Dnevni horoskop za nedeljo 13. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 13. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 13. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 13. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pričakujte mešane energije, vse skupaj bo začinila še konjunkcija med Soncem in Neptunom. Borili se boste za svoj prav, po drugi strani pa boste omahljivi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pretirane silovite odločitve v prihodnosti ne bodo dobile najboljšega predznaka, zato se jim raje izognite. Ključ do uspeha bo potrpežljivost.

dnevni horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 20:31 uri Luna preide v znamenje Leva

Skozi dan se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico.

Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost.

Zvečer pa prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Začeli boste vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Življenje nam vrača le tisto, kar dajemo drugim.

Ivo Andrić

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Jožef II. Habsburško-Lotarinški, avstrijski cesar
  • Percival Lowell, ameriški astronom
  • Hugo Wolf, slovensko-avstrijski skladatelj
  • Mircea Eliade, romunski religiolog, filozof
  • Boris Benčič, slovenski slikar, režiser

Na današnji dan države Evropske gospodarske skupnosti uvedejo skupno obračunsko denarno enoto ecu, predhodnika evra. Pričetek veljavnosti konvencije o odpravi vseh oblik rasne diskriminacije. Rodil se je Karl Friedrich Schinkel, nemški arhitekt, slikar in Judita Habsburška, kraljica Češke in Poljske. Umrl je Ivo Andrić, srbski pisatelj, nobelovec in Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar.

Kaj vam prinaša konjunkcija med Soncem in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam konjunkcija prinaša željo po duhovnem bogastvu.

Katera astro znamenja boste najbolj uživala v umetniškem izražanju?

V umetniškem izražanju boste najbolj uživali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO NA ŽIVLJENJE VPLIVA RAZPOLOŽENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vezani ovni se boste preveč zanašali na druga mnenja, zato boste pozabili, kaj si sami mislite o nekaterih stvareh, ki so lahko sporne za marsikoga, ki je tesno povezan z vami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsaka zadeva ima dve plati, zato ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi morali že pred časom storiti sami. Ne pripravljajte se na nekaj, kar je morda za vas prevelik zalogaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na vsak način želite priti do resnice in skrajšati pot do pomembnega cilja. Naglica vam lahko pokvari lepo priložnost, o kateri že nekaj časa sanjate. Razmislite tudi o vseh prednostih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ugodni planeti vam obetajo prijetno počutje. Vaša odpornost se popravlja, zato preživite čim več časa na prostem. Potrebujete več razvedrila, ki vam ga lahko ponudijo prijatelji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan bo izredno pomemben za pomembno zadevo, ki je tik pred vrati. Le odločiti se morate in postaviti določene prioritete na prvo mesto vašega neskončno dolgega seznama.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Marsikaj bo odvisno od načina opazovanja stvari. Pričakujte bolj težaven konec tedna, posebno v ljubezni, saj vas spremlja neugodna energija. Prepričani boste, da nekaj ni pošteno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tehtnice lahko pričakujete nekaj kočljivih vprašanj. Precej boste razdražljivi in ves dan pripravljeni na boj z okolico, ki se lahko če ne boste diplomatski zaključi v negativni smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne pretvarjajte se, da vas pomembne stvari, ki jih bo nekdo razlagal ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi. Ne iščite težav tam kjer jih ni in se enostavno bolj sprostite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Glede stanja v domačem okolju postorite še nekaj, kar bi vas v nasprotnem čakalo ob začetku naslednjega tedna. Družinsko srečanje vas tokrat nikakor ne navdušuje preveč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spoznali boste, da je škoda živcev za razmišljanje o vsem, kar bi lahko postalo težava. Več veselja in navdušenja vam bo prišlo prav. Ne skrbite pa, da bi se zapletli v spor.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zakaj se tako trudite, da bi ustregli nekomu, ki si vaše usluge ne zasluži. Začnite gledati nase in boljše se boste počutili. Ne skrbite, vsi drugi se bodo že nekako znašli sami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadnje čase ste veliko bolj optimistični, kar se vam lahko še posebej obrestuje zvečer, ko luna preide v znamenje leva. Pomembne odločitve skušajte nekoliko prestaviti.

Vas zanima: STE SPOSOBNI GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE IZPUSTITI PRETEKLOST?