Dnevni horoskop za nedeljo 18. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 18. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 18. septembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 18. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihaja več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti edini, ki jo dobro poznate. Še vedno se lahko odločite za zanimivejšo različico.

Horoskop nasvet za današnji dan: Samo določen dogodek ne more spremeniti preteklosti, lahko pa s pomočjo vaše prilagodljivosti, izboljša korake usmerjene v prihodnost.

horoskop
Luna v znamenju Raka

Danes ob 09:59 Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij.

Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.
Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Če želiš mavrico, se moraš soočiti z dežjem.

Dolly Parton

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • James Gandolfini, ameriški filmski igralec
  • Toni Kukoč, hrvaški košarkar
  • Lance Armstrong, ameriški kolesar
  • Anna Netrebko, ruska operna pevka
  • Jennifer Tisdale, ameriška igralka

Na današnji dan je bilo slovesno odprtje Medicinske fakultete v Mariboru. Škoti na referendumu zavrnejo odcepitev Škotske od Združenega kraljestva. ZR Nemčija in NDR sprejeti v OZN. Končano snemanje prvega slovenskega celovečernega filma Na svoji zemlji. ZSSR izstopi iz Društva narodov. Ustanovljena je bila Narodna galerija. V Metliki ustanovljeno prvo slovensko prostovoljno gasilsko društvo. Matevž Langus konča poslikavo kupole v ljubljanski stolnici. Rodil se je tudi Steven Pinker, ameriški eksperimentalni psiholog in Ivo Tijardović, hrvaški pisatelj. Umrl je Marjan Rožanc, slovenski pisatelj in Josip Sernec, slovenski filozof.

Eni ljudje čutijo dež, drugi pa so le zmočeni.

Roger Miller
Kaj bo danes najbolj pomembno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj pomembno, da imate ob sebi ljudi, ki jih imate radi.

Katera znamenja se boste danes vračala v preteklost?

V mislih se boste dotikali preteklosti rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2022 ali HOROSKOP: LESTVICA OD NAJBOLJ HITRE DO NAJBOLJ POČASNE ŽENSKE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V preteklih dneh niste imeli časa za razmišljanje o tem kaj si nekdo misli, zato se lahko sedaj vse skupaj obrne v napačno smer. Pričakujte nekaj novosti, ki pa bodo bolj zaprte narave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tudi če boste storili vse, kar je v vaših močeh, se določen odnos za enkrat še ne bo spremenil. V domačem okolju vas nekdo vztrajno drži nazaj. Morda morate pustiti času čas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Oseba, ki vam je blizu in do nje niste bili najbolj dosledni, vam bo zaradi poudarjenega sočutja podarila še eno, zlato priložnost. Sklenili boste nekaj pomembnega ter dolgoročnega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zakaj si ne bi enkrat za spremembo dovolili čutiti v vseh razsežnostih. Luna v vašem znamenju počasi prebuja tista čustva, ki ste jih postavili nekoliko na stran, boljše se boste počutili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Že nekaj časa preveč omahujete in ne delate pomembnih stvari pravočasno. Tudi v ljubezni zamujate z odgovorom, ki je ključnega pomena. Nekaj se vam bo tokrat posrečilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune, ki prehaja v raka prihajate do spoznanja, da ima vsaka zadeva več odtenkov. Zato ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi pravzaprav morali storiti ali spremeniti sami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni postajate preveč izbirčni. Ne boste se držali tiste rešitve, ki je najbolj razumna. Nekoga pogrešate bolj, kot si želite priznati. Posebno zato, ker razmišljata podobno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spremljali boste nekaj, kar vas najprej ne bo navdušilo. Pazite v odnosih s sorodniki, zaradi vpliva lune v znamenju raka enostavno ne boste našli skupne besede ter rešitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju čustev pričakujte drobne težave, ki napovedujejo nekaj slabe volje. Hitro ukrenite nekaj, da potem vsega skupaj ne boste obžalovali. Pazite tudi na to, da niste preveč zmedeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V mislih imate še nekaj nerešenega, kar vam greni počutje. Najbrž po nepotrebnem, zato se pravočasno prebudite in speljite pogovor v svojo smer. Najlažje bo če boste direktni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se bo zaradi lune, ki prehaja v raka zgodil neprijeten zastoj. Morda ste preobremenjeni in utrujeni, kar se odraža tudi na napačnih odločitvah glede družinskih zadev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu da boste notranje zadovoljni pričakujte nekaj bojev, ki bodo povezani z ljubosumjem in netaktnimi odločitvami nekoga, ki je trmast. Nikar preveč ne vztrajajte pri svojih prepričanjih.

 

Vas zanima: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 ali IZOGNITE SE ZAVISTI, STANJU NENEHNEGA NEZADOVOLJSTVA IN PRITOŽEVANJA