Dnevni horoskop za petek 12. april 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 12. april 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 12. april 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za petek 12. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znali boste svetovati in se s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem usmeriti v reševanje poslovnih zapletov. Ne iščite bližnjic saj bi se lahko hitro znašli v napačni poziciji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sprva boste razmišljali o morebitnih skritih vzrokih, kasneje pa se boste sprostili in uživali v prijetni družbi.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2024

Danes praznuje Marko Naberšnik: Astro profil

Soncem v ovnu je njegova osebnost izrazito stabilna, rad uveljavlja svojo voljo in običajno vztraja tudi takrat, ko vsi obupajo. Ambicioznost nima meja, vendar je v določenih situacijah preveč uporniški in trmasto vztraja pri svojem, vendar samo takrat, ko je popolnoma prepričan. Njegovi neposrednost in iskrenost ne poznata meja.

Luna v levu prinaša hrabrost in odlično se rokuje s tveganji. Vedno je prepričan o sebi ter v svoj prav, markanten in izredno sposoben. Ima dober občutek za poštenost, ki je zanj ključnega pomena. Dober je tudi na področju organizacije. Merkur se nahaja v ribah, zato ga odlikujejo bujna domišljija, ljubeznivost in dobrota.

SAMO DVE STVARI STA NESKONČNI, VESOLJE IN ČLOVEŠKA NEUMNOST, VENDAR GLEDE PRVEGA NISEM PREPRIČAN.

Albert Einstein

NAJVEČJI REALISTKI IN NAJVEČJI IDEALISTKI ZODIAKA

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Rihard Jakopič, slovenski slikar
  • Marko Naberšnik, slovenski režiser in scenarist
  • Claire Danes, ameriška igralka
  • Mateja Kežman, srbski nogometaš
  • Erik Mongrain, kanadski kitarist in skladatelj

Na današnji dan ima Ivan Cankar v Ljubljani predavanje, Slovenci in Jugoslovani. Katastrofalni potres v Posočju moči 5,6 stopnje po Richterju. Jurij Gagarin kot prvi človek obkroži Zemljo. Rodil se je Clarence Irving Lewis, ameriški filozof in Eugène Chaboud, francoski avtomobilski dirkač. Umrl je Franklin Delano Roosevelt, ameriški predsednik in Tomaž Pandur, slovenski režiser.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih. 

Kakšen dan lahko pričakujete?

Dnevni horoskop napoveduje dan poln optimizma in spontanih odločitev.

Preberite tudi: KAKO OSVOJITI MOŠKEGA OVNA IN SHAJATI Z NJIM? ali OVNI, POZNATE SVOJ ASCENDENT?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi raztresene energije, ki jo prebuja luna v dvojčkih najprej intenzivno premislite, preden se boste podali v reševanje težjih nalog. Spontan pristop tokrat ne bo najboljša izbira.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav ste bili v sebi prepričani, da je nekaj zaključeno, se lahko pojavi še veliko nerešenih vprašanj, za katera si bo potrebno vzeti več časa, ter se z nekom tudi posvetovati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas, saj bo vaša rešitev tista, za katero se bo izkazalo da je najboljša. Nikakor vam ni treba ponavljati nečesa, kar bi vas obremenilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sposobni boste sprejemati resne odločitve, prav tako boste kljub luni v znamenju dvojčkov uspeli narediti tudi nekaj koristnega, kar bo kasneje obrodilo finančne sadove.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Povabilo vas bo usmerilo v prijetne dogodke in vam omogočilo, da se ne bo potrebno prilagajati. Z negativnostjo se ne boste ukvarjali, raje se boste podali novim dogodivščinam naproti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite zaradi energije lune v dvojčkih pozorni na vsako besedo, še posebej tisti, ki se nahajate v skrhanih ali nejasnih situacijah in si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ko boste naleteli na nekaj spornega, boste vse skupaj najlažje premagali v kotičku, ki bo tempelj spontanega delovanja. Na ljubezenskem področju boste kot veter v nevihti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začnite reševati pomembne stvari pri sebi in razmislite, kaj ste izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste znali sprejeti bolj tehtno ter premišljeno odločitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zasanjanost, ki se bo prebujala kljub vplivu lune v dvojčkih vas lahko za trenutek ohromi, da se ne boste sposobni takoj odzvati, kot to storite običajno. Marsikoga boste presenetili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljali boste o raznih načrtih za prihodnje obdobje, vendar nikar ne ostanite samo pri razmišljanju, saj veste, da vas lahko prazno sanjarjenje hitro pahne v nezadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prav je, da pokažete da ste pogumni, ter da ohranjate ponos, vendar nikar, kljub razigranosti, ki jo prebuja luna v dvojčkih ne pretiravajte tam kjer ob vaših izjavah drugi zavijajo z očmi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z veseljem si boste privoščili več druženja s prijatelji in družinskimi člani. Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj ko bo nastopil pravi čas, ampak se boste podali v iskanje.

Vas zanima: KAKO POMEMBNO JE NEGOVANJE INTIMNOSTI? ali SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI PREHITRO POSTANEJO ODRASLA IN ZRELA?