Dnevni horoskop za nedeljo 8. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 8. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 8. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 8. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S sproščenim pristopom se vam bodo danes eden za drugim nizali pozitivni rezultati. Nekaj sreče se obeta tudi razočaranim in samskim, saj boste končno zaznali svetlo lučko na koncu temnega predora.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pravi odgovori prihajajo od tam, kjer ste se vedno dobro počutili, zato jim skrbno prisluhnite.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Veličina vaše identitete je določena z veličino problema, ki vas je zmožen vreči iz tira.

Sigmund Freud

Rojeni v znamenju Bika in dogodki na današnji dan:

Janko Moder, slovenski prevajalec, urednik, publicist
Helena Blagne Zaman, slovenska pevka
Veronika Šarec, slovenska alpska smučarka
Naomi Klein, kanadska aktivistka
Enrique Iglesias, špansko-ameriški pevec

Na današnji dan John Pemberton ustvari prvo Coca-Colo, Beatlesi objavijo zadnji album in Mihajlo Pupin prijavi patent za izdelavo aparatov za telefonske in brzojavne prenose na velike razdalje. Leta 1989 so predstavniki slovenskih opozicijskih gibanj na Kongresnem trgu v Ljubljani sprejeli Majniško deklaracijo in z njo zahtevali suvereno državo slovenskega naroda.

Kaj vas lahko danes razjezi?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko razjezi, če vam ne bodo prisluhnili.

Katera znamenja zodiaka boste danes egoistično naravnana?

Egoistično naravnani boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2022 ali ŽIVLJENJSKA SREČA JE TESNO POVEZANA Z ODNOSI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Družinsko okolje bo zahtevalo vso vašo pozornost, možni so prepiri in napetosti, pa vendar, jih boste rešili, saj vam luna v znamenju leva prinaša predvsem optimizem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite čim bolj razumevajoči, le tako boste dosegli kar nekaj ciljev hkrati, tudi z osebo, ki vam je še posebno pri srcu. Zanimale vas bodo zadeve, ki so povezane z nenavadnimi področji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede ljubezni boste kljub luni v levu neodločni. Dejstva bodo drugačna, srce vas lahko malce zavede. Bodite malo bolj previdni, saj vas lahko nekdo negativno preseneti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikakor se ne morete odločiti kam se v zgodbi, ki je že nekaj časa aktualna obrniti. V družini se držite pravil, ki jih že dobro poznate, tudi če vam bodo misli uhajale na čisto drugo stran.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija lune v vašem znamenju več prijaznih vibracij, posebno na zasebnem področju. Zbrani boste in odločni, zato vam tokrat, karkoli boste počeli ne bo spodletelo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Utrujeni boste in naveličani, ker se vam preprosto ne ljubi boriti s tistimi, ki trmasto vztrajajo. Raje se boste zavihteli v svoj kotiček in ostale prosili, da vas pustijo na miru.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obremenil vas bo občutek, da se določene stvari preprosto vlečejo, vi pa ne morete pospešiti ničesar. Za začetek ne bodite preostri, tudi zaradi splošne napetosti, ki bo prisotna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Postajate vedno bolj praktični, kar bo nekoga od domačih razvedrilo, saj vas bo prosil za pomoč. Ljubezen boste intenzivno zaznavali skozi pogovor o neobičajni temi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prav je da ste polni energije, toda nikar ne delujte tako brezglavo, saj vas čaka še nekaj manjših zapletov. V ljubezni boste zaradi lune v levu, ki krepi vitalnost neutrudljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikamor se vam ne bo mudilo, zato si boste privoščili več časa za predah in premislek, kako se pomakniti naprej. Zadeve se bodo počasi sestavljale, zato lahko nadaljujete umirjeno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi lune v levu boste bolj odločni glede pomembnih zadev, prihaja tudi občutek, da so se stvari končno zasukale v pravo smer v najbolj odločilnem trenutku, posebno kar zadeva čustva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Priložnost o kateri že dlje časa sanjarite prihaja precej nepričakovano, zato pazite, da se ne boste tik pred zdajci preveč zmedli. Dišale vam bodo dobrote, zato boste več časa preživeli v kuhinji.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAJ 2022 ali DOLOČITE CILJE ZA DRUŽINSKO IN OSEBNO ŽIVLJENJE