Dnevni horoskop za nedeljo 20. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 20. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 20. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 20. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spontane in neodvisne energije, ki vas bodo objemale bodo povod, da se odpravite na lepše.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju ljubezni boste končno bolj sproščeni in zelo nagajivi, kar bo nasprotno stran popolnoma očaralo.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

V teh dneh bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Kaj pravi horoskop za nedeljo 20. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Janez Krstnik Mayr, slovenski tiskar
  • Viktor Parma, slovenski pravnik, skladatelj, dirigent
  • Jože Pahor, slovenski pisatelj
  • Ana Srebrnič, slovenska šahistka
  • Princesa Leonora, vojvodinja Gotlandska

Na današnji dan se Švica na referendumu odloči, da bo ves tranzitni tovorni promet preusmerila na železnico. V Ljubljani je bila ustanovljena prva delegatska skupščina Kulturne skupnosti Slovenije. Rodil se je Carl Czerny, avstrijski pianist, skladatelj in Ludwig Edward Boltzmann, avstrijski fizik, filozof. Rodil se je tudi ameriški grunge glasbenik in član kultne zasedbe Nirvana Kurt Donald Cobain in ameriška manekenka in igralka Cindy Crawford. Umrl je Percy Grainger, avstralski pianist, saksofonist, skladatelj in Henri Moissan, francoski kemik, nobelovec.

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

William Wordworth
Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka se boste danes posvetila urejanju doma?

Urejanju doma se boste danes posvečali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ODPRITE SRCE ENERGIJI, PRIVLAČNOSTI IN KARIZMI ali KAKO SONCE V RIBAH VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj vas bo na področju odnosov razžalostilo, vendar le za moment. Nato se boste prepustili optimizmu in odločitvam, ki bodo povezane predvsem z iskanjem notranjega miru.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub želji po ustaljenosti, ki jo povečuje luna v tehtnici pričakujte manjše spremembe. Nekoga boste postavili pred dejstvo, a ne bo vam žal, saj je ta preobrat za vas v resnici olajšanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stopite v akcijo in poskusite nadgraditi svojo srečo. Tudi domači, ki vas zelo dobro poznajo vas spodbujajo k akciji, torej edina ovira ste le vi sami sebi. Razmislite, ali se splača tvegati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Negativen način razmišljanja bo postal preteklost. Raje se ozrite okrog sebe in sodelujte s tistimi, ki so se pripravljeni pogovarjati o prijetnih rečeh in odkritih čustvih, kar vas navdihuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Po dolgem klepetu boste ugotovili, kaj vse vas še povezuje z nekom iz preteklosti. Zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanju, ki ga bo močno polepšal vpliv lune v tehtnici.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo navdihnila s svojo vsebino. Zadeva, ki vas je že dolgo mučila se bo končno razpletla v pravi smeri, kar vas vodi v veliko olajšanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Močno se boste z določenimi argumenti v domačem krogu približali zmagi, a ujeti vam je ne bo uspelo. Čeprav boste zadovoljni z rezultatom, pa bo na področju čustev vseeno vladal manjši kaos.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Glede odnosov boste nekoliko na trnih. Ker niste vajeni spreminjati svojih navad lahko nastanejo težave. Ne bojte se, ne bo se potrebno žrtvovati, le prilagoditi se morate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prehajate v odlično počutje, posebno na ljubezenskem področju. Lahko se podate v akcijo, rezultat bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Nikar ne oklevajte, raje pohitite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lotili se boste intenzivnih priprav na odrt pogovor o pomembni zadevi. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se v domačem okolju, kjer bo zelo napeto rahlo umirite in vse skupaj le opazujete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni prihaja na plano nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro obvladati. Soočali se boste z načrtom za naslednji teden, ki pa vam ne bo najbolj všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imeli se boste prijetno in živeli boste v pričakovanju naslednjega tedna. Z energijo lune v tehtnici se bo zgodilo nekaj, na kar ste že nekaj časa čakali. Vse skupaj bo tesno povezano s čustvenim dojemanjem.

Vas zanima: NAJBOLJŠE SNAHE SO ROJENE V ZNAMENJU… ali ŽENSKE, KI JIM SKRBI NE PRIDEJO DO ŽIVEGA SO ROJENE V ZNAMENJU