Dnevni horoskop za nedeljo 15. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 15. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 15. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 15. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, praznik Marijinega vnebovzetja. Na prvem mestu bo zaradi vpliva Prvega krajca neposrednost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne člene in prinesla večje spoštovanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če se boste znali pravilno usmeriti, lahko pričakujete večjo stabilnost in bogatejšo vsebino.

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Luna je v znamenju Škorpijona

Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni. Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval.

Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku.

Danes ob 17:20 uri nastopi Prvi krajec

Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Kadar človek spozna slabost svoje morale, jo je treba znati zdraviti kot se zdravi roko ali nogo.

Napoleon Bonaparte

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Gustav Ipavec, slovenski skladatelj
  • Ivan Meštrović, hrvaški kipar
  • Anne, britanska princesa
  • Uroš Kodelja, slovenski kajakaš
  • Jennifer Lawrence, ameriška igralka

Na današnji dan Richard Nixon ukine konvertibilnost dolarja v zlato. Začetek festivala v Woodstocku. Začetek gradnje Berlinskega zidu. Indija postane neodvisna država. Južno od 48. vzporednika je ustanovljena Republika Koreja. Panamski prekop odprejo za promet. Thomas Alva Edison na fonograf posname pesmico Mary Had a Little Lamb. Rodil se je Napoléon Bonaparte, francoski cesar in Šimon Peres, izraelski politik. Rodil se je tudi sveti Anton Padovanski, portugalski redovnik, teolog, svetnik. Umrl je René Magritte, belgijski slikar in Pavel Golia, slovenski pesnik, dramatik.

Kaj je tisto, kar vam bo danes švigalo po mislih?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes znali poglobiti vase in poiskati odgovore na svoja vprašanja.

Katero znamenje zodiaka bo danes najbolj srečno in izpopolnjeno?

V današnjem dnevu boste najbolj zadovoljni in izpopolnjeni rojeni v znamenju rib.

Preberite tudi: SI UPATE ŽIVETI IZVEN NAVIDEZNIH NORM IN OKVIRJEV?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nenavadno bo to, da boste kljub vplivu Prvega krajca skoraj ravnodušni do tistih, ki bi se vam v drugačnih okoliščinah zasmilili. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto zadovoljni s sabo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu, ko vas bo objela energija škorpijona uporabite svoje sposobnosti v domačem okolju, ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam nekdo ne vrača pozornosti v enaki meri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Begala vas bo upornost. Če boste s pomočjo lune v škorpijonu uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vaše telo in dušo in se zadovoljno nasmehnili vsemu skupaj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V trenutku, ko boste to najmanj pričakovali, boste deležni številnih priložnosti. Ideje bodo izvirale iz vaših misli. Jasno in odločno izrazite to kar vam govori srce, opaženi boste.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Do nekoga od domačih ste se obnašali grdo, kar je bilo nedopustno in hkrati nesramno. Verjetno tega sploh niste nameravali, zato je prišel čas, da se opravičite in pogovorite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V določeni okolici se ne boste počutili najbolje, čeprav znate svojo zadrego spretno skrivati. Ni razlogov, da bi se preglasno pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo tudi malenkosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne obremenjujte se, če trenutno ni vse tako kot mora biti. Pomembno je, da ste povezani s sabo in svojim notranjim doživljanjem. Nikar ne bodite pesimistični ob misli na ljubezen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dokazali boste, da ste spretni. Kombinacija spretnosti in vztrajnosti je že dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti, le v vaših mislih, za realnost še ne bodo dovolj zrele.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Do nekoga od bližnjih, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi, kar vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ne bi smeli sklepati tako negativno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne bodite presenečeni, če boste do pravih odgovorov prišli počasi in po številnih zapletenih ovinkih. Nihče ne bo razumel, zakaj vendar tako komplicirate po nepotrebnem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj. Še posebej napeto bo na področju ljubezni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes vam lahko uspe poiskati srečo in duševni mir. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli razjezi in ostanite močni, kot ste vajeni običajno. Prisluhnili vam bodo, zato spregovorite.

Vas zanima: BRIGITO SKRBI ZA HČI, KI JE ODKAR ŠTUDIRA DEPRESIVNA