Dnevni horoskop za petek 13. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 13. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 13. avgusta 2021

Dnevni horoskop za petek 13. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan levičarjev. Ne bodite presenečeni nad drugačnim razmišljanjem in v ospredje postavite svoje resnične, oziroma nujne potrebe.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomnite, da morate gledati naprej, ne nazaj, in veliko stvari se bo zgodilo točno ob pravem času.

horoskop.si
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, zvestoba vam bo ključnega pomena.

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Danes praznuje Iryna Osypenko: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Leva, kar pomeni, da je močnega značaja, vendar se v družbi nikoli preveč ne izpostavlja. K človeku vedno pristopi izvirno, vsako vnovično srečanje pa je zanjo nov izziv, tako kot vse življenjske situacije. Njenemu zanosu in optimizmu se pridružuje še ljubezen do življenja in dogodivščin. Njen očarljiv smisel za humor in njene simpatične potegavščine najprej presenetijo, vendar zabavajo vso družbo, zato ima ogromno prijateljev. Rada sledi modi, predvsem zato, ker ne bi radi eksperimentirala in pri tem zgrešila, pa tudi zato, ker ji ugaja, če je v središču pozornosti.

S tremi planeti v tehtnici je premišljena in oddaja nežne energije. Njena Luna, ki se nahaja v VI. hiši Kozoroga je ključ do njene uspešnosti in profesionalnosti. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode.

V vsakem izmed nas se skriva malce norosti …

Alfred Joseph Hitchcock

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Joseph Hitchcock, britanski filmski režiser
  • Makarios III., ciprski nadškof, predsednik
  • Fidel Castro, kubanski revolucionar, predsednik
  • Kathleen Battle, ameriška sopranistka
  • Roman Vodeb, slovenski teoretski psihoanalitik

Na današnji dan je bila na referendumu izglasovana neodvisnost Norveške. V mornariško pehoto ZDA vstopi prva ženska. Atatürk postane prvi turški predsednik. Srednjeafriška republika postane samostojna država. Nemška demokratična republika zapre meje med vzhodnim in zahodnimi sektorji Berlina, zgrajen berlinski zid. Rodil se je sir Basil Spence, škotski arhitekt in Herbert Hall Turner, angleški astronom. Umrla je Fanika Požek, slovenska besedilopiska, pesnica in Janko Lavrin, slovenski zgodovinar, esejist.

Ali bo petek 13. srečen in prijeten dan?

Dnevni horoskop napovedujeprijeten dan, ki bo prepleten s toplo in iskerno energijo.

Katra znamenja zodiaka boste danes začutila povečano kreativnost?

V današnjem dnevu boste najbolj kreativni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: BORBA Z ODVISNOSTJO: ZASVOJENOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vam bodo zdaj začeli povzročati še večje dvome, ki jih boste danes z vplivom lune v tehtnici težko premostili. Ne pričakujte, da se bo vse rešilo samo od sebe.

 

 
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sodelavca nikar ne poskušajte prepričati, da nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način vsiliti svoje mnenje. Nikar ne spreglejte dejstva, da se lahko tudi vi motite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Sposobni ste, torej se čim prej otresite tistih, ki samo prežijo, kako bi se okoristili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste na področju čustev enostavno izpustili, Poskusite nadaljevati in si omisliti nekaj drugačnega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav je vaš načrt dobro premišljen in po vaših merilih pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal. Manjša negotovost vas lahko preveč obremeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zadeve na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate se lahko danes razkrijejo v prijetnem smislu. Dobro pa veste, da boste morali najprej sprejeti pomembne odločitve, ki ne bodo enostavne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ležeren dan z vplivom lune v vašem znamenju ne bo ravno po godu. Ves čas boste imeli občutek, da ste okorni, leni in nezadovoljni, kar vas bo utrujalo ter spravljalo v slabo voljo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse bolj boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja dovolj hitro za vaš prefinjen okus. Zaradi nepremišljenih besede boste razočarani nad določeno osebo ali okoliščinami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsak neuspeh vas lahko sedaj, ko se luna nahaja v tehtnici bolj prizadene, ker ste preveč občutljivi. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, ki samo množi konflikte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Neprestano odvračate misli od čustvene zadeve, o kateri bi morali razmisliti. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste svojo odločitev celo za nekaj časa preložili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je dan, v katerem bo nagrajena vaša natančnost pri vsem, česar se lotite. Izplača se vam torej potruditi in si olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje v direktnem smislu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan z vplivom lune v tehtnici vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali s čustvenimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni, kar vas bo dvignilo nad gladino.

Vas zanima: ŽENSKE, KI SO JIM VŠEČ MODERNA RAZMERJA