Dnevni horoskop za nedeljo 3. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 3. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 3. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Karkoli boste začeli, lahko v prihodnosti obrodi odlične sadove, zato nikar ne čakajte, če se bo morda pojavila kakšna boljša priložnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dobre novice bodo povezane z vsemi področji, nič vam ne bo težko, ob problemih boste zamahnili z roko in se hudomušno vsemu skupaj nasmejali.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Eddie Murphy: Astro profil

Eddie Murphy ima v osebnem horoskopu Sonce v drugi dekadi Ovna, kar nakazuje, da je oseba z veliko energije, poln navdušenja za vse novosti in predloge, dinamičen in iskren, vendar pa mu manjka nekaj potrpežljivosti. Luno ima v Škorpijonu, kar astrologija opisuje kot intenzivno, magnetično, strastno in brezkompromisno osebo s težnjo po nadvladi, ki težko kontrolira svoja čustva, še posebej svojo energičnost.

Zelo je ljubosumen, včasih pa celo malce maščevalen. Ima močen vpliv na ljudi in tudi težnjo po nadvladi. Težko resnično zaupa, saj vedno sumi, da je še nekaj v ozadju. Je ambiciozen in tekmovalen, na vsak način bo dosegel uspeh, ki si ga je zastavil.

Sanje imamo zato, kar brez njih ne bi mogli prenesti resnice.

Erich Maria Remarque

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Marlon Brando, ameriški filmski igralec
  • Helmut Kohl, nemški politik, državnik in kancler
  • Jane Goodall, britanska etologinja, antropologinja
  • Tadej Slabe, slovenski geograf
  • Ivo Jan, slovenski hokejist

Na današnji dan je bil opravljen je prvi javni telefonski klic z mobilnim telefonom. Ameriški bombniki prvič bombardirajo Severni Vietnam. V Italiji je prvič izšel časnik La Gazzetta dello Sport. Rodila se je Anica Černej, slovenska pesnica in ameriška igralka, pevka Doris Day. Rodil se je tudi ameriški igralec Alec Baldwin. Umrl je Bartolomé Esteban Murillo, španski slikar in Johannes Brahms, nemški skladatelj.

Kakšno počutje prinaša konjunkcija med Soncem in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje da prihaja jasen in bister um.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko prilagajala?

Danes se boste težje prilagajali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022 ali Mesečni horoskop APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sprva se vam bo nekaj, kar bo nekdo predlagal morda zdelo smešno, vendar boste ravno na ta način dobili dobro idejo, kako razrešiti situacijo, ki vam že nekaj časa roji v mislih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Družinske razmere bodo kljub temu, da se luna nahaja v vašem znamenju povzročale razne sitnosti ter zaplete brez pravega bistva. Nekdo vas bo skušal speljati na napačno pot.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne popuščajte pred zadevami, ki ste si jih zastavili. Na preizkušnji bo v krogu domačih, kjer se boste največ zadrževali predvsem vaša potrpežljivost in sposobnost sprejemanja drugega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker bo razpoloženje močno nihalo, se poskusite izogniti ljudem, ki so v vašem življenju samo zato, da vas spravijo v slabo voljo in nato pri tem celo na svoj način uživajo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če se boste kam odpravili, si vzemite dovolj časa. Nepredvidljive okoliščine lahko doprinesejo nekaj slabe volje in nestrpnosti. Boljša izbira bo premišljeno ter počasno delovanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujte spremembe, ki se bodo izkazale za pravo presenečenje. Težko bo, ker ne marate kaosa, vendar se boste pripravljeni prilagajati, saj vas bo vodila prijetna misel.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločili se boste, da boste upravičili izkazano zaupanje. Analitična misel vas bo znala usmeriti k bistvu problema in rešitve. Zadovoljno se boste na koncu vsemu skupaj le še nasmehnili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zavedanje, da je vse kar je ključnega pomena v vaših rokah bo tokrat več kot dobra izbira. Izgovorov ne boste priznali ne sebi ne drugim, zato skušajte delovati kar se da iskreno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poglobljeno in hkrati pogumno boste razmišljali o svojem življenju. Lotili se boste drobnih opravkov, ki so se vam nakopičili v domačem okolju in vas po tihem že malce nervirajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tudi če vas bo nekdo prepričeval, da nimate prav, boste tokrat pripravljeni iti do konca. Določene besede, ki se vam sedaj ne bodo zdele prav izbira bodo kasneje morda celo koristne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nemirno se boste želeli razplesti iz danih obljub, želeli si boste več miru. Naj bo to priložnost, da s pomočjo lune v znamenju bika vsaj malo razmislite, česa si trenutno želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija bika vas bo popeljala domov, za mizo, kjer se boste znali v kuhinji odlično zavrteti ter uživati v pravem pomenu. Denarne skrbi skušajte postaviti malce na stran.

Vas zanima: PRENEHAJTE SPREMINJATI, ZAČNITE RAJE SPREJEMATI