Dnevni horoskop za nedeljo 19. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 19. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 19. novembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 19. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pričakujte razgibane odnose ter številne stike s sosedi, brati, sestrami in prijatelji. To je odlična priložnost za izmenjavo mnenj.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo. Poudarek bo na tistih stvareh, ki jih do sedaj morda še niste popolnoma osvojili.

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

So noči, ko so volkovi tiho in le Luna tuli.

George Carlin

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Klement Jug, slovenski planinec, pisatelj, filozof
  • Indira Gandhi, indijska predsednica vlade
  • Calvin Klein, ameriški modni kreator
  • Ditka Haberl, slovenska pevka
  • Jodie Foster, ameriška filmska igralka

Na današnji dan je bila ustanovljena otroška bolnišnica v Ljubljani. Prvi ljubljanski zobozdravnik predstavi svojo dejavnost. Odprt muzej Prado v Madridu. Senat ZDA zavrne versajsko pogodbo. Bobbi McCaughey Des Moines, Iowa rodi sedmerčke. Na današnji dan leta 1808 se je v Kranju rodil slovenski časnikar, politik, zdravnik in živinozdravnik Janez Bleiweis. Rodil se je tudi 20. predsednik Združenih držav Amerike James A. Garfield in češki inženir, industrialec Emil Škoda. Umrl je Ernest Aljančič starejši, slovenski hokejist, trener in Frančišek Smerdu, slovenski kipar.

Ljudje radi pozabljajo svoje dolžnosti, vedno pa si zapomnijo svoje pravice.

INDIRA GANDHI
Katera znamenja zodiaka boste danes površna in raztresena?

Najbolj površni in raztreseni boste rojeni v zračnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka lahko občutite ohladitev na področju čustev?

Danes lahko ohladitev na čustvenem področju občutite rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: POMEMBNE ASTRO PRELOMNICE IZTEKAJOČEGA LETA ali S ČUSTVENO INTELIGENCO JE ŽIVLJENJE LAŽJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezensko oziroma partnersko življenje boste naselili z dvomi, v mislih pa bo kljub luni v znamenju vodnarja prevladovala negativnost. Nadzorujte vse, kar se vam podi po glavi, predvsem pa pazite na skrite misli.Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi lune v vodnarju obstaja velika verjetnost, da se vam javi nekdo, ki je povezan s tujino. Dan bo razigran in vi zadovoljni z določenimi situacijami, ki se bodo odvijale v zanimivi smeri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Še pred kratkim ste bili prepričani, da se vam nekaj ne more zgoditi, vendar boste kljub temu deležni presenečenja in zanimive situacije. Če ste v kakšni večji dilemi, vprašajte koga za nasvet.Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z mislimi se vrtite v krogu, iz katerega boste sami le težko izstopili. Možnost prenagljenih odločitev bo zaradi lune v znamenju vodnarja povečana. Nikar se ne zaganjajte v napačne zadeve.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede uidejo z jezika, v tem primeru se raje zadržite. Ob tem nikar ne dovolite, da zapadete v pesimizem in da vas zapusti potrpljenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsepovsod bo veliko hrupa in vi se boste z lahkoto v domačem okolju vključili v situacije. Glede na to, da ste se v zadnjem času dobro pripravili na določena soočenja, vas bodo sedaj pustili na miru.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu se vam bodo zaradi lune v znamenju vodnarja pojavljale nepredvidljive zadeve. Želeli si boste manjših novosti na srčnem področju, saj ste od obstoječih situacij že pošteno utrujeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Običajno ste med tistimi, ki skrbijo, da vse teče po načrtih, zdaj pa imate priložnost, da se vloge zamenjajo. Čas je da začnete bolj gledati nase in si privoščite nekaj prijetnega. V večernih urah boste umirjeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi vpliva lune v vodnarju se bo na več področjih veliko dogajalo. Če svojih sanj ne morete uresničiti, si jih vsaj pričarajte v mislih. Z dobrim humorjem boste ves dan v središču pozornosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V mislih se boste odločili, da popravite določene napake iz preteklosti. Namesto da iščete napake, začnite gledati na vse skupaj bolj optimistično, jutri je zopet nov dan, ki prinaša nove priložnosti.Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se bo dogajalo nekaj kar vas bo vznemirjalo. Svoje občutke zaupajte in se odkrito pogovorite. Nekoliko boste razočarani, saj se dan nikakor ne bo odvil tako kot ste pričakovali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z veseljem in brez slabe vesti si boste privoščili počitek, morda lenarjenje, v vsakem primeru pa to, kar dejansko potrebujete. Skrivnosti nastajajo in se razblinjajo. Tiste, ki jih poznate, boste spretno skrivali.

Vas zanima: VENERINA GOVORICA ZA MOŠKE IN ŽENSKE in OGNJENA ZNAMENJA, IZKORISTITE SVOJE PREDNOSTI