Dnevni horoskop za nedeljo 20. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 20. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 20. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 20. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S premikom Sonca v znamenje ovna prehajate v obdobje pogumne ter zanimive energija, zato se ne pritožujete po nepotrebnem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prodreti boste želeli v ljubezenskih odnosih, kjer se bo prepletala strast obarvana z željo po potrditvah. Želje lahko počasi začno pronicati v realnost.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 16:44 uri preide v znamenje Škorpijona

Dopoldanski vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Namenite si kakšen pravi čaj in ob njem sproščeno pokramljajte.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Škorpijona pa vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Danes ob 15:33 uri preide Sonce v znamenje Ovna

Prihaja močna želja po osvajanju, premikih in iskanju bolj učinkovitih rešitev. Način delovanja bo pogumen in pionirski, ter brutalno iskren. Če je nekaj dolgočasno, se ne boste ustavljali ampak boste hitro šli naprej. Energija Sonca v ovnu hrepeni po vznemirjenju in nemirni duh je tisti, ki ves čas stremi po nečem novem.

Poganjal vas bo notranji zagon, ki je sila, s katero je treba delovati samozavestno. Um bo obdarjen s sposobnostjo, ki filtrira nebistveno in ta jasen pogled vam lahko pomaga preseči ovire in hitreje napredovati v življenju. Kako Sonce v Ovnu vpliva na vas?

Ena sama napaka zahteva sedem popravkov.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju rib in ovna, dogodki na današnji dan:

  • Henrik Johan Ibsen, norveški dramatik
  • Vladimir Sergejevič Ignatovski, ruski matematik, fizik
  • Burrhus Frederic Skinner, ameriški psiholog
  • Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik
  • Rok Benkovič, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Louis Armstrong kot prvi ameriški umetnik nastopi v vzhodnem Berlinu. Albert Einstein objavi svojo teorijo relativnosti. Rodil se je Johann Christian Friedrich Hölderlin, nemški pesnik in Nikolaj Vasiljevič Gogolj, ruski pisatelj. Rodil se je tudi eden najboljših slovenskih alpinistov Boštjan Kekec. Umrl je Jane Kavčič, slovenski filmski režiser in Juliana, nekdanja nizozemska kraljica.

Kateri planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da Sonce danes preide v znamenje ovna.

Katera znamenja zodiaka se boste najbolj razveselila začetka pomladi?

Najbolj se boste razveselili pomladi rojeni v znamenju rib, ovna in vodnarja.

Preberite tudi: PSIHOLOŠKA OBRAMBA IN NESTRPEN ODZIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določene zadeve vas bodo v domačem okolju zmotile, zato jih boste želeli čim prej postaviti na mesto in začeti graditi nove načrte, ki pa bodo tokrat zelo premišljeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prepričani boste, da ste se odločili tako, kot je prav, potem pa boste zaznali nekaj, kar bo zbudilo stare dvome. Sedaj je čas, da bi ne glede na vse morali ostati previdni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počitek vam bo še kako prijal. Pri domačih opravilih preveč potencirate uspeh, osredotočite se tudi na kvaliteto dela. Čim prej pa dvignite nivo koncentracije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni prihaja popoldne ko luna preide v škorpijona veliko vznemirljivih iskric, toda bolj malo konkretnega. Morda ste preveč začeli upati v napačno rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vzemite si več časa zase in za vse zasebne zadeve. V ljubezni ste zopet končno na pragu novosti, zato se nikar ne umikajte v najbolj odločilnem trenutku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naučili se boste nekaj novega in koristnega. Vse bo veliko preprosteje, kot upate, posebno v pogovoru, kjer bo proti večeru, ko bo luna v škorpijonu prisotna strast.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Uživali boste v družinskem okolju, pogovori bodo sicer globoki, vendar bolj sproščene narave. Zaželite si nekaj večjega, saj imate možnost, da se uresniči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samski škorpijoni boste začutili ljubezen in željo po spolnosti. Tistim, ki ste v vezi, pa se lahko proti večeru, ko bo luna v vašem znamenju pojavi kakšen konflikt.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekom bosta sklenili kompromis, ki vas sicer ne navdušuje preveč. Zato boste precej nemirni in prepričani, da vam nekdo nečesa v bistvu sploh ne privošči.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljajte, s kom bi se lahko povezali, rešitev se bo prikazala spontano, zato se nikar preveč ne obremenjujte. Ob ljubezenski priložnosti se ne zatekajte v molk.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določene notranje občutke boste želeli na vsak način zatreti. Zopet boste prizemljeni in usmerjeni k boljšemu jutri, kar bo opazil tudi nekdo, ki mu veliko pomenite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaustavite se in začnite popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona razmišljati o zadevah, ki so za vas zelo pomembne, pa ste jih nekoliko postavili na stranski tir.

Vas zanima: VERONIKA JE OBUPANA, SAJ HČI GOJI VELIKE ZAMERE