Dnevni horoskop za petek 18. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 18. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 18. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 18. novembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bolj boste previdni, varčni ter v medsebojnih odnosih zadržani. V negativnem smislu lahko hitro začutite breme ter povečano odgovornost, kar vam ne bo odgovarjalo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Situacije, ki se odvijajo vas ne bodo prepričale, da bi sprejeli kakšno večjo odločitev na področju čustev.

Horoskop
Vpliv Lune

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Če nimaš upanja, ne zbereš poguma za stvari, ki jih moraš v življenju postoriti.

Alojz Kovšca

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Petrič, slovenski politik, pravnik, politolog in diplomat
  • Aleksander Mežek, slovenski kantavtor in pevec
  • Marjana Moškrič, slovenska pisateljica in knjižničarka
  • Kim Wilde, angleška pevka, tekstopiska
  • Kirk Hammett, ameriški kitarist Metallice

Na današnji dan Apollo 12 kot drugo plovilo s človeško posadko pristane na Luni. Slovenska nogometna reprezentanca se uvrsti na svetovno prvenstvo leta 2010. Zidani Most in železniška proga proti Dobovi doživita hud zavezniški letalski napad. Latvija razglasi neodvisnost od Rusije. Krištof Kolumb prvič opazi današnji Portoriko, naslednji dan pristane na njem in ga poimenuje San Juan Batista. Rodil se je Ernest Petrič, slovenski ustavni sodnik in Gregor Strniša, slovenski pesnik, dramatik. Umrla je Ela Peroci, slovenska pisateljica in Cvetko Golar, slovenski pesnik, pisatelj, dramatik.

Največja sreča je red v mislih in mir v srcu.

Leon Štukelj
Kako boste danes delovali na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju odnosov bolj zadržani.

Katera znamenja zodiaka boste izredno produktivna?

Izredno produktivni boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: MERKUR, KI PREHAJA V STRELCA POUDARJA ISKREN PRISTOP ali KAKO BO VENERA V STRELCU VPLIVALA NA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Začeli se boste zavedati, da se stvari hitro naveličate, da ste nestrpni in razdražljivi, ter da potrebujete več notranjega miru. Ustavili se boste na točki, ki vam omogoča jasen pogled.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko se bo dogajalo na področju medsebojnih odnosov, ki bodo zaradi lune v devici bolj hladni, nekateri tudi nerazumljivi. Nikar ne vztrajajte preveč, ampak pustite še drugim da izrazijo svoje mnenje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihaja več novih idej in veliko uspehov. Pomembno bo, da zaradi analitično naravnane energije lune v devici najprej o vsem skupaj premislite, potem odgovorite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar takoj ne nasedite na pripombe nekoga, ki je zaradi sreče, ki jo imate zavisten. Diplomatsko se lahko soočite, vendar drobne pokre malenkosti raje prihranite za kdaj drugič.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne trosite svoje energije po nepotrebnem, čas je, da si malo odpočijete in se nekoliko posvetite samemu sebi ter izključite ljudi, ki vam kradejo čas in energijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zelo pogumno in nič kaj presenečeno se boste odzvali na spodbude iz okolja. Končno prihajajo prijetne priložnosti za nadgradnjo na poslovnem področju, o kakršni sanjate že dlje časa.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spor s sodelavcem zna v vas sprožiti vihar ali celo dilemo o komunikaciji v prihodnjem obdobju. Nikar se ne izogibajte temu, da jasno in glasno predstavite kaj vas moti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Energije, s katero bi zaključili pomembne zadeve na področju kariere in denarja vam zaradi ugodne lune v devici ne bo manjkalo. V kolikor ste storili napako, se boste znali brez pomislekov opravičiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več kot običajno se boste ukvarjali z osebo, ki vam je blizu. Ko se boste soočili z njenimi težavami in podali koristen nasvet, boste osebnostno zrasli in postali bolj zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi lune v devici bo glava verjetno že preveč natrpana od napornega tedna, zato poskusite čim prej končati delo in se raje čim prej odpravite na daljši sprehod v naravo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tam, kjer najmanj pričakujete vas bodo tokrat presenetili s pohvalo. Na trenutke se vam bo morda zazdelo, da niso iskreni, vendar nikar preveč ne dvomite, raje vse skupaj sprejmite z odprtimi rokami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nič vas več ne more presenetiti, saj ste v zadnjem obdobju doživeli veliko različnih pritiskov, ki so vas pripeljali do tega, da sedaj na težave gledate veliko bolj lahkotno.

Vas zanima: URBAN SE TRUDI, VENDAR JE VEDNO ZNOVA RAZOČARAN IN OSAMLJEN ali MANIPULACIJA IN TEŽAVNI POSAMEZNIKI