Dnevni horoskop za nedeljo 16. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 16. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 16. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 16. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razširjena zavest vas bo danes popeljala do ključnega momenta, ko boste prepričani vase in v določena dejstva.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu boste sledili modrosti, ki vas vodi k višjim ciljem in zavedanju, da zmorete več, tudi na osebnem področju.

Horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Danes ob 00:57 uri Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

ZAKAJ NE BI ZAČELI ŽIVETI NA NOVO?

Danes praznuje Ana Haložan: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. hiši, kar nakazuje da se zelo hitro se razburi, kar jo lahko spravi v težave, rešuje pa jo, da se hitro ohladi. Je zelo plemenita oseba, širokosrčnega značaja, vedno v pripravljenosti pomagati drugim. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Kozoroga, in sicer v 6. Hiši, kar nakazuje, da se v življenju popolnoma posveti svojemu delu. V svoje delo vloži veliko energije in pazi, da ga dobro opravlja. Pogosto se odloči za delo v poklicih, v katerih lahko pomaga drugim ljudem.

Njena luna se je nahajala v Raku, in sicer v 12. Hiši. Ker je Luna doma v Raku, je oseba, ki je zelo občutljiva na zunanje vplive in negativne vibracije drugih in okolja. Njeni vtisi so namreč močni, zato hitro menja počutje in je za druge včasih muhaste in nerazumljive narave.

VČASIH SMO IMELI VELIKO VPRAŠANJ BREZ ODGOVOROV, ZDAJ PA IMAMO S POMOČJO RAČUNALNIKOV VELIKO ODGOVOROV, O KATERIH NIMAMO ČASA RAZMIŠLJATI.

Peter Ustinov

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Margareta II., danska kraljica
  • Frank Williams, ustanovitelj in šef moštva WilliamsF1
  • Selena, ameriška pevka
  • Paul di Resta, britanski avtomobilski dirkač
  • Aaron Lennon, angleški nogometaš

Na današnji dan je bila v Parizu ustanovljena Organizacija za evropsko ekonomsko sodelovanje. V Gradcu je bilo ustanovljeno Ustavno politično društvo Slovenija. Začetek odprave Apollo 16. Rodil se je Boris Dvornik, hrvaški igralec in Milan Štante, slovenski pisatelj, pesnik. Rodil se je tudi britanski filmski igralec, pisatelj in dramatik sir Peter Ustinov in hrvaška pevka Doris Dragović. Umrl je Alexis de Tocqueville, francoski filozof in Henry Augustus Rowland, ameriški fizik, astronom.

Kakšna bo energija današnjega dne?

Dnevni horoskop napoveduje optimizem, ter ugoden čas za razširjanje obzorij.

Katera astro znamenja boste danes uživala v družbi domačih?

Danes boste najbolj uživali v družbi domačih rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ALI STE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE SINTETIK, PRAGMATIK ALI ANALITIK? ali BREZ ZAUPANJA ŽIVIMO V VEČNEM STRAHU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo ne bo razumel, da se želite samo zabavati. Čeprav bodo šale dobronamerne, z njimi nikar ne pretiravajte. Zanimivi trenutki vas bodo razveseljevali na vsakem koraku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Lahko se podate v delo v domačem okolju, rezultat bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na ta korak. Negativen način razmišljanja se počasi umika iz obzorja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zagon, ki ga boste zaznali bo pričaral zadovoljstvo na zasebnem področju. Luna v znamenju rib bo razblinila strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne podcenjujte tistih, ki se trudijo na drugačen način, saj vas lahko presenetijo. Tisti, ki le sanjarite o nekom, boste o vsem skupaj razmislili in sprejeli pomembno odločitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v znamenju rib prebuja olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Odpustite vse kar vas omejuje in veže, tako čustveno, duševno, fizično, finančno in duhovno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Notranja moč bo zaradi lune v ribah manjša, zato poskusite biti čim bolj samozavestni in sigurni v vse korake, ki jih boste naredili. Usmerite se v več odločnosti in ne delajte stvari, ki vas onesrečujejo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Močno vas lahko zaradi energije lune v ribah obremenijo določeni vzorci, povezani z osebami, ki se ne bodo spremenile. Ne bo šlo lahko, saj nikakor ne boste mogli nečesa razumeti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihaja ugoden čas za spremembe, ki bodo zahtevale, da boste v družinskem okolju jasno določili pravila in dolžnosti, seveda v namenom, da bi dosegli harmonijo v odnosih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čustveno boste zaradi vpliva lune v ribah v nekoliko zmedeni poziciji. Kakorkoli in kdorkoli vas zadržuje pri koraku naprej, ustavite se in si izberite tisto pot, ki menite da je najbolj ustrezna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Breme in pesimistično vzdušje bi morali čim prej črtati. Vsaka težava se vam zaradi zdi večja, kot v resnici je. Sprejmite raje prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odzovite se, vendar od odnosa, ki je že dlje časa v zatonu nikar ne pričakujte preveč. Nastopila bo nesigurnost, težko se boste prilagajali, samski pa se boste zelo težko sprostili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poglobili se boste v pomembno situacijo in končno začeli zaupati. Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči. Nikar pa e bodite hladni in zaprti vase tudi če se nekaj zakomplicira.

Vas zanima: VITA JE RAZOČARANA SAJ JE PRIJATELJICO SPREMENIL DENAR ali LESTVICA: OD ASTRO ZNAMENJA, KI SPI KAKOVOSTNO DO TISTEGA, KI SE SREČUJE Z NEPRESPANIMI NOČMI