Dnevni horoskop za nedeljo 29. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 29. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 29. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 29. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko boste razmišljali, se poglabljali ter skušali dojeti, zakaj so se določene stvari v zadnjem obdobju sploh zgodile in kakšna je njihova teža.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne jezite se na nekoga, ki za vas nima dovolj časa. Pomembno je, da se učite na preteklih lekcijah in morebitnih napakah.

horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 19:22 uri preide Luna v znamenje Dvojčka

Danes prihaja še z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo.

Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje dvojčkov pa prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. S težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Iskrena prijaznost je pomembnejša od modrosti, in to spoznanje je začetek modrosti.

Theodore Isaac Rubin

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Trdina, slovenski pisatelj
  • John Fitzgerald Kennedy, ameriški predsednik
  • Kevin Conway, ameriški igralec
  • Melissa Etheridge, ameriška pevka
  • Noel Gallagher, angleški glasbenik

Na današnji dan Edmund Percival Hillary in šerpa Tenzing Norgay se kot prva človeka povzpneta na Mount Everest. Opazovanja zamaknjenega položaja zvezd ob Sončevem popolnem mrku v Sobralu v Braziliji in na Prinčevem otoku potrdijo napoved Einsteinove splošne teorije relativnosti. John Pemberton začne oglaševati Coca-colo. Rodil se je Isaac Albeniz, španski skladatelj in Oswald Spengler, nemški filozof, zgodovinar. Rodil se je tudi veliki italijanski pesnik Dante Alighieri in japonski arhitekt Sakakura Džunzo. Umrl je Milij Aleksejevič Balakirjev, ruski skladatelj, dirigent, pianist in Bartolomeu Dias, portugalski pomorščak.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes spravi v slabo voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko spravi v slabo voljo trma.

Katera znamenja zodiaka boste danes težje zadržala skrivnosti?

Težje boste danes zadržali skrivnosti rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ZAČNITE RAZMIŠLJATI KOT ZMAGOVALEC

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj se bo zgodilo povsem nepričakovano, zato pazite, da se v odločilnem trenutku ne boste obrnili na napačno stran. V odnosu z ljubljeno osebo si vzemite čas in nežno prisluhnite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste bolj razumevajoči in prijateljsko usmerjeni se bo dan odvijal v pozitivni smeri, v nasprotnem primeru lahko proti večeru, ko bo luna v dvojčkih pričakujete konflikte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dejstva v domačem krogu bodo drugačna, kot ste pričakovali , ravno zato bodite malo bolj previdni, ko boste govorili o pomembnih stvareh, ki se povezujejo z odnosi in financami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V domačem okolju se v izogib napetostim držite pravil, ki jih v bistvu že dobro poznate. Všeč vam bodo komplimenti prijetne osebe nasprotnega spola, ki bo zelo navihana.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če bodo danes drezali v vas bodite prilagodljivi, a pazite, da zaradi notranje nestrpnosti ne izgubite rdeče niti. Nekdo vam bo želel pomagati, vendar tega ne boste sposobni sprejeti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kolikor boste prijazni do drugih in se ne boste spotikali ob malenkosti lahko pričakujete kljub prehodu lune čudovit dan, obarvan s prijetnimi naključji. Nekdo se želi pogovoriti z vami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čas je za akcijo na fizični ravni. Z razgibavanjem telesa boste postali bolj živi in energični. Zavrtite si ritmično glasbo in z ugodno energijo zaplešite ter se sprostite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi kočljive situacije boste morali biti bolj prilagodljivi in kar se da iskreni. Samo vprašanje časa, kdaj bo v ljubezenskih odnosih prišla na dan tista čisto prava resnica.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav bo vse drugače, kot ste vajeni boste mirni. Nekdo bo želel slišati vaše argumente, prav tako boste pripravljeni prisluhniti tudi o najbolj skritih rečeh.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vzemite si čas za tiste stvari, ob katerih se počutite izpopolnjeni. Za napetost, ki jo zaznavate, je krivo tudi nekaj, česar še niste rešili, zato vam še vedno krati miren spanec.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogrešate več druženja. Popoldne se boste zaradi lune v dvojčkih odzivali na različne načine, enkrat umirjeno, drugič spontano, nato pa morda celo malce napadalno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju ljubezni boste bolj dejavni in morda boste ob odzivu ljubljene osebe tudi nekoliko presenečeni. Zaupajte vase ter v globoka čustva, ki se prepletajo v notranjosti.

Vas zanima: 4 KLJUČI, KI SO NAJBOLJ POMEMBNI ZA USPEH