Dnevni horoskop za nedeljo 13. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 13. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 13. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 13. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan levičarjev. Sprejeli boste zaobljube, katere vzorce in razvade boste opustili. Ne bodite presenečeni, če boste kasneje ugotovili, da se jih niste sposobni držati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes bodo direktne besede težko šle iz ust, malce se boste zadrževali in se poskušali jasnim odgovorom izogniti.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes praznuje Iryna Osypenko: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Leva, kar pomeni, da je močnega značaja, vendar se v družbi nikoli preveč ne izpostavlja. K človeku vedno pristopi izvirno, vsako vnovično srečanje pa je zanjo nov izziv, tako kot vse življenjske situacije. Njenemu zanosu in optimizmu se pridružuje še ljubezen do življenja in dogodivščin. Njen očarljiv smisel za humor in njene simpatične potegavščine najprej presenetijo, vendar zabavajo vso družbo, zato ima ogromno prijateljev. Rada sledi modi, predvsem zato, ker ne bi radi eksperimentirala in pri tem zgrešila, pa tudi zato, ker ji ugaja, če je v središču pozornosti.

S tremi planeti v tehtnici je premišljena in oddaja nežne energije. Njena Luna, ki se nahaja v VI. hiši Kozoroga je ključ do njene uspešnosti in profesionalnosti. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode.

V vsakem izmed nas se skriva malce norosti …

Alfred Joseph Hitchcock

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Joseph Hitchcock, britanski filmski režiser
  • Makarios III., ciprski nadškof, predsednik
  • Fidel Castro, kubanski revolucionar, predsednik
  • Kathleen Battle, ameriška sopranistka
  • Roman Vodeb, slovenski teoretski psihoanalitik

Na današnji dan je bila na referendumu izglasovana neodvisnost Norveške. V mornariško pehoto ZDA vstopi prva ženska. Atatürk postane prvi turški predsednik. Srednjeafriška republika postane samostojna država. Nemška demokratična republika zapre meje med vzhodnim in zahodnimi sektorji Berlina, zgrajen berlinski zid. Rodil se je sir Basil Spence, škotski arhitekt in Herbert Hall Turner, angleški astronom. Umrla je Fanika Požek, slovenska besedilopiska, pesnica in Janko Lavrin, slovenski zgodovinar, esejist.

Kaj vas bo danes navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihnil stik s svojo notranjostjo.

Katera astro znamenja boste v ljubezni gojila prevelika pričakovanja?

Prevelika pričakovanja boste gojili raki, levi in tehtnice.

Preberite tudi: DUHOVNA POVEZAVA V LJUBEZENSKEM ODNOSU ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, kar se bo zaradi vpliva lune v raku prepletalo po mislih. V vsem, kar počnete, poskušajte ostati zvesti sami sebi in ne obljubljajte nečesa, česar ne zmorete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste na čustvenem področju zelo previdni, si boste v mislih želeli nekoga, ki vam podarja lepe komplimente. Sprejmite dogajanje, ki bo barvito in se premikajte z bolj odločnimi koraki.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uspeh na ljubezenskem področju vam je tokrat skorajda zagotovljen, vendar le če se boste prepustili ugodni luni v znamenju raka, ki bo božala vašo dušo. Nekdo v domačem okolju vas bo presenetil.Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste na vsakem koraku našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih, kar za nikogar ne bo ravno enostavno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, premikajte se z manjšimi koraki, ki se bodo izkazali za primerne. Misli bodo zaradi lune v raku begale iz ene skrajnosti v drugo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vedno, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, ali bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste nabrali nepotrebnih zamer. Ne morete se sprostiti, nekaj vas v podzavesti preveč obremenjuje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutke boste tudi nasmejani in sproščeni, takrat izkoristite energijo in se podajte v kakšen pogumen podvig, ki vam lahko pričara boljše počutje.Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar, kljub temu da vas v prihodnje čaka resna odločitev preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na sveži zrak in si privoščite dolg klepet s prijatelji, ki vas vzpodbujajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zavedati se boste začeli, da vam nič ne manjka, tudi ljubljena oseba vam bo naklonjena. Všeč vam bo, da se vse pomika naprej veliko bolj spontano ter hitreje, kot ste predvidevali.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pokazali boste, da imate močne živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, kar vas utegne zaradi umirjene energije lune v raku spraviti iz tira.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo lune v raku se boste težko sprostili, saj boste v mislih premlevali dogodke, povezane s preteklostjo. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni bodite bolj pazljivi, da vam zaradi pretirane občutljivosti ki jo prebuja luna v raku ne spodleti. Večkrat se boste spomnili na nekoga, ki ga že nekaj časa niste imeli priložnosti srečati.

Vas zanima: HOROSKOP: SPADATE MED NAJBOLJ SKRIVNOSTNA ZNAMENJA?