Dnevni horoskop za petek 1. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 1. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 1. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 1. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zavedajte se svojega bistva in si ne dovolite, da vas prepričajo v nekaj, kar vam ni všeč.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihaja želja po spontanih dogodivščinah in akciji na vseh področjih.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 15:25 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Sreča je sanjati, ne da bi prespal življenje.

Liv Kortina

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Marko Župančič, slovenski arhitekt
  • Roy Jay Glauber, ameriški fizik
  • Carolyn Janice Cherry, ameriška pisateljica
  • Franck Lagorce, francoski avtomobilski dirkač
  • David Albelda, španski nogometaš

Na današnji dan Radio Ljubljana začne redno oddajati. Odprta je bila Hedžaška železnica med Damaskom in Medino. Začetek 1. tržaškega procesa. Avstralija, Nova Zelandija in ZDA ustanovijo pakt ANZUS. V Beogradu se prične prva konferenca gibanja neuvrščenih. Katar postane neodvisna država. Uzbekistan postane neodvisna država. Leta 1985, 73 let po nesreči veličastne čezoceanske ladje Titanik, našli njene ostanke na dnu oceana. Rodil se je Miha Kastelic, slovenski pesnik in Fran Petre, slovenski književni zgodovinar. Umrl je Jože Pahor, slovenski pisatelj in Gregor Gojmir Krek, slovenski skladatelj.

Kaj boste danes z veseljem počeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z veseljem dobili s prijatelji.

Katera astro znamenja se boste težje prilagodila?

Najtežje se boste prilagodili rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2023 in ŽENSKE ČE RAZMERJE NI USPEŠNO, NE KRIVITE SAMO SEBE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Delovali boste napeto ali neučakano, zato s sogovorniki ne boste našli skupnega jezika. Namesto da iščete težave tam kjer jih morda sploh ni, se izolirajte pred drugimi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Občutek, da vas nekdo, ki vam veliko pomeni ne spoštuje dovolj, vas bo spravljal v zamišljeno stanje. Sestavili se boste šele popoldne, ko vas bo luna, ki prehaja v ovna razbremenila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zanimanje se bo usmerilo na vprašanja, ki so povezana s prihodnostjo, vendar ne boste dobili ustreznega odgovora, po katerem močno hrepenite. Ne ustavljajte se ob manjših zapletih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju čustev boste tako vezani kot tudi samski raki in rakice nekoliko nemirni in nezadovoljni. Na področju dela in denarja v pravem trenutku pokažite, da ste prepričani vase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Običajno komaj čakate na začetek nečesa novega, tokrat pa boste preutrujeni. Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje poti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju dela ter izobraževanja bo naporno, saj se bo zahtevalo več poslušnosti ter prilagodljivosti. Previdni bodite tudi z denarjem in ostalimi zadevami, saj ne boste čisto prepričani vase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu, da nekoga enostavno ne razumete, ne pokažite razočaranja, saj lahko vseeno dosežete kar že dlje časa skrbno načrtujete. V domačem okolju bo nekoliko napeto.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na ljubezenskem področju prihajajo simpatične energije, ki se bodo prenesle tudi na ostala področja. Težko pa bo sprejeti nekaj, kar bodo zahtevali v trenutku, saj ne marate hitrih odločitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pokažite čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo sprejel z navdušenjem. Ljubezen vas bo neglede na to, ali ste v razmerju ali ne presenetila s svojo bolj iskreno podobo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Presenetil vas bo zanimiv dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Argumenti kljub temu, da bodo zelo premišljeni ne bodo ravno najboljše sprejeti, kar vas bo razjezilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skoraj nič vas ne bo ustavilo, saj boste premagali vse dosedanje ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo v zadnjem času. Končno se boste lahko brez zavor odkrito pogovorili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne sklepajte prehitro, saj so na vidiku zaradi prehoda lune v ovna večje zmote in nepravilnosti, ki vas lahko napačno usmerijo. Premišljeno se odločite, kaj boste storili.

Vas zanima: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2023 ali KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V TEHTNICI?