Dnevni horoskop za petek 2. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 2. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 2. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 2. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Priznati si morate, da ste v preteklosti morda preveč povedali in zaupali, kar vas sedaj še vedno bremeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čeprav si želite nadaljevati, bodo na vsakem koraku prisotni novi zapleti in ovire. Nič se ne bo razvilo brez premisleka.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.

Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo. Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.

Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • France Bučar, slovenski pravnik in politik
  • Franc Bogovič, slovenski politik in evroposlanec
  • Espen Bredesen, norveški smučarski skakalec
  • Shakira, kolumbijska pevka
  • Gerard Piqué, španski nogometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena Mednarodna smučarska organizacija FIS. Rodil se je Pavel Šivic, slovenski skladatelj in Jožef Sakovič, prekmurski pisatelj. Rodil se je tudi igralec, scenarist in režiser Boris Cavazza in ameriška igralka Farrah Fawcett. Umrl je Philip Seymour Hoffman, ameriški igralec in Janko Glazer, slovenski pesnik, publicist. Prav tako je umrl britanski teniški igralec Fred Perry.

Nikoli ne zamenjaj enega samega poraza s končnim porazom.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes vznemiri?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko vznemirita površnost in zaletavost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: KAKO OBVLADATI NEGATIVNO ENERGIJO? ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Radi bi uskladili vse obveznosti, vendar tokrat ne morete pričakovati pomoči, saj bodo vsi zasedeni ali nedosegljivi, ko jih boste potrebovali. Preostane vam še, da se znajdete sami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v škorpijonu se odpirajo nove možnosti na čustvenem področju. Ne analizirajte preveč osebe ki se bo pojavila, raje se prepustite lepim energijam in v njih uživajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razmislite o tem, zakaj si vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite bolj intenzivno razmišljati o poslovnem napredku in finančnih zadevah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izogibajte se zaradi močne energije lune v škorpijonu konfliktom, ne glede na razloge. Notranji nemir, ki se bo prepletal je del vas, zato ga sprejmite in se naučite z njim živeti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne boste več razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do slabega razpoloženja, ki so mu sledile burne reakcije, raje se boste prilagodili in pozabili na tiste stvari, ki so bile jabolko spora.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Uspešno boste uporabili svoje potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno proučevali prijetne ambicije. Zadeve, ki izgledajo kompleksne, poskusite rešiti na bolj preprost način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sodelovanje, v katerega ste še pred kratkim dvomili, bo potekalo v prijetnih okoliščinah. To je vaša priložnost, izkoristite jo, še posebej zaradi ugodne informacije v zvezi s financami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Najprej se zaradi lune v svojem znamenju na področju kariere pripravite na nekaj vznemirjenja in nejasne zmede, nato se bodo zadeve odvile spontano v smeri, ki ste si jo zastavili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želeli boste, da se bližnji zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Prav nič vam ne bo težko in karkoli vas bodo prosili boste brez nerganja tudi naredili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne pozabite na dejstvo, da se tudi najtežje stvari enkrat rešijo, ter se ne obremenjujte preveč, če se bo nekaj zvrtelo v popolnoma drugačno smer. Morda vas bo vse skupaj na koncu celo navdušilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samski vodnarji in vodnarke, nikar ne pričakujte čudežev, ampak storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite, da se z nikomer popolnoma ne ujamete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Koraki bodo z energijo lune v škorpijonu na vseh področjih odločni in pogumni. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov, kar vam bo povrnilo upanje in prebudilo nova spoznanja.

Vas zanima: ZAKAJ IZBRATI HOJO IN TEK? ali NIVES SE MORA NEPRESTANO BORITI S PARTNERJEVO HČERKO