Dnevni horoskop za petek 25. novembra 2022

blank
Dnevni horoskop za petek 25. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 25. novembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 25. novembra 2022, mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težko boste zbrali pogum in samozavest, zato se boste raje umaknili v ozadje in delovali v vlogi opazovalca.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ker se ne boste zavedali pravega razloga svojih korakov in dejanj nikar prehitro ne sklepajte, še posebej na področju ljubezni, kjer vas bo vleklo v temne globine.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 22:18 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes praznuje Christina Applegate: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju strelca, zato je svobodna, sproščena in predvsem zelo velikodušna. Ko se nekaj odloči, to skuša tudi izpeljati do konca, zmaga je zanjo ključnega pomena, tudi če se mora odrekati. Sposobna je diplomatskih odločitev ter prilagajanja, vendar le takrat, ko je njen cilj jasno zastavljen. Z luno v znamenju rib je občutljiva in težko prenaša kritike, zato je včasih zelo muhaste narave. Ko ljubi, ljubi z vsem srcem in dušo in je popolnoma predana. Zvestoba je njena glavna vrlina.

Venera v strelcu jo vodi k temu, da v odnosih ne komplicira, ampak je zadovoljna z malenkostmi, Mars v ribah pa je tisti, ki ji meče pod noge ovire, vendar je kljub temu vztrajna in ambiciozna, ter prepričana v svoj uspeh in napredek.

Da bi vsakdanjik bil ploden, da bi imel smisel, moramo vanj vgraditi ljubezen.

Stanko Žakelj

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ante Marković, hrvaški politik
  • Zdravko Počivalšek, slovenski podjetnik in politik
  • Billy Burke, ameriški igralec, scenarist, producent
  • Xabi Alonso, španski nogometaš
  • Gaspard Ulliel, francoski igralec

Na današnji dan leta 2001 kloniran prvi človeški zarodek. John Lennon protestno vrne red britanskega imperija. Bolgarija, Danska, NDH, Finska, Romunija in Slovaška pristopijo k antikominternskemu paktu. Vojvodina se priključi Srbiji. Edvard Rusjan prvič poleti z letalom lastne izdelave. Alfred Nobel izumi dinamit. Rodil se je France Mesesnel, slovenski umetnostni zgodovinar in Jožica Svete, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik. Umrl je Fidel Castro, kubanski politik in Diego Maradona, argentinski nogometaš.

Na katerem področju boste danes najbolj pogumni in hkrati najbolj uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj pogumni in hkrati uspešni na področju kariere.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč egoistično naravnana?

Preveč egoistično naravnani boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA STRELEC ali ROJENI V KATERIH ASTRO ZNAMENJIH VAS BEREJO KOT ODPRTO KNJIGO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune, ki pozno zvečer prehaja v znamenje kozoroga bo pomembno področje, ki vas bo pritegnilo psihologija. S prijatelji boste analizirali in se veliko pogovarjali o svojih osebnih občutkih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sodelavec vam bo na hinavski način dal vedeti, kdo ima v resnici moč, kar vas bo potegnilo za korak nazaj. Ne glede na to, kdo ima prav, nikar preveč ne vztrajajte in se ne prerekajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker boste znali opazovati, bodo odločitve, ki jih boste prejeli pravilne. Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, vam bodo kljub temu prisluhnili ter vam zaupali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Težavno bo to, da z ljubljeno osebo ne moreta prebiti dovolj časa skupaj. Vseeno poskusite poiskati srednjo rešitev. Samski raki boste brezskrbno jadrali v klepetalnicah.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav se vam na materialnem področju obeta pozitiven preskok, ne bi smeli postati preračunljivi. Namenite več časa in energije prijateljskim odnosom, le tako boste bolj zadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Negativen način razmišljanja pustite na kariernem in finančnem področju za seboj, saj vas bo vpliv lune v kozorogu prebudil in vas popeljal k vztrajnosti ter reševanju vsega kar je zapleteno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo od domačih vam bo končno prisluhnil, vi pa se boste nehali jeziti. Najbolj pomembno je, da se bosta znali prilagoditi ter v pomembnem trenutku pokazati sočutje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pripravite vse, kar boste potrebovali ter zahtevajte, da spoštujejo vaše pogoje. Čas je, da se odpravite nekam drugam, morda celo sami saj hrepenite po stiku s sabo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne pozabite odgovoriti na nekaj pomembnih klicev, saj bo vsebina pomembna tudi v prihodnosti. Na področju čustev počakajte drugo stran, ne morete se odločati v imenu obeh.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Delujte z vplivom lune v vašem znamenju povsem po svojem okusu. Priložnosti, ki jo boste srečali čisto nepričakovano se ne boste odrekli, saj hrepenite po nečem posebnem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere se ne odločajte sami, zlasti glede pravnih poslov, pri katerih vam lahko nekdo sugerira pomemben podatek. Ljubezenska razpotja bodo še vedno delovala kot labirint.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločili se boste priti zadevam do dna, saj ste siti tistih, ki se neprestano izmikajo, ko je potrebno podati odgovor ali zavihati rokave. Prav nič vam ne bo težko, saj vas bo vodil pogum.

Vas zanima: ANKA JE ŠOKIRANA, SAJ JO JE PARTNER GRDO IZKORISTIL ali INTIMNOST TER RAZKRIVANJE DEJSTEV O SEBI