Dnevni horoskop za nedeljo 5. decembra 2021

horoskop.si
horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 5. decembra 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 5. decembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V odnose, ki so prazni se ne boste zapletali, strmeli boste k višji kvaliteti. Črtali boste nepomembne ljudi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Soočanje z resnico o sebi, o svoji identiteti in s svojo življenjsko nalogo, poslanstvom, se bo odvijalo sproščeno in brez vpliva drugih ljudi. 

horoskop.si
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Prvi korak, da v življenju dosežete, kar želite, je: odločite se, kaj želite.

Ben Stein

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Aljančič starejši, slovenski hokejist, trener
  • Božidar Kantušer, slovenski skladatelj
  • Little Richard, ameriški pevec
  • Niko Grafenauer, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
  • Jose Carreras, španski operni pevec

Na današnji dan Ljubljana dobi izmenični električni tok. Rodil se je Aleksander Knavs, nogometaš in Kliton Bozgo. Prav tako Walt Disney, ameriški animator. Umrl je Nelson Mandela, južnoafriški politik in državnik, borec proti apartheidu, nobelovec in Vojeslav Mole, slovenski umetnostni zgodovinar.

Kateri del dneva bo najbolj pozitiven?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj pozitiven del dneva nedeljsko jutro.

Katera znamenja zodiaka boste veliko razmišljala o napredku?

V današnjem dnevu boste veliko razmišljali o napredku rojeni v zemeljskih znamenjih.

Vas zanima: HOROSKOP: RADI OBDARUJETE, ALI RAJE SPREJEMATE DARILA? ali Mesečni horoskop DECEMBER 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezenske vibracije vam bodo naklonjene, z izjemo zoprnega kočljivega vprašanja, ki vas lahko popelje v resne dvome. Ne obremenjujte se preveč, krajši zastoj bo prehodne narave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot ste pričakovali, saj vas spremlja napeta energija. Nekaj kar vam je bilo vedno všeč, vam sedaj ne bo ustrezalo tako, kot bi si želeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razočarani boste, saj nihče ne more povsem izpolniti vaših zahtev. Še najbolje se boste tokrat razumeli s pripadniki zračnih znamenj, ki bodo razumeli vaše lahkotne premike.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedati se boste začeli, da ste v določen odnos vložili premalo, da bi se zadeve lahko začele obračati v pozitivni smeri. Žal se boste soočiti z resnico in skušati narediti kakšen pomemben korak.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Morda že nekaj časa pričakujete preveč. Posebno, če se vam še vedno vrti v mislih nekdo, ki je dejansko zbudil v vas intenzivna čustva. Pazite, komu boste zaupali skrivnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dogajanje in dogovarjanje bo tokrat doprineslo še eno priložnost v odnosu, o katerem razmišljate že nekaj časa, pa nekako niste prepričani, kaj bi bilo potrebno storiti. Zaupajte svojemu šestemu čutu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete se pravilno odločiti, saj se bo dopoldne, ko bo luna še v strelcu dogajalo preveč stvari hkrati. Zmedlo vas bo predvsem to, da boste slišali več plati iste zgodbe, zato budno odprite oči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nekom razmišljata podobno, zato poskusite nadgraditi odnos, saj nimate česa izgubiti. Slutite, da obstaja možnost za manjši napredek v odnosu in tokrat lahko pokažete več spontanosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spomnili se boste na osebo iz prijateljskega kroga, ki je za vas zelo zanimiva. Nikar pa še ne sklepajte prehitro, saj vse skupaj bolj diši na vaše želje, ne na realno podobo, ki jo boste sčasoma uvideli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Namesto da bi odprli oči, se boste popoldne, ko luna preide v vaše znamenje predajali lažnim upom in si v mislih ustvarjali dvomljive situacije. Samski boste na spletu zelo iskani, kar bo dvignilo vašo samopodobo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno vam po dolgem času okoliščine podarjajo več časa, da bi lahko v miru razmišljali. Vse skupaj prihaja zelo spontano in v nekoliko nenavadnih okoliščinah, kar vam bo všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar boste videli in slišali boste preverjali v upanju, da bi našli nekaj kar ni po vaših merilih, nekaj kar lahko kritizirate. Zakaj ne bi enkrat za spremembo odreagirali drugače, ter se potrudili prepoznati svetle točke.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2021 ali ČAS JE, DA BOŽIČNO ŽITO OSVETLI NAŠA SRCA IN DOMOVE