v znamenju rib prebuja skrite občutke, kar vas lahko na trenutke zmede.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Morda že predolgo taktizirate. Skušajte se odločiti na osnovi prvega občutka, kaj drugega bi vas le utrudilo. Razmislite tudi o predlogu, ki je izredno mikaven in zanimiv.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne čutite več pritiska, ki je bil povezan z dojemanjem določene situacije. Dovolj bo le nekaj razigranih pogovorov in spet boste optimistični. Ugaja vam prijateljski odnos brez obveznosti.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2022 ali NAJBOLJŠI UČITELJI IN UČITELJICE SO ROJENI V ZNAMENJU…