Dnevni horoskop za nedeljo 11. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 11. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, nedelja 11. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 11. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Končno se prebujate in zaznavate pravo sliko, tudi če boste na svoji poti morali premagati več ovir. Ne skrivajte svojih želja, raje se z njimi soočite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zelo ugoden čas, da se znebite nepotrebnih drobnarij, ter vzorcev, ki vam več ne služijo v pravem smislu.

horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 21:08 uri Luna preide v znamenje Leva

Skozi dan, ko je Luna še v znamenju Raka je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim. Prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo.

Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več.

Ni popolnost končni cilj, smisel življenja je nikoli zaključen proces izpopolnjevanja, zorenja in žlahtnjenja.

John Dewey

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Osho, indijski mistik in guru
  • Anton Tomaž Linhart pesnik, pisatelj, dramatik
  • Janko Ferk, avstrijski pravnik, znanstvenik in pisatelj
  • Ben Browder, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Javier Saviola, argentinski nogometaš

Na današnji da je bil ustanovljen UNICEF. Bilo je tudi ustanovljeno Društvo slovenskih pisateljev. Rodil se je Aleksander Isajevič Solženicin, ruski pisatelj, zgodovinar, nobelovec in Josip Plemelj, slovenski matematik. Umrl je Ciril Debevec, slovenski gledališki igralec, režiser in Joža Lovrenčič, slovenski pesnik, pisatelj. Prav tako je umrl največji slovenski pisatelj Ivan Cankar.

Lahko bi hodil brez roke, brez očesa, da celo brez nosa bi se dalo živeti… A kadar človek nima prepričanja, tedaj je samo še senca brez telesa, knjiga brez vsebine…

Ivan Cankar, O človeku, ki je izgubil prepričanje
Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala iskrena ljubezen.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj strastna?

Najbolj strastni boste danes levi, tehtnice in vodnarji.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2022 ali Mesečni horoskop DECEMBER 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijazne misli in besede vas bodo prepričale, da je z nekom vredno nadaljevati odnos. Spomnili se boste na vse tiste, ki so vam v zadnjem času pomagali ali vas usmerjali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Postavite se čim prej na realna tla, saj ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Pred vami je čas dokazovanja, zato se boste v domačem okolju trudili storiti čim več.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vas bo opozoril, kako zelo ste se spremenili tako na čustvenem kot na osebnostnem področju. Prav je, da se zavedate kako na vas gledajo drugi, vendar ostanite kljub temu zvesti sebi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas je, da naredite nekaj zase. Odločili se boste negovati svojega notranjega otroka, ki bo hrepenel po razigranih korakih. Samski, podajte se med ljudi, saj vas čaka nekaj strastnega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če si želite korenitih sprememb, se povežite s tistimi posamezniki, ki vam lahko ponudijo več. Seveda pa boste morali odločilne korake narediti sami, kar vam bo uspelo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Skušajte v domačem okolju, kjer bo imel nekdo zelo slab dan ostati kljub vsemu bolj prilagodljivi. Lažje vam bo, ko boste nad vsem skupaj zamahnili z roko in skušali nadaljevati neobremenjeno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno se boste premaknili v bolj spontano delovanje in si na področju čustev dovolili več strasti. Všeč boste še posebej tistim, ki iščejo resnico ter popolnoma iskren pristop.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kar ste zamočili, bo potrebno čim prej popraviti, zato se ne skrivajte za hinavskim nasmeškom, saj vas bodo razkrinkali drugi. S poštenimi nameni se boste borili do konca.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tisti, ki ste na področju odnosov v težavnih situacijah boste spoznali, da je meja med ljubeznijo in sovraštvom zelo tanka. Ne boste se znali priklopiti na optimizem, kot vam običajno uspeva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi lune v raku se boste znašli tik pred tem, da se z nekom sporečete. Vdihnite in razmislite, nato namesto napada presenetite z diplomatsko mislijo, ki bo marsikoga navdušila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vezani vodnarji, čas je da razčistite s svojimi čustvi in rešite zamere, ki jih imate. Samski se boste skušali nekomu približati, vendar ne boste dovolj pogumni za akcijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav boste do nekoga zadržani, bo na koncu zmagala iskrenost. Povedali boste kar mislite, brez da bi v naprej predvidevali, kaj si bo druga oseba mislila o vsem skupaj.

Vas zanima: KAJ VAM DO KONCA LETA NA PODROČJU ČUSTEV PRINAŠATA VENERA IN MARS? ali ŽENSKE, KAJ JE TISTO KAR MOŠKE MOTI?