Dnevni horoskop za nedeljo 13. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 13. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 13. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 13. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Preveč se boste ukvarjali s tem, kaj si o vas mislijo drugi in težko se boste v odnosih sprostili ter razumeli nasprotno stran.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pozabite na napake, žalost in razočaranja, raje se usmerite v spontanost in radost.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Treba je priznati, ljubezen je velik učitelj. Človeka nauči biti, kar ni bil nikoli.

Moliere

Kaj pravi horoskop za nedeljo 13. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Janoš Kardoš, slovenski pisatelj
  • Robert Oliver Reed, angleški filmski igralec
  • Evald Flisar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
  • Ljerka Belak, slovenska igralka
  • Robert Peter – Robbie Williams, angleški glasbenik

Na današnji dan Travis Metcalfe odkrije največji znani diamant v vesolju, belo pritlikavko. Astronavti z raketoplana Discovery začnejo popravljati Hubblov vesoljski teleskop. Rodil se je Ivan Andrejevič Krilov, ruski basnopisec in John Dreyer, dansko-irski astronom. Rodil se je tudi ameriški televizijski voditelj Jerry Springer in Dušan Mravlje, slovenski tekač, Tomaž Čižman, alpski smučar. Umrl je Jožef Pustaj, slovenski pisatelj, pesnik in Ivan Rob, slovenski pesnik in satirik.

Kakšno počutje prinaša današnji dan?

Dnevni horoskop napoveduje občutljivost in nihanje razpoloženja.

Katera znamenja zodiaka se boste z veseljem posvetila domu?

Domačemu okolju se boste z veseljem prepustili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: POLARNOST ASTROLOŠKIH ZNAMENJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedate se, da ste čustveno nezadovoljni, zato boste s pomočjo nežnih vibracij po tihem iskali prave rešitve in skušali ugotoviti, kaj je tisto, česar si vaše srce v resnici želi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaželite si nekaj, saj vam je dan več kot naklonjen. Pot do ljubljene osebe bo sicer veliko lažja kot v preteklih dneh, vendar kljub temu pokažite posebno pozornost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega ter s tem popestrite ljubezenski odnos, v katerem se že nekaj časa ni prižgala prava iskrica strasti, po kateri hrepenite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prikupni boste, zato se boste nežno in premišljeno dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni ne bodo takoj uslišana, vendar nikar ne obupajte prehitro.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začeli se boste ukvarjati z vsem, kar je povezano z domačim okoljem. Analizirali boste tudi svoje finance in se sami sebi čudili, koliko ste v zadnjem času zapravili. Počakajte na boljši trenutek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub vplivu lune v raku boste veliko bolj odločni in optimistični, kot ste običajno. Nekdo vas sicer ne bo razumel, vendar vas to tokrat niti ne bo zanimalo, saj boste tako zelo optimistični.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vzemite v roko knjigo ali priročnik, ki ste jo že zdavnaj želeli prebrati, a vam je vedno primanjkovalo časa. Približajte se tudi področju ljubezni, ki bo potekalo popolnoma brez zapletov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu, da se vam bo zaradi sočutja, ki prihaja z luno v raku zdelo, da morate pomagati drugim, morate krepiti svoje želje in razvijati svojo osebnost, kar ste v zadnjem času zanemarjali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj trenutkov se vas bo držal občutek, da obvladate situacijo. Pazite, da vas nekaj ne zavede. Popazite na želodec, saj se vam tam večkrat kopiči negativna energija.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V zraku bo zaradi vpliva lune v znamenju raka veliko napetosti ali nerazumevanja. Ne dovolite se ujeti v past, tudi če gre za na videz nedolžno zadevo. Ostanite zvesti sebi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan bo zahteval od vas več fizične sprostitve. Nekaj se vam vseeno utegne izmuzniti iz rok, posebno na področju čustev, kjer niste prepričani v svoje želje. Zadeve bi morali še enkrat proučiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nedeljski dan bo pod vplivom sočutja in premišljenih odločitve, s katerimi boste znali sestaviti prijetno zgodbo. Le v domačem okolju boste bolj občutljivi na razne kritike.

Vas zanima: OHRANJANJE SKRIVNOSTI IN PRIPADNOST V PRIJATELJSKIH ODNOSIH