MOŠKI LJUBIJO DRUGAČE KOT ŽENSKE

Moški ljubijo na drugačen način kot ljubijo ženske
Moški ljubijo na drugačen način kot ljubijo ženske

Moški ljubijo na drugačen način kot ljubijo ženske

Predviden čas branja: 4 minutes

Nič na svetu ni primerljivo z ljubeznijo ženske. Kadar ljubi, je ženska dobrosrčna, sočutna, potrpežljiva in radodarna. Svojo ljubezen razdaja brezpogojno. Njena ljubezen je čista. Za svojega moškega je pripravljena hoditi po vodi ali preplezati goro, pri tem se ne ozira  na to, kakšno neumnost je zagrešil, kaj je rekel, koliko je ura in kaj bi sploh rad. Če ga zares ljubi, ga bodri, dokler ji ne zmanjka besed, tolaži, kadar je na dnu, ga nosi po rokah ko je bolan, in se veseli z njim ko uspe.

Prav takšno ljubezen se pričakuje tudi od moških.

Vprašajte katero koli žensko in izvedeli boste, da si želi skromnega, bistrega, zabavnega, romantičnega, občutljivega in nežnega tipa, ki ji bo vedno brezpogojno v oporo. Želi si, da bi ji zrl globoko v oči, ji govoril, kako močno jo ljubi in da brez nje ne more živeti. Hoče moškega, ki se zna zjokati, če ga kaj teži, takšnega, ki bi jo svoji materi predstavil s ponosnim nasmeškom, poleg tega pa ljubil otroke prostovoljno menjal plenice in pomival posodo. Pričakovati vse to takšno popolnost od moškega je nerealno.

Moški ljubijo na drugačen način kot ljubijo ženske

Ne boste doživele, ne bo se zgodilo, nikoli, ker moški ljubijo drugače.

Ljubijo veliko preprosteje, neposredno in verjetno manj radodarno. Če je zaljubljen vate, še ne pomeni, da ti bo vsake pol ure sporočal, kako rad te ima, in ne bo te božal, ti kuhal čaj in menjal obkladke, ko boš zbolela. To seveda ne pomeni, da te nima rad. Pogosto ljubi drugače, kot ti, predvsem pa ne tako, kot pričakuje in zahteva večina žensk.

Moški, ki mu je zares kaj do tebe, ti bo dodelil mesto v svojem srcu in ti podelil poseben naziv.

Moški ljubijo na drugačen način kot ljubijo ženske

Z njim bo vsej okolici sporočal, da je ponosen, ker si z njim, in da načrtuje prihodnost s tabo. Samega sebe vidi v resni zvezi in to razglaša vsemu svetu. Vsem daje vedeti, da si njegova. Vsak tekmec bo razumel, da se ni smiselno smukati okoli privlačne ženske, ki mu ga je nekdo ravno predstavil kot svojo žensko. Če te bo v družbi predstavil kot svojo prijateljico, znanko, kolegico ali celo samo s tvojim imenom, si nikar ne domišljaj, da mu pomeniš kaj več.

Če se z nekom sestajaš že nekaj mesecev, pa te še ni predstavil družinskim članom, prijateljem, peljal pa te je na poslovno srečanje in te tam predstavil samo s tvojim imenom, potem v njegovem življenju ni pravega mesta zate. Ne vidi te v svoji prihodnosti. V trenutku, ko ti bo dodelil naziv, ko te bo javno predvsem pred svojimi najbližjimi označil za svojo, boš vedela, da ti izkazuje svojo pripadnost in ti razkriva svoje načrte za skupno prihodnost. Naziv ter izkazovanje pripadnosti in namena je nadvse pomembno. Ko moški naredi to, veš, da misli resno.