MERKUR V TEHTNICI PREHAJA V RETROGRADNO GIBANJE

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju tehtnice, vplival bo predvsem na odnose
Prihaja retrogradni Merkur v znamenju tehtnice, vplival bo predvsem na odnose

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju tehtnice, vplival bo predvsem na odnose

Predviden čas branja: 3 minutes

Preden se obdarimo z jesenskimi dobrotami, ne pozabimo, da ima konec septembra v rokavu še kakšno oviro. Merkur se 27. septembra začne gibati retrogradno v znamenju tehtnice, kjer se bo nahajal do 18. oktobra, ko se prične zopet gibati v direktni smeri. Prihajajo trije dolgi tedni komunikacijskih spopadov, razporejanja težav, časovnih stisk, skratka veliko stvari, ki bodo vplivale na delovanje ter medsebojne odnose.

To je obdobje za usmerjanje duševne energije navznoter, razmislek, revizijo in premislek o vsem, na kar ste bili v zadnjih nekaj mesecih osredotočeni.

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju tehtnice, vplival bo predvsem na odnose

Vpliv je usmerjen v partnerstvo, zato je to čudovit čas, da se znova povežete z najboljšim prijateljem iz preteklosti, se lotite katerega koli projekta, s katerim ste odlašali, ali zacelite stare rane v svojih družinskih odnosih. Gre za pritisk na zavoro in vzvratno vožnjo, ki je lahko turbulentna.

Retrograden Merkur v tehtnici je pravzaprav optična iluzija, saj ta tranzit vpliva na zaznavanje.

Računalniki, telefoni in avtomobili se lahko v tem obdobju hitreje pokvarijo. Zdi se, da je odločitve nemogoče sprejeti. Poleg vpliva na dogodke retrogradni Merkur vpliva tudi na um in duševno procesiranje. Lahko se pojavijo simptomi, kot so nezadovoljstvo, zamegljenost misli in tesnoba. V tem času je običajno tudi, da postanete bolj nostalgični glede svoje preteklosti.

Da boste lažje prehodili retrogradno pot, se sprostite.

Nemirno obdobje izkoristite za premor in razmislek. Opredelite področja v svojem življenju, ki jih boste morda morali spremeniti po koncu retrogradnosti. Zdaj ni čas za velike odločitve. Meditirajte, da dosežete stanje miru, kristal citrin vam lahko pomaga pri tem, da se notranje umirite. V pozitivnem smislu boste lahko razmišljali bolj jasno, delovali učinkovito in sprejemali boljše odločitve.

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju tehtnice, vplival bo predvsem na odnose

Zaradi Merkurjeve povezave s tehtnico in Venero bodo teme še posebej osredotočene na odnose.

Preden boste dejansko dosegli napredek v svojih razmerjih, boste morali razmisliti, kaj bi bilo potrebno spremeniti. Težje kot običajno bo ujeti razne družbene namige ali jasno komunicirati, kar bi lahko povzročilo nerodnost in nesporazume. Trudili se boste poiskati ravnovesje med vsemi logističnimi podrobnostmi, kar bi vas lahko odvrnilo od reševanja vprašanj odnosa in vodilo do izogibanja resnim stvarem. Uporabite to energijo, da izboljšate svoje komunikacijske sposobnosti in poiščete diplomatske načine v smeri bolj iskrenih odnosov in boljšega počutja.

Izognite se v tem obdobju pomembnim korakom.

Ne bodite presenečeni, če se boste težko odločili, tudi če bodo možnosti na dosegu roke. To ni pravi čas za podpisovanje pomembnih pogodb ali sklepanje novih sporazumov. V tem času se ne podajajte v večje adaptacije in ne podpisujte najemne pogodbe, saj bi lahko bili zavedeni. Čustveno povezanost lahko izboljšate z govorjenjem resnice in še bolj s tem da prisluhnete, vendar bodite pozorni na izkrivljene informacije.

Ovni, dvojčki in vodnarji, ne izmikajte se soočenjem na področju ljubezni, biki, device in ribe, naučite se biti odgovorni tudi takrat, ko je vse narobe. Raki, levi in škorpijoni se bodite težko popolnoma zbrali, zato lahko področje izobraževanja malce trpi, kozorogi boste težje ohranili občutek varnosti, tehtnice pa imate sedaj priložnost da preko lekcij, ki se bodo vrstile osebnostno napredujete.