Dnevni horoskop za nedeljo 6. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 6. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 6. februarja 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 6. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dogajale se vam bodo čudne zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo in dobijo pravo podobo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Veselo vznemirjenje vam bo sijalo v očeh, na obrazu, v vaši duši in celi osebnosti.

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 23:52 uri Luna preide v znamenje Bika

Danes skozi dan, ko je še Luna v znamenju ovna, o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Sedaj je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

Danes praznuje Peter Poles: Astro profil

Primanjkljaj planetov v zemeljskih znamenjih mu daje občutek igrivosti. Njegovo Sonce se nahaja znamenju Vodnarja. V medsebojnih odnosih je stanoviten, human, zvest in včasih kritičen ter sarkastičen. Že ob bežnem stiku z ljudmi se lahko brez težav zaplete v odkritosrčni pogovor, zato ima veliko znancev, ampak le malo pravih prijateljev. Če so prijateljski odnosi zanj preveč obvezujoči, ne vztraja za vsako ceno, da bi jih ohranil. Njegovo poklicno področje je zelo široko, saj se ne brani nobenega dela, odlikuje ga zvedavost in polno novih idej. Najbolj se izkaže na vodilnih položajih.

Z Marsom v znamenju Raka je pripravljen na trdo delo in odrekanje, samo da bi dosegel, kar si je zastavil. Pri svojih nazorih zelo vztraja in je odločen, da stvari izpeljete tako, kot je prepričan, da morajo biti izpeljane. Njegova vztrajnost pri namenu in zmožnosti za opravljanje dela je skorajda že meji na obsedenosti.

Njegova Luna, ki se nahaja v Vodnarju ga usmerja v taktnost in strast na ljubezenskem področju.

Nagnjen je k praktični strani življenja. Svojo ljubezen kaže na drugačen način. Hitro opaža in se tako tudi odloča, je radoveden in odprt za vse novo. Jupiter v znamenju Dvojčkov mu dodaja smisel za humor in zabavo. Najbolj uspešen bo na področjih, kjer lahko izraža svojo kreativnost. Odlično se znajde v še tako težki situaciji.

Kaj pravi horoskop za nedeljo 6. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Dubravka Tomšič Srebotnjak, slovenska pianistka hrvaškega rodu
  • Robert Nesta – Bob Marley, jamajški pevec rock reggaeja, glasbenik
  • Natalie Cole, ameriška pevka in igralka
  • Rick Astley, britanski pop pevec
  • Branko Ilič, slovenski nogometaš

Na današnji dan Tina Maze na smukaški tekmi Svetovnega prvenstva 2015 v Vailu osvoji naslov svetovne prvakinje. Michael Jordan prvič izvede svoj značilni met. Rodil se je Ronald Wilson Reagan, ameriški predsednik in Zsa Zsa Gabor, madžarsko-ameriška igralka. Rodil se je tudi telovadec Mitja Petkovšek in Axl Rose, član skupine Guns and Roses. Umrl je Stane Koritnik, slovenski operni pevec in Gustav Klimt, avstrijski slikar.

Kdo si, da lahko obsojaš moje življenje? Vem, da nisem popoln (niti nočem biti), ampak preden začneš kazati name s prstom poskrbi, da bodo tvoje roke čiste.

Bob Marley
Čemu bi se bilo smotrno danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je dobro izogniti vsem konfliktnim situacijam.

Katera znamenja zodiak boste imela čudovit dan?

Najboljši dan boste imeli rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v vašem znamenju boste preveč impulzivni. Tisti, ki ste v razmerju, nikar ne pričakujte preobratov v vezi. Samski se boste znali zaposliti z ustvarjalnimi zadevami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v ovnu boste dobili zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam obljube nekoga, ki se lahko celo obdržijo dolgoročno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S pozornim poslušanjem lahko rešite odnos, ki že nekaj časa tava v temu. Čas je že, da razširite duhovna obzorja, ki jih sicer že nekaj časa ni razsvetlila nobena pomembna novost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pokažite v domačem krogu dobro voljo in nekomu, ki bo iskal bližino ter sočutje prisluhnite. Na področju ljubezni zaradi trde energije ne bo najbolj enostavno, potrebno se bo prilagoditi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav vas bo spremljala ugodna energija lune v ovnu, boste nekoliko raztreseni in nervozni. Nikar ne prelagajte pomembnih obveznosti samo zato, da bi se udobno zleknili in počivali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Družinske, ljubezenske in prijateljske odnose boste nekoliko zapletli. Deloma boste določene napetosti sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še zunanje okoliščine.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad čustvenimi vibracijami. Še vedno imate dovolj energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate čakati na druge.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znašli se boste, če boste znali popustiti in se premakniti naprej. Časovno so vaši zastavljeni načrti precej zahtevni, zato se tokrat nikar ne ustavljajte ob malenkostih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo lune v ovnu boste zopet polni pogumne energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami so na področju osebne rasti zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam. Zaupajte nekomu ki vam predlaga smotrne rešitve in vas ne glede na vse spoštuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavedati se boste morali, kje so vaše meje. Naredite nekaj lepega zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko dolgoročno ogrozi tudi zdravje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v ovnu vam bo pomembno, da počnete čim več stvari in da jih na čim lažji način zaključite. Malenkosti in komplikacije vas lahko v notranjosti močno razburijo, zato se jim izognite.

Vas zanima: MOŠKI LJUBIJO DRUGAČE KOT ŽENSKE ali NAJBOLJ KULTURNO IN NAJMANJ KULTURNO ZNAMENJE ZODIAKA