Dnevni horoskop za nedeljo 27. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 27. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 27. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 27. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odnosi z domačimi se lahko s konjunkcijo med Luno in Marsom prelevijo v pravo dramatično situacijo, vendar se nikar preveč ne vznemirjajte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila, saj boste močno prepričani vase in v svoje odločitve.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 19:35 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Dopoldan v obdobju Lune v Kozorogu, se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Zvečer, ko preide Luna v znamenje Vodnarja se boste težko osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo.

Kaj pravi horoskop za danes, nedelja 27. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Enrico Caruso, italijansko-ameriški tenorist
  • John Ernst Steinbeck, ameriški pisatelj, nobelovec
  • Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka
  • Big Game James – Ager Worthy, ameriški košarkar
  • Rozonda Thomas, ameriška pevka

Na današnji dan je v Ljubljani ustanovljeno Slovensko planinsko društvo. James Chadwick odkrije nevtron. Rodil se je tudi Adolf Augustitš, dekan Slovenske krajine in Rudolf Steiner, švicarski filozof. Rodil se je tudi Konstantin Veliki, rimski cesar in brazilski arhitekt Lucio Costa ter angleški glasbenik, član skupine Iron Maiden, Adrian Smith. Umrl je Marij Kogoj, slovenski skladatelj in Vid Pečjak, slovenski pisatelj in psiholog.

Nerada gledam nazaj in naprej, raje gledam navzgor.

Charlotte Bronte
Kakšen dan bo pričarala konjunkcija med Luno in Marsom?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo naglica, nestrpnost in razdražljivost.

Katera znamenja zodiaka se bodo danes težko sprostila?

V današnjem dnevu se boste težje sprostili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: V PUSTNEM ČASU IMATE PRILOŽNOST NADETI ŽELENO MASKO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obeta se vam razposajen dan. Prijetno razpoloženje vam bo pisano na kožo, najboljše se boste počutili doma, obdani s toplimi energijami in pripravljeni postoriti vse kar je potrebno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni, ki se bo skozi dan nahajala v kozorogu, bodo določene situacije prebudile vaše srce. Kreativni boste, torej lahko vplivate na ugoden potek srečanja, ki vas v notranjosti nekoliko skrbi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakovali boste čarobnost in razigranost, dobili pa nerganje in nejasnosti v domačem okolju. Čas je, da se z vplivom lune v kozorogu odločno postavite zase in zahtevate opravičilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končno bo nastopil trenutek, da spremenite določene zadeve v bolj pozitivno smer. Tišina bo odlična oblika meditacije in priložnost, da končno najdete svojo harmonijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Privoščite si nekaj zase, saj se zadnje čase gibljete v stalnih okvirjih, ki vas že utrujajo. Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na ljubezenskem področju spravila v slabo voljo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dejstvo je, da si boste izbrali težjo pot za katero boste prepričani, da je učinkovita. Močan vpliv bo imel nekdo od sorodnikov, ki vam lahko pomaga razumeti novosti na drugačen način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar se neprestano ne pritožujte, saj tudi sami ne naredite nič v smeri izboljšanja na področju čustev. Samski boste poglobljeno razmišljali o možnostih, ki so vam trenutno na razpolago.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sledite svoji intuiciji in skušajte premagati slabo voljo ter napetosti. V veliki meri vas bodo obremenila tisti, ki ves čas nekaj želijo in na koncu niso hvaležni za usluge.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obožujete presenečenja, na katera se boste odzivali z veliko navdušenja. Povežite se z nekom, ki mu lahko popolnoma zaupate, le tako bo določen problem zopet manjši.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkoristite vse, kar se vam ponuja. V zadnjem času ste se preveč obremenjevali, namesto da bi živeli in uživali v sedanjosti. V ljubezni bo prisotnih nekaj nejasnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sproščeni boste in ne bo vas motilo, da marsikaj v domačem okolju ni tako kot bi moralo biti. Na področju čustev boste zvečer, ko luna preide v vaše znamenje končno dojeli, kaj lahko pričakujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sledil vam bo občutek, da se v določenem odnosu neprestano trudite in na dogodke ne morete vplivati, posebno če se že nekaj časa nahajate v zgodbah s pridihom nedorečenosti.

Vas zanima: ZNAMENJA, KI ZNAJO ODLOČNO NAREDITI KORAK NAPREJ…