Dnevni horoskop za nedeljo 26. septembra 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 26. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 26. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 26. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, evropski dan jezikov in svetovni dan srca. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Klepetajte, sprašujte, bodite optimistični ter ne dovolite, da vas kakšna opazka spravi v slabo voljo.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Danes ob 02:36 uri preide Luna v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Lepota je globina površine.

Franz Hebbel

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • France Kralj, slovenski slikar
  • Matilde Camus, španska pesnica
  • Olivia Newton-John, angleško-avstralska pevka
  • Linda Hamilton, ameriška filmska igralka
  • Michael Ballack, nemški nogometaš

Na današnji dan v arizonski puščavi prične delovati umetni ekosistem Biosfera 2. Švicarju Yvesu Rossyu s pomočjo doma narejenih kril in štirih raketnih motorjev, ki jih nosi na svojem hrbtu, uspe preleteti Rokavski preliv. Shannon Wells Lucid, prva ženska, ki je živela na vesoljski postaji, se vrne na Zemljo. Po ugotovljenem dopingu Benu Johnsonu odvzamejo zlato olimpijsko kolajno s teka na 100 m. Fidel Castro ima v OZN s 4 urami in 29 minutami najdaljši govor v zgodovini te organizacije. V Mariboru ustanovljen Narodni svet za Štajersko. Rodil se je Martin Heidegger, nemški filozof in Théodore Géricault, francoski slikar. Umrl je Paul Newman, ameriški igralec in Jacques Chirac, francoski politik.

Lepota močneje sije v srcu tistega, ki hrepeni po njej, kot pa v očeh tistega, ki jo gleda.

Kahlil Gibran
Kaj je danes najbolj priporočljivo početi?

Dan lahko odlično izkoristite in opravite vse tiste majhne stvari, ki ste jih iz različnih razlogov odrivali na stran.

Katera astro znamenja bodo danes najbolj klepetava in opravljiva?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj klepetavi in opravljivi rojeni v znamenju dvojčka, vodnarja in tehtnice.

Preberite tudi: MERKUR V TEHTNICI PREHAJA V RETROGRADNO GIBANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Negativen način razmišljanja se zaradi lune, ki se bo nahajala v dvojčkih umika vstran. Nakopičene težave so živčnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete spremeniti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Obetajo se vam družinske spremembe. Zamrznili boste določen odnos, a ne bo vam žal, saj je preobrat za vas v resnici veliko olajšanje. Kolikor boste v odnos vložili, toliko boste tudi dobili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stopite v akcijo in poskusite svojo srečo drugje kot običajno. Tudi prijatelji vas spodbujajo k premikom, torej edina ovira se le vi sami sebi. Naj vas vodi notranja moč ki jo imate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo razveselila. Neka stvar, ki vas je že dolgo mučila se bo končno zaključila in razpletla. Še toliko bolje, ker se bo razpletla v za vas ugodni smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Po dolgem pogovoru  boste ugotovili, kaj vse vas še povezuje z nekom iz preteklosti. Zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanju. Nečesa ne morete takoj rešiti, a ne obupajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dan bo nasmejan in bo potekal brez težav. Imeli se boste prijetno in živeli boste v pričakovanju naslednjega tedna. Takrat se bo zgodilo nekaj na kar ste že nekaj časa načrtovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes je pred vami dan, ko boste s prehodom lune v dvojčka dosegali precejšne cilje. Močno se boste približali zmagi, a ujeti vam je ne bo uspelo. Čeprav boste zadovoljni z rezultatom, bo razpoloženje nihalo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zjutraj boste še nekoliko na trnih, potem pa bo počasi vse skupaj gladko steklo. Tudi tokrat se je treba nekoliko žrtvovati, še posebej na področju ljubezni kjer niste najbolj zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v dvojčkih boste navihani, posebno na ljubezenskem področju. Lahko se podate v akcijo, tudi zaključek bo dober, zato se nikar preveč ne obremenjujte po nepotrebnem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lotili se boste intenzivnih priprav na pomemben pogovor, a verjemite, da takšnega uspeha ne boste več ponovili. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se notranje končno  umirite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Niste najbolj zadovoljni, nekaj se je začelo, vendar se bo hitro tudi ustavilo. To vas lahko spravi v slabo voljo, še posebej če ste na točki, ko se težko zadržujete pred izbruhom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z veseljem ter z energijo lune v znamenju dvojčkov se boste prepustili optimizmu in dobri družbi, ki vas bo obkrožala v popoldanskih urah v družinskem okolju. Zvečer se prebuja upanje na lepši jutri.

Vas zanima: RENATA JE OBUPANA, IZGUBILA JE SKRBNIŠTVO ZA HČI