Dnevni horoskop za petek 20. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 20. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 20. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 20. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan čebel. Na vsakem koraku boste s konjunkcijo med Luno in Plutonom iskali objektivnost in prebujali razum. Globine raznih čustvenih zaznav in izkušenj vam tokrat ne bodo zanimive, znali se jim boste spretno izogniti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujte čustveno občutljivost, pa tudi stopnjo zmedenosti. Zaznavali boste misli in občutke drugih in zaradi tega se lahko počutite nelagodno.

dnevni vpliv Lune
Vpliv Lune

Danes ob 14:53 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

V obdobju Kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Popoldan ko Luna preide v znamenje Vodnarja pa se boste težje osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika. Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos.

Iskrena dobra beseda je kot med, sladka za dušo in zdravilo za telo.

Slovenski pregovor

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anton Janša, slovenski čebelar
  • Alojz Zupan, slovenski klarinetist
  • Boris Akunin, ruski pisatelj, prevajalec
  • Marko Tratar, slovenski šahist
  • Iker Casillas, španski nogometaš

Na današnji dan je v Novi Gorici odprta nova stavba Primorskega narodnega gledališča. Kuba postane neodvisna od ZDA. Levi Strauss in Jacob Davis prejmeta patent za džins. Rodil se je Honoré de Balzac, francoski pisatelj in Francis Cotes, angleški slikar. Rodil se je tudi britanski glasbenik Joe Cocker in ameriški hip-hop, rap ustvarjalec Busta Rhymes. Umrl je Krištof Kolumb, italijansko-španski pomorščak in Niki Lauda, avstrijski drikač formule.

čebelica
Svetovni dan čebel
Ali je dan primeren za meditacijo in poglabljanje vase?

Dnevni horoskop napoveduje, da dan ni najbolj primeren za meditacijo in poglabljanje.

Katera astro znamenja boste danes pridna kot čebelice?

Najbolj pridni in marljivi boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: KLEMEN JANEŽIČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počutje se bo tekom dne izboljšalo in presenečeni boste, kaj vse lahko sedaj spremenite. Nekomu od bližnjih pokažite, kaj si želite in kam ste dolgoročno namenjeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred vami je dan občutljivega delovanja. Ne ozirajte se preveč na to, da vas nekdo neprestano kritizira, ker je stvar samo v zavisti. Tehtanje bo trajalo nekoliko dlje kot običajno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne počnite ničesar, dokler ne boste popolnoma prepričani vase in v svoje sposobnosti. Ni vam treba prehitevati in potem razmišljati kaj storiti. Popoldne, ko luna preide v vodnarja lahko obnovite stik z osebo, ki vas bo poiskala.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Želeli boste delovati po strogo določenem vrstnem redu, vendar bodo okoliščine nekoliko drugačne. Za boljše rezultate se bo treba bolj intenzivno pozanimati ter prilagoditi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zadovoljstvo se prepleta že nekaj časa, vsekakor pa je pred vami še nekaj izzivov, ki so potrebni na poti k boljši poziciji. Navdušeni boste nad tem, da lahko spontano izrazite svoje mnenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne izgubljajte energije za nepomembne zadeve. Pretiravanje bi vas drago stalo, tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih. Popoldne, ko bo luna v vodnarju boste bolj zadovoljni s sabo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste nehali poskušati, saj ste razočarani nad hladnimi odzivi, ki samo še slabšajo vaše počutje. Raje se nasmehnite simpatični neznani osebi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar popoldne, ko se luna seli v vodnarja ne vztrajate glede stvari, ki jih ne morete končati. V praznem upanju, da bo vse drugače se lahko vse skupaj samo še bolj zaplete, zato ukrepajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Slaba volja se stopnjuje in ne morete se izogniti občutku, da se nekdo ne odziva tako kot bi si želeli. Prihaja tudi občutek, da ste morda celo odveč, zato se usmerite v direkten pogovor in vse skupaj razčistite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Občutljiva ter nejasna čustva bodo vedno bolj nevarna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da pomembnih signalov ne spregledate. Znali boste poskrbeti zase!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju dela se dogaja nekaj nenavadnega, na kar bi morali bolj vplivati. Sodelavci bodo tisti, ki bodo nadaljevali v svoji smeri, zato se tudi vi držite zastavljenega ritma in mu sledite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se dogaja prehitro za vaš okus, nekdo vas bo silil v spontano odločitve, kar pa vam prinaša nervozne odzive, ki jih skušajte nekoliko brzdati. Ne boste dovolj zbrani, da bi prisluhnili.

Vas zanima: 4 KLJUČI, KI SO NAJBOLJ POMEMBNI ZA USPEH