Dnevni horoskop za petek 29. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 29. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 29. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 29. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan plesa. Naredite več zase, pojdite v naravo, poskrbite za dovolj gibanja, boste videli, da se boste boljše počutili. Spontane in neodvisne energije, ki jih prinaša Merkur z vstopom v dvojčka bodo povod, da se odpravite na lepše. 

Horoskop nasvet za današnji dan: V prijateljski odnosih lahko pričakujete zanimive in pestre ideje ter zamisli, ki vas bodo še kako pritegnile.

horoskop
Svetovni dan plesa

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Vsak dan vam prinese priložnost, da vdihnete, snamete čevlje in zaplešete.

Oprah Winfrey

Danes praznuje Uma Thurman: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Bika in sicer v 9. hiši. Je zvesta in zanesljiva in je najboljši prijatelji, če pa se ji zamerimo, je lahko najhujši sovražnik. Tudi temperamenta je podobnega, umirjena je in prej počasna kot hitra, če pa se pusti sprovocirati, postane pravi vulkan. Rada ima glasbo in umetnost in na teh področjih ima tudi sami veliko talenta. Rada ima tudi stik z zemljo saj od nje dobiva energijo.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Vodnarju v 6. Hiši. To je zanesljiva, praktična in trmasta oseba, ki ima rada udobno življenje, zato potrebuje določeno materialno zagotovitev. Ima dober smisel za humor, včasih je prava zabavljačica s praviloma močnim in globokim glasom.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Maks Fabiani, slovenski arhitekt
  • Andrej Inkret, slovenski kritik, esejist
  • Simona Weiss, slovenska pevka
  • Andre Agassi, ameriški teniški igralec
  • Tanja Šmid, slovenska plavalka

Na današnji dan Metlika dobi mestne pravice. V Parizu je bila odprta razstava, po kateri se je poimenovala umetniška smer art déco. V Westmintrski opatiji se poročita princ William in Kate Middleton. Rodil se je Aleksander II., ruski car in Hirohito, japonski cesar. Umrl je Slavko Jan, slovenski gledališki režiser, igralec in Ivica Račan, hrvaški premier.

Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj razveselilo, če se boste posvetili sebi.

Katera znamenja zodiaka lahko pričakujete čudovit dan?

Čudovit dan lahko pričakujete biki, raki in vodnarji.

Preberite tudi: IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA BIK ali ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI SE ZELO RADA POHVALIJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju kariere in denarja boste zelo prodorni, morebitna dogovarjanja bodo ustvarila realne cilje. Če imate v načrtu nekaj, kar je povezano z domom, čim prej zavihajte rokave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nihče vas zaradi vpliva lune v ovnu ne bo znal ustaviti. V službi boste imeli glavno besedo, vendar bodite previdni, posebno če načrtujete nekaj zunaj običajnih navad.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zadeva, ki ste jo zastavili pogumno in optimistično, kljub luni v ovnu ne bo obrodila takšnih sadov, kot pričakujete. Tudi z denarjem ravnajte tokrat nekoliko bolj odgovorno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odpravite se tja, kamor vas vleče srce, uživali boste v vožnji, še preden pridete na cilj. Končno boste pozabili na naporne obveznosti, ki so žal prisotne že dlje časa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preveč ste obremenjeni, zato se na vsakem koraku zatika. Ne morete se dogovoriti z drugimi, saj od vas zahtevajo praktično nemogoče. Še vedno boste nestrpni glede ljubezenskih zadev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prisluhnite tisti želji, ki se zdi na prvi tren nenavadna, vendar pa bo dolgoročno vsekakor izvedljiva. Ustavite se točno tam, kjer čutite da vas znajo vedno razveseliti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ego se z luno v ovnu povečuje, zato vas ne bo zanimalo, kako se počutijo drugi. Vzeli si boste čas zase, da se poglobite vase in da stkete nove smernice na vseh področjih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nečesa pomembnega si ne morete ali nočete razložiti. Pazite, da ne bi prehitro izgubili potrpežljivosti. Strah pred razočaranji in neuspehom se počasi umika iz vašega življenja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo od sodelavcev ne namerava odnehati. Ne ujemite se v past, bodite bolj prilagodljivi, ujemite tudi energijo lune v ovnu ki striktno ločuje realno od nerealnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub luni v ovnu boste brez pretiranega navdušenja. Imate občutek, da vas rutina vleče navzdol ter vam krade energijo. Kmalu se bo izkazalo, da se vse odvija tako kot ste pričakovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Priložnosti vas sicer čakajo na vsakem koraku, le odločitve bodo bolj težavne. Povezane pa bodo deloma tudi s preteklostjo, ki se je še niste popolnoma otresli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ob vsakem manjšem spodrsljaju ne izgubljajte živcev, raje se intenzivno posvetite delu in posvetite domačim obveznostim, potem pa prihaja na vrsto še vse ostalo.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 25.4.-1.5.22