Dnevni horoskop za petek 19. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 19. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 19. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 19. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zadnji krajec bo olajšal napeto energijo ter vas upočasnil toliko, kolikor je potrebno, da se premaknete naprej. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse vam bo veliko lažje, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen.

horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčkov

Danes ob 14:06 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes dopoldan prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo.

Privoščite si kuro za hranjenje kože, ki vas bo prebudila.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Danes ob 06:36 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.

Princesa Diana

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Bill Clinton, ameriški predsednik
  • John Deacon, angleški glasbenik Queen
  • Cesare Prandelli, italijanski nogometaš in trener
  • Matthew Perry, ameriško-kanadski igralec
  • Marco Materazzi, italijanski nogometaš

Na današnji dan leta 2010, po sedmih letih vojne se iz Iraka umakne večina ameriških vojakov. Boris Jelcin z nastopom pred stavbo ruskega parlamenta prepreči državni udar konservativcev. Grčija postane republika. Vstaja v Parizu. Newyorški časnik New York Herald poroča o najdbi zlata v Kaliforniji, kar povzroči zlato mrzlico. V Baltimoru ustanovljen sindikat National Labour Union, ki se začne boriti za osemurni delavnik. Rodil se je tudi Vladimir Lamut, slovenski slikar, grafik in Coco Chanel, francoska modna oblikovalka. Umrl je Federico García Lorca, španski pesnik in Ladislav Fuks, češki pisatelj.

Užitek je srečati pogled tistega, kateremu si pred kratkim storil kaj dobrega.

Jean de La Bruyère
Kakšne energije vas bodo spremljale danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz toplih energij v bolj razigrane.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težje prilagajala?

Danes se boste težje prilagajali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: ŽIVA SELAN ali PORTRET OSEBE, KI JE ODPRAVILA VSA PODROČJA NAPAK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekoliko manj odločni boste kot običajno. Z vplivom Zadnjega krajca boste spoznali, da je včasih bolj smotrno postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi se preveč izpostavljali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko boste sestavljali pomembno sporočilo, bodite previdni, da ne bi zanemarili nekaj podrobnosti, ki imajo lahko za celotno zadevo ključen pomen. V ljubezenskih odnosih boste negotovi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno je nastopil vaš čas, zato dvignite glavo in naredite nekaj, da se vam poveča tudi samozavest. Všeč vam bodo živahni ljudje, ki bodo s svojo spontanostjo ustvarjali prijetno vzdušje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Težave, ki se bodo nizale, bodo posledica tega, da ste velikokrat do zdaj le zamahnili z roko, namesto da bi se odločili soočiti se z vsem skupaj. Previdno odreagirajte in prisluhnite ko bo to potrebno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar se dopoldne, ko bo luna še v biku ne odzivate na vsako besedo saj s tem dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka in trenutkov, da sestavite zmedene misli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izredno zamišljeni in zasanjani boste skušali rešiti nekaj pomembnega, vendar se lahko vse skupaj še bolj zakomplicira. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in motivirati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj se bo zakompliciralo, kar vas bo razjezilo, saj bodo ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte, ki pa ne prinašajo boljšega počutja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Trenutno potrebujete več energije in časa, da bi spregledali pomembno točko. Soočili se boste z nekom, ki je še bolj podkovan z nasveti, kar pa vas lahko le še dodatno zmede.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo Zadnjega krajca iskreno pokažite, kaj nameravate storiti, da ne boste nekoga preveč presenetili. Vsi dogovori bodo uspešni, tudi če boste pri vsem skupaj malce površni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Našli boste nekaj, kar vas bo močno presenetilo. Ne glede na to, kakšne energije bodo švigale se raje držite načrta in ne dovolite, da vam misli odtavajo po svoje, v neznano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zapostavljajte ljubezni, saj vam bo kmalu bolj toplo okrog srca, poleg tega boste bolj stabilni in odločni. Odločitve, ki jih boste sprejeli, se bodo dolgoročno obrnile v zaslužek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite se za trenutek umakniti iz napetega ozračja. Potrebovali boste veliko časa, da si naberete nove moči, zato se raje kot za raziskovanje odločite za prebiranje lahkotne literature.

Vas zanima: KATERI AVTOMOBIL JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?