Dnevni horoskop za nedeljo 17. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 17. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. marca 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 17. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z energijo konjunkcije med Soncem in Neptunom pozorno prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev, ki vas bodo popeljale na pravo pot.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskusite, namesto da ves čas samo nergate, kako vam je v določeni situaciji hudo najti kakšno boljšo rešitev.

Horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 10:40 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta.

Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2024

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Priporočljive so kure za hranjenje kože. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Danes praznuje Rob Lowe: Astro profil

Ob rojstvu se je njegovo Sonce nahajalo v znamenju Rib, kar nakazuje, da je nežen, labilen in malce neprilagodljiv, kar mu v karieri povzroča nekaj težav, saj se ne zna na pravi način postaviti zase. V odnosih je z luno v znamenju Bika zelo zvest in pripaden, ko pa neha ljubiti, hitro pripravljen obrniti list in zaključiti.

Venera v znamenju bika nakazuje, da išče partnerico, s katero si bo lahko ustvaril toplo domače zavetje, k avanturam ni nagnjen, če pa se mu zgodi, jo globoko obžaluje in jo je pripravljen tudi priznati. Mars v znamenju Rib nakazuje na močno željo po prepoznavnosti in visokih zaslužkih. V poslovnem svetu se dobro znajde, vendar le če je dovolj motiviran.

Ko govorimo resnico, delimo z drugimi občutek ljubezni. Počastimo jih. Verjamemo, da si želijo skupaj z nami ostati v navzočnosti resnice.

Daphne Rose Kingma
Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Danes boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč egoistično naravnana?

Preveč egoistično naravnani boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: NAJBOLJ ZAHRBTNA KRITIKA JE SAMOKRITIKA ali SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI POGOSTO MENJAJO SLUŽBO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zahteve drugih bodo usmerjale vašo nemirno osebnost, zato se boste težko zbrali. Če se že dalj časa niste nič ukvarjali sami s seboj, boste določeno lekcijo zelo težko sprejemali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj vas bo upravičeno razjezilo, zato se boste odločno izpostavili ter želeli vse skupaj razčistiti. O vseh stvareh zadnje čase preveč razmišljate in se obremenjujete po nepotrebnem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne podrite z neprestanim nerganjem vseh priložnosti, tudi če trenutno niste pri volji, da bi se dobro izkazali. Sproščeno se zazrite v ta trenutek, sedaj, ter delajte tisto, kar vas sprošča.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spodbude z energijo Prvega krajca ne bo manjkalo, a vseeno naj vas ne zanese v pretirano dokazovanje. Bodite bolj tolerantni do tistih, ki si želijo čim več časa preživeti v vaši družbi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V dobro voljo vas bo spravila situacija, ki že nekaj časa nestrpno čakate nanjo in se je veselite. Samski levi in levinje se lahko razveselite novice, da je slabo obdobje že za vami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Neugodno izhodišče, ki ste ga bili deležni pred kratkim, bo razlog, da vam bo vedno bolj jasno, da čas trenutno ni vaš zaveznik. Več kot običajno se boste zadrževali v domačem okolju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu da je nedelja, boste imeli z energijo Prvega krajca ogromno opravkov. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in s tem ustvarite pot do osebne sreče.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav, najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli odločite. Strpno počakajte na odgovor povezan s čustvenim področjem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Smisel za podrobnosti bo z energijo lune, ki prehaja v znamenje raka odličen in vsako pomembno situacijo boste znali razvozlati. Čas je, da se na področju ljubezni premaknete naprej.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Energija Prvega krajca vam bo pomagala ponovno poiskati izgubljeni smisel in zadovoljstvo. Storite več glede izboljšanja kondicije, saj vas bo zajela panika, da bodo topli dnevi kmalu tukaj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skušajte s prehodom lune v znamenje raka odpreti oči in se prepričati, kaj vam govori vaša intuicija. Spodbuda tistih, ki vas obkrožajo vam bo podarila krila, da boste dokončali nekaj pomembnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nagnjeni boste h kompliciranju, prepričani, da vas nihče ne razume. Nekatere stvari bodo zelo nerealno predstavljene, zato vzemite vse kar boste slišali v zakup, dokler ne boste sami prepričani.

Vas zanima: ZDRAVO RAVNOTEŽJE V LJUBEZENSKIH RAZMERJIH ali MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŽENSKO RIBICO?