Dnevni horoskop za petek 24. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 24. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 24. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 24. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Potrebe in želje bodo povečane, prav tako pa boste imeli več volje ter motivacije da postorite vse kar je nenarejeno.

Horoskop nasvet za današnji dan: V kolikor vam nekaj ali nekdo ne bo všeč boste to očitno pokazali, brez kančka slabe vesti.

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Nina Ivanič: Astro profil

Sonce se je ob Nininem rojstvu nahajalo v znamenju raka. Povezana je s plodnostjo, zelo težko se loči od vsega, zato rada zbira in hrani različne stvari in spomine. Premore močno razvito intuicijo, zato od daleč opazuje, ali je stvar, v katero se spušča, zanjo resnično varna. S svojim naslutenim svetom domišljije zna ustvariti sanjsko podobo. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorne za vse, kar je obljubila ali izrekla.

Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistično usmerjena. Od moškega v razmerju zaradi pozicije Lune v znamenju raka pričakuje čutnost in veliko pozornosti, ki pa jo daje tudi sama. Njena Venera, ki se je ob rojstvu nahajala v znamenju dvojčkov ji podarja privlačnost, simpatičnost in ravnodušnost.

Če obstaja kaj, kar zares pripomore k uspehu v življenju, potem je to sposobnost potegniti uspeh iz poraza.

William Marston

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Boris Kalin, slovenski kipar
  • Janez Lapajne, slovenski filmski režiser
  • Denis Žvegelj, slovenski veslač
  • Sandi Čebular, slovenski košarkar
  • Lionel Messi, argentinski nogometaš

Na današnji dan slovenska skupščina določi sedanjo slovensko zastavo in grb. Prva ameriška astronavtka, Sally Kristen Ride, se vrne na Zemljo. Mednarodni olimpijski komite sklene, da bodo olimpijske igre vsaka štiri leta. Odprta je bila prva razstava Picassovih slik. Rodil se je Slavko Pengov, slovenski slikar in Julia Kristeva, bolgarsko-francoska filozofinja. Umrl je Alfred Fowler, angleški astronom in Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka.

Ali je dan primeren za začetek nečesa novega?

Dnevni horoskop napoveduje, da dan ni najbolj primeren za začetek nečesa novega.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj vztrajna?

Najbolj vztrajni boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: PRIHAJA NEŽNO IN ČUTNO OBDOBJE RAKA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Znebite se odvečne trme, ki jo prebuja luna v biku in pogumno pojdite dalje. Tokrat se z mislimi nikakor ne vračajte v preteklost, saj bi s tem prebudili nekaj, kar se je že zaključilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Napetosti v partnerstvu bodo razlog slabe volje, vendar se nikar ne obračajte v samoto, saj bi s tem vse skupaj samo še poslabšali. Soočiti se z nastalo situacijo ne bo najbolj enostavno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju kariernih odločitev boste zaprosili za pomoč, ker se boste sami zelo težko znašli. Mučila vas bodo tudi čustva, ki se v zadnjem obdobju odvijajo v nesigurni smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijetni koraki, ki jih boste naredili zase bodo blagodejno vplivali na vaše telo. Po naključju se boste dokopali do dobrega nasveta na področju prehranjevalnih navad.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vprašajte se, če delate prav in nikar ne iščite zapletov tam kjer ni potrebno. Na področju partnerstva lahko naletite na praznino, ki jo lahko razprši iskreno soočenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutek boste imeli, da vas ne razumejo, kar vas bo popeljalo v notranji nemir, ki se lahko preseli tudi na tiste, ki vas obkrožajo. Spremljajo vas zoprne okoliščine, zato jih skušajte premostiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začutili boste, da je pravi trenutek za iskrenost, s katero boste nekomu z veseljem postavili meje. Preveč ste se obremenjevali z zadevo, za katero niti sami niste odgovorni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadovoljni boste, še posebej na ljubezenskem področju, kjer bo luna v biku prebudila močno željo po čutnosti ter dotikih. Nekdo vas lahko preseneti, zato nikar ne obupajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujte najboljše razloge, da počasi in predvsem premišljeno napredujete tudi na osebnem področju. Opazke se vas tokrat niti ne bodo dotaknile, zato se z njimi ne obremenjujte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko skrbi boste neobremenjeno dali na stran brez večjega naprezanja. Soočite se z zaostalimi zadevami, ki vam želijo povedati, da bi lahko bili v določeni situaciji še boljši.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste v nepredvidljivi situaciji, ki je nikakor ne boste znali razvozlati. Zaupajte svoje težave nekomu, ki bi vam lahko pomagal poiskati veliko bolj ugodno rešitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nenehno nerganje sodelavcev vas bo tako zelo zmotilo, da se boste umaknili v svoj svet. Nikar ne pozabite na zelo pomembno finančno zadevo iz preteklosti, ki jo je potrebno rešiti.

Vas zanima: VEDENJSKI VZORCI NA PODROČJU ODNOSOV