Dnevni horoskop za petek 11. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 11. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 11. avgusta 2023

Predviden čas branja 3 minute

Dnevni horoskop za petek 11. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi. Čaka vas zanimiv dan, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so ure pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Prilagodite svojo vadbo. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Mar ni res, da je najplemenitejši tisti, ki je ponižen, iskren, pošten in spoštljiv do vseh živih bitij?

Taja Bračič

ASTRO ZNAMENJA, KI NIMAJO TEŽAV Z LJUBOSUMJEM

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Branko Stanovnik, slovenski kemik
  • Steve Wozniak, ameriški računalnikar
  • Sébastien Squillaci, francoski nogometaš
  • Lucas di Grassi, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Alyson Stoner, ameriška igralka

Na današnji dan leta 1999 je bil v Evropi in Aziji je viden popolni Sončev mrk. René Pleven postane francoski predsednik vlade. Začetek tajnega srečanja med Churchillom in Rooseveltom, ki pripeljejo do podpisa atlantske listine. Izdan odlok o ustanovitvi Slovenske akademije znanosti in umetnosti. Sprejeta ustava Weimarske republike. Po vsej Avstro-Ogrski vpeljana enotna valuta avstro-ogrska krona. Rodil se je Fernando Arrabal, španski pisatelj, pesnik in Enid Blyton, angleška pisateljica. Umrl je Robin Williams, ameriški igralec in Tone Čufar, slovenski pesnik.

Katero področje bodo danes najbolj izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj izpostavljeno področje medsebojnih odnosov.

Katera znamenja zodiaka boste notranje nemirna?

Notranje nemirni boste rojeni v znamenju dvojčka, raka in device.

Preberite tudi: MOŠKI Z OBČUTKOM ZA MODO SO ROJENI V ZNAMENJU… ali STARŠEVSTVO IN NAJBOLJŠE ASTRO KOMBINACIJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub temu, da se luna nahaja v znamenju dvojčkov, boste povsem brez energije. Zato se boste na vseh področjih delovanja raje držali mesta v ozadju. Priporočljivo bi bilo, da z opazovanjem pridete do spoznanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ozrite se vase in pustite druge, da živijo tako kot znajo. Dan boste izkoristili za počitek in druženje s tistimi, ki jim popolnoma zaupate. Stik z naravo vas bo pomirjal, ter prebudil vaše čute.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vezani dvojčki in dvojčice se boste dogovarjali za posebno priložnost, samski pa boste iskali spremljevalca za strasten večer, ki vam veliko pomeni in ga želite doživeti. Energija bo sproščena.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razjezilo vas bo to, da je nekdo prepričan o svojem prav, čeprav vam je jasno da se moti. Nekoliko boste zmedeni ali pa preprosto želite verjeti v nekaj, kar morda ne poteka po pričakovanjih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Neobremenjeno se usmerite v počitek in razne užitke, po katerih hrepenite. Ni potrebe da se pretirano obremenjujete z obveznostmi, bodite veseli, da bo prisoten občutek, da ste res zadovoljni sami s sabo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v dvojčkih se lahko prebudi nekaj konfliktov, posebno v domačem okolju. Ugotavljate, da se z nekom razumeta le takrat, ko nista preveč fizično skupaj, kar vas bo presenetilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delujete močno, v bistvu pa je v notranjosti prisotnih še veliko nerešenih vprašanj. Začnite vsaj z najnujnejšim, to je nekaj povezano z medsebojnimi odnosi, predvsem pa bodite bolj zaupljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas mika že dlje časa. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste načrtovali. Spremlja vas občutek, da boste v določeni zadevi končno imeli zadnjo besedo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju se boste kljub energiji lune v dvojčkih, ki bo nihala v levo in desno prilagodili. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot zanimivo nadaljevanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas želi s pomočjo nerealnih govoric obrniti v nehvaležno smer. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej o celotni zgodbi prepričajte sami. Nikar ne zavlačujte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zajelo vas bo nekaj, kar se dogaja v domačem okolju, zato se morate potruditi, da bi ohranili mir. Odločitev, ki jo boste sprejeli vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli pravi izhod.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite z denarjem, saj zaradi raztresenosti in zmedenosti izgubljate glavo zaradi malenkosti. Ne obremenjujte se, če se nikakor ne morete zbrati, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo.

Vas zanima: BREZ ZAVEZANOSTI LJUBEZEN NE DELUJE ali BERNARD JE RAZOČARAN NAD HČERKO