Dnevni horoskop za nedeljo 21. maja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 21. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 21. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 21. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko vam bo danes v odnosih pomenila odzivnost, če le te ne bo, lahko postanete nemogoči ali celo zagrenjeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Imejte danes v mislih, da sprememba v zavesti povzroči spremembo v energetskem polju, kar pa vpliva na vaše notranje doživljanje.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Danes prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Danes ob 07:09 uri Sonce preide v znamenje Dvojčka

Duhovitost bo v obdobju Sonca v zračnem znamenju dvojčkov neverjetna, spremenljivost pa vrtoglava. Ta vpliv vam omogoča da se ločite od svojih čustev in pričakovanj, da zaznate resničnost dogajanja v vas in okoli vas. Izražanje tega, kar resnično čutite do drugih, pa bo za enkrat ostalo skrivnost. Misli si boste zaposlili z branjem, govorjenjem, pisanjem, učenjem in poučevanjem lahko razširite svoje znanje in razumevanje.

To je zabaven in lahkoten čas za spoznavanje novih ljudi, raziskovanje novih idej in učenje novih stvari. Preveč boste duševno aktivni, da bi sedeli in delali samo eno stvar. Če želite prodreti, se izpostaviti, se povezati je sedaj odličen čas, saj boste bolj iznajdljivi in predvsem pogumni z besedami.

Danes praznuje Lisa Edelstein: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 10. Hiši dvojčkov, kar nakazuje, da je svobodne narave ter zelo komunikativna. Samoto in dolgčas težko prenaša, zato postane nemirna. Je prilagodljiva, vendar le takrat ko ima za določeno zadevo zanimanje. Luna v znamenju dvojčkov je odraz njene površnosti, tako pri delu, kot tudi v odnosih, čeprav s svojo simpatičnostjo hitro popravi vtis.

Merkur in Mars se nahajata v znamenju Bika, kar nakazuje na dobro motivacijo in odločnost. Materialen svet je zanjo pomemben, in če tukaj ne cveti, ima lahko v življenju resne težave. Z Venero v znamenju Ovna je prepričana v svoj prav in prava mojstrica osvajanja.

Glasba je višje razodetje kot vsa modrost in filozofija.

Ludwig van Beethoven

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Vrhovec, slovenski zgodovinar
  • Grega Benedik, slovenski alpski smučar
  • Brigita Bukovec, slovenska atletinja
  • Mario Mandžukić, hrvaški nogometaš
  • Rene Krhin, slovenski nogometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena Svetovna nogometna zveza Fifa. Akademija znanosti in umetnosti se ponovno preimenuje v Slovensko akademijo znanosti in umetnosti. Vpis Škocjanskih jam med mokrišča mednarodnega pomena. Rodil se je Tom Daley, britanski skakalec v vodo in Rudolf Hermann Lotze, nemški filozof. Rodil se je tudi nemški slikar in grafik Albrecht Duererameriški in raper Christopher George Latore Wallace. Umrl je Tone Tomšič, slovenski revolucionar in Franz von Suppé, avstrijski skladatelj.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes vznemiri?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko vznemirite površnost in zaletavost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? ali DEPRESIJA V INTIMNEM ODNOSU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobro veste, da ste morali za nekaj trdo delati, zato boste drugim razložili da trenutno stanje v katerem se nahajate ni le posledica sreče. Na čustvenem področju se nikar ne bojte, da bi ostali praznih rok.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V domačem okolju se bo odvil nepričakovan dogodek, ki vas bo notranje vznemiril. Marsikdo bo od vas pričakoval preveč, kar vas bo pahnilo v fazo notranjega nemira.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vsega, kar so vam pred kratkim v družinskem okolju naložili res ne boste utegnili opraviti, lahko pa se potrudite po najboljših močeh in se z luno v svojem znamenju prilagodite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste ob težavah, ki se lahko nakopičijo ukrepali takoj, boste vse nesporazume še pravi čas preprečili. Potrebno bo odreagirati bliskovito in čim prej razložiti nekaj konkretnega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nehajte ovinkariti ali se izogibati odgovoru. Počasi se končuje obdobje, v katerem je bilo vse na vaši strani. Premisliti morate o tem, kako in v kakšni smeri se razvija vse skupaj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi vseh opravkov ste malce pozabili na prijatelje. Nagradite njihovo potrpežljivost in razumevanje, ter naredite nekaj posebnega za njih, saj se vam bo kmalu obrestovalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najprej morate ugotoviti, kaj si želite, da se boste lahko potem premaknili naprej. Imejte v mislih, da se vaše skrite želje in potrebe lahko tudi spremenijo, in sicer v nepredvidljivi smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Opazujte vse misli, ki se bodo prepletale po podzavesti, prišle so, da vam določeno situacijo ali zadevo olajšajo. Čim več časa preživite v družbi ljudi, za katere ste prepričani da so pozitivni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo težko vam bo šlo z jezika, kaj čutite in česa si želite v ljubezenskem odnosu. Težje bo, kot se kaže na prvi pogled, vendar je prav, da kljub temu sporne zadeve izpostavite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v znamenju dvojčkov se boste trudili da določene zadeve izboljšate in da ljudem poveste, kaj bi lahko s skupnimi močmi morda v prihodnje še nekoliko izboljšali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Branje zanimive vsebine bo prebudilo um in razširilo spekter razmišljanja. Pojavile se bodo tudi zamisli. Na ljubezenskem področju boste iskali ravnovesje med harmonijo in strastjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na ljubezenskem področju boste pogrešali več varnosti in zaupanja. V kolikor si boste dovolili, boste naleteli na nekaj starih težav, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven.

Vas zanima: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI USPEŠNO USKLAJUJEJO KARIERO IN LJUBEZEN? ali KAKO SE MED SPANJEM OSVOBODITI STRESA?