Dnevni horoskop za petek 8. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 8. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 8. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 8. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prebudite zdrav um v zdravem telesu, kar vam bo koristilo pri premagovanju težav na področju dela in denarja. Brez slabe vesti se lahko podate na kavico z nekom, ki vas vedno spravi v dobro voljo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zazrite se v svoje prednosti, v primernem trenutku jih lahko tudi na simpatičen način izpostavite.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit.

Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo. Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Stevo Žigon, slovensko-srbski gledališki igralec, režiser
  • Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik
  • Kim Basinger, ameriška filmska igralka
  • Blaž Švab, slovenski pevec
  • Susanne Riesch, nemška alpska smučarka

Na današnji dan je v Sloveniji potekal referendum o spremembi volilnega sistema, sprejet večinski volilni sistem. Voditelji Rusije, Ukrajine in Belorusije podpišejo sporazum o nameri ustanovitve Skupnosti neodvisnih držav. Ronald Reagan in Mihail Gorbačov podpišeta sporazum o odstranitvi raket z jedrskimi konicami srednjega dosega. Grčija postane republika. Izid Kovičeve knjige Maček Muri. V studiu 14 na Radio Ljubljana z orkestrom posnamejo Silvestrski poljub. Rodil se je Bogo Flander, slovenski pesnik, pisatelj in Diego Rivera, mehiški slikar. Umrl je John Lennon, angleški glasbenik in Ignac Koprivec, slovenski pisatelj.

Težkih problemov, s katerimi se ukvarjamo, ne moremo rešiti, če ostanemo na isti miselni ravni, kot takrat, ko smo jih ustvarili.

Albert Einstein
Katera znamenja zodiaka boste zelo samozavestna?

Najbolj samozavestni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: VENERA V ŠKORPIJONU VAS VODI V ISKANJE GLOBINE ali SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI SE NEPRESTANO PRITOŽUJEJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Optimistični boste, srce vam bo ogrevala pozornost nekoga, ki je igriv in simpatičen. Radi bi naredili še kakšen korak naprej, zato boste premislili o cilju, ki lahko pomeni nov izziv.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v tehtnici prihaja več skladnosti. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, kar se vam ne dogaja prav pogosto, vendar bo za skupno dobro to nujno potreben korak.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Niste preveč optimistični, vseeno se boste kljub temu borili za svoje pravice, tudi če vas ne bodo podpirali. V ljubezni boste skoraj prepričani, da vam je uspelo nekoga pridobiti na svojo stran.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vrtite se v začaranem krogu, saj marsikaj ni tako kot ste si zamislili. Previdno delujte z nekom iz preteklosti, ki se še vedno vrti v vaših krogih, čeprav to ravno ni vaša želja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V središču pozornosti se boste odlično počutili, saj vam bodo na glas priznali, da izgledate odlično. Določene finančne napetosti bi najraje preskočili ali preprosto zaprli oči.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar ste si zastavili, bo potekalo dokaj hitro, z izjemo težjega pogovora, ki ga boste z luno v tehtnici kljub kočljivi tematiki dobro speljali. Zgodba bo imela več različnih odtenkov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmišljali boste o situaciji, ki bo potekala drugače od predvidenega, zato bodite pripravljeni na nekaj nepredvidljivih zasilnih izhodov. Morda bo v igri nekdo od domačih, s katerim se ne moreta uskladiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikakor si ne želite, da bi se glasno prerekali, toda tokrat ne boste zmogli držati jezika za zobmi. Na čustvenem področju ne bo več razlogov za ugibanje, potrebno se bo soočiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Posvetite se zoprnim opravkom, saj imate z energijo lune v tehtnici možnost, da vse opravite rekordno hitro ter brez pomanjkljivosti. Odgovorite na vprašanja, ki jih boste deležni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč energije porabljate za nekaj, kar nikakor ni povezano z dobrim izplenom, zato se ustavite in razmislite kam je vedno vlagati svoj čas in energijo, ki je nimate na pretek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prebudila se bo radovednost glede poslovnih obveznosti, ki bi se jim želeli posvetili brez zadržkov. Ne dovolite si, da bi postali finančno ali drugače odvisni od tistih, s katerimi niste kompatibilni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Svoboda bo za vas nekaj najdragocenejšega. Slišali boste nekaj nasprotujočih si novic, zato ne boste najbolj prepričani kako naprej. Prebudite več odločnosti in samospoštovanja.

Vas zanima: NE ODLAŠAJTE, RAJE UKREPAJTE ali KATERIM LJUBEZENSKIM PAROM BO LETO 2024 NAJBOLJ NAKLONJENO?