Dnevni horoskop za nedeljo 12. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 12. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 12. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 12. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težko se boste priklopili na  sproščene energije. Ves čas se vam bodo prepletale pomembne in nepomembne malenkosti, prihaja tudi nekaj nakopičene nervoze.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikakor se ne morete odločiti, kakšna naj bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas obremenjujejo. 

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Danes praznuje Judita Zidar: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju dvojčkov, in sicer v 10. Hiši, kar ji prinaša neobremebnejost. Tudi v poznem življenjskem obdobju bo živahna, mladostna in željna raznih dogodivščin. Njena vitalna energija je poživljajoča, sproščujoča in mentalno stimulativna. Je mnogostranska in vse jo zanima, toda njena pozornost je kratkotrajna. Njeni talenti kot režiser ali pisatelj ali izvajalec so lahko fenomenalni. V svojem življenju se osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v javnosti. Želi biti vidna, prepoznana in cenjena. Je resna, predana in delovna, vendar jo mora področje zanimati. Svoje cilje običajno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju ovna v 8. Hiši, kar nakazuje, da je zelo srečna oseba, ker je Marsu udobno v tem znamenju, saj je vladar ovna.

Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Ima zelo močno intuicijo, ki jo lahko vodi do izjemnih spoznanj in preobratov v življenju. V ljubezenskem objemu išče romantiko. Njena Luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju vodnarja v 5. Hiši, kar nakazuje, da je spontana in rada pokaže svoja čustva ter občutke. Obdarjena je z bogato domišljijo, ki jo vpleta v svoje ustvarjalne navdihe, zato je lahko uspešna na področju umetnosti. Zelo rada ima otroke in zna dobro poskrbeti zanje. Je oseba s šarmom, originalnostjo in spontanostjo.

Inteligentnost brez ambicij je kot ptica brez kril.

Salvador Dalí

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • David Rockefeller, ameriški bankir
  • George Herbert Walker Bush, ameriški predsednik
  • Ana Frank, judovsko-nemška pisateljica
  • Chick Corea, ameriški pianist
  • Adriana Lima, brazilska menekenka

Na današnji dan Ana Frank za 13. rojstni dan dobi dnevnik. Ameriško ustavno sodišče razglasi državne zakone, ki prepovedujejo poroke med pripadniki različnih ras, za neustavne. Boris Nikolajevič Jelcin izvoljen za ruskega predsednika. Rodil se je Djuna Barnes, ameriška pisateljica in Erik Eiselt, slovenski agronom. Rodila se je tudi slovenska pisateljica Luiza Pesjakova in napadalec slovenske nogometne reprezentance Klemen Lavrič. Umrl je Hermann Scherchen, nemški dirigent in Ivan Potrč, slovenski pisatelj.

Kaj vas bo danes močno privlačilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo privlačilo vse kar je skrivnostno.

Katera znamenja zodiaka se lahko danes zaljubite?

Danes se lahko zaljubite rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: VSE O KARIERNI POTI DVOJČKOV IN NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZANJE ali KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD RETROGRADNEGA SATURNA V VODNARJU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav je znano, da luna v škorpijonu prebuja ljubosumje, boste skozi dan sproščeni in nasmejani. Imeli boste ogromno pozitivne energije, ki jo boste z veseljem podarili tudi bližnjim.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pogum vam bo v veliko pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen ter do vas popolnoma iskreno naravnan.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub luni v škorpijonu, ki običajno prebuja strast bo dan obarvan s harmonijo. Z veseljem se boste povezovali, svetovali ter se približali skritim kotičkom svojega uma.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Luna v škorpijonu lahko marsikaj postavi na glavo, zato bo potrebno veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile in vas vznemirjale na vsakem koraku.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tokrat vas bodo najbolj zanimale prehranjevalne navade, saj se vam je nabralo nekaj odvečnih kilogramov, ki bi lahko znižali raven samozavesti. Še je čas da izboljšate svojo podobo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prijetna zamisel nekoga od družinskih članov bo popestrila vaše življenje. Varujte se občutka, da morate vse storiti takoj, saj vas nikakor ne vodi v notranje zadovoljstvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu da je pred vami nedelja, bo na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. Stkali boste romantične vezi, ki bodo dobro sprejete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izpeljali boste dobre družinske dogovore in uspešno zaključili neko situacijo, v katero bodo vključeni tudi drugi. Borben duh bo tisti, ki vam tokrat zagotavlja prvo mesto.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskusili boste razumeti, kaj se je zgodilo glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Morda je prišel čas, da tudi vi počasi obrnete svojo ploščo v drugo smer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Družinska situacija vas bo kljub sumničavosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu spravljala v dobro voljo in vam dajala dobro energijo. V notranjosti se bodo vrstile ugodne spremembe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zakaj si ne bi naredili nekaj čisto po svoje, namesto da vse čas sprašujete in se slepo ozirate na menja drugih. Spoznali boste, da ste v bistvu sami krojač svoje sreče.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z rešitvijo, ki jo bo predlagal nekdo od domačih se tokrat nikakor ne boste strinjali. Dovolite si biti drugačni in samosvoji, saj se vam bo to dolgoročno zagotovo obrestovalo.

Vas zanima: IZOGNITE SE IRACIONALNIM PREDSTAVAM IN PREPRIČANJEM ali NE VZBUJAJTE V LJUDEH OBČUTKA KRIVDE, AMPAK JIH SPREJMITE