Dnevni horoskop za petek 9. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 9. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 9. februarja 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za petek 9. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sedaj je pomembno da prisluhnete. Stvari boste z Mlajem in ugodno konjunkcijo namreč zaznavali v takšni luči, kot v resnici so.

Horoskop nasvet za današnji dan: Stopite stopničko naprej in se ozrite tudi na tiste, ki ste jih v zadnjem času nekoliko pozabili.

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje.

V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok. Sedaj je ugoden čas za timsko delo in nove projekte. V družbi prijateljev, tudi tistih, na katere ste nekoliko pozabili, se boste počutili fenomenalno.

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Danes praznuje Amber Valletta: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Vodnarja, zato je posebna in drugačna od povprečja. Strmi k užitkom in življu brez nepotrebnih nesporazumov in težav, zato je večkrat nasmejana, kot žalostna. Luna v znamenju Device pospravlja njena globoka čustva pod površino in ji riše navidezno hladnost. Venera v znamenju Kozoroga je stabilna in prepričana v svoj uspeh in napredek, zato je v poslovnem svetu prodorna in neustrašna.

Mars v znamenju Bika je tisti, ki ne dovoli, da bi bila naivna ter, da bi jo kdo prinesel naokrog. Tudi če je zelo oddaljena, ji družina veliko pomeni in z njo želi ostati povezana. Moškega v življenju sicer potrebuje, vendar od njega nikakor ni odvisna.

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Joseph – Joe Pesci, ameriški filmski igralec
  • Bojan Šrot, slovenski politik
  • Rudi Bučar, slovenski glasbenik
  • Igor Zorčič, slovenski politik in pravnik
  • Luka Špik, slovenski veslač

Na današnji dan je bilo ustanovljeno tekmovanje za Davisov pokal. Primož Peterka na Kulmu kot prvi Slovenec preleti 200 metrov. Rodil se je Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj in Irena Barber, slovenska pisateljica. Rodila se je tudi švicarska pravnica in diplomatka Carla Del Ponte in ameriška igralka Judith Light. Umrl je Fjodor Mihajlovič Dostojevski, ruski pisatelj in Jurij Vladimirovič Andropov, voditelj Sovjetske zveze. Umrla je tudi angleška princesa Margareta.

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

Nelson Mandela
Kako bo na vas vplival Mlaj v znamenju vodnarja?

Dnevni horoskop napoveduje da bo Mlaj prebudil čustva in notranje zaznave.

Katera astro znamenja boste najbolj občutila vpliv Mlaja?

V današnjem dnevu boste najbolj občutili Mlaj rojeni v znamenju raka, leva in vodnarja.

Preberite tudi: NAJBOLJ KULTURNO IN NAJMANJ KULTURNO ZNAMENJE ZODIAKA in PREVEČ OBVEZNOSTI, PREMALO ŽIVOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odnosi z mlajšimi vam bodo podarili simpatično energijo, zato se neomenjeno povežite z razigrano energijo, ki vam bo v pomoč, da se zopet počutite živo in zelo zadovoljno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo Mlaja boste na področju kariere in denarja obdani z odločnostjo, kar bo nekoga, ki vam ne želi nič dobrega močno vznemirilo in zmotilo. Vztrajate pri svojih prepričanjih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker ste pred kratkim končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi, ki vas le obremenjujejo je pred vami z energijo Mlaja zelo navihan ter popolnoma sproščen dan.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odlično boste sodelovali z okolico, do sodelavcev boste zaradi energije Mlaja prijazni, zato si lahko obetate zelo produktiven dan, ki bo začinjen s prijetnimi vibracijami in smehom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spoznali boste, da določena vprašanja niso več toliko pomembna ali pa se z njimi preprosto ne boste več želeli ukvarjati, saj ste malce jezni na nekoga, ki se ni odzval pravi čas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se ne boste v kočljivem trenutku postavili zase, boste na koncu vi tisti, ki boste trpeli posledice, zato se pravočasno zaščitite. Uredite zadeve, ki že nekaj časa čakajo na realizacijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker ste prerešetali svoje omejitve in strahove, je čas, da počasi in vztrajno preidete k dejanjem. Prebujajo se speča čustva, zato boste z Mlajem vedno bolj polni domiselnih idej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikakor, ko vas bo nekdo poklical in želel hiter odgovor ne tuhtajte predolgo, ker boste le izgubljali dragoceni čas. Bodite optimistični, saj se vse počasi obrača v vašo smer in korist.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v vodnarju se boste podajali v pestra razmišljanja in razne zanimive fantazije. Preprosto si želite več, tako v službi kot tudi v osebnih odnosih, ki niso dovolj razgibani za vaš okus.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Močno vas bo obremenilo nekaj nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila in vas vznemirjala. Ne dovolite si slabe volje, rešil vas bo prijeten ter strasten trenutek na področju ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni vam bo uspelo doseči ravnovesje, po katerem hrepenite že dlje časa. Poskrbite za prijetno obnašanje in odprla se vam bodo mnoga vrata, ki vodijo v domiselnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Okoliščine se bodo počasi izboljšale, tudi na ljubezenskem področju, kjer ste bili v zadnjem času nezadovoljni. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj glede pomembne zadeve se skušajte dogovoriti.

Vas zanima: VAŠE SRCE NAJ BO ČAROBNA KUHINJA in KAKŠNA JE ŽENSKA, ROJENA V ZNAMENJU ZMAJA?