Dnevni horoskop za nedeljo 10. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 10. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 10. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihajajo močna volja, tekmovalnost in delovanje na meji svojih moči. Ne dotikajte se kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sproščene odločitve, optimistično razmišljanje in ugodne zaznave, lahko vplivajo tudi na odnose v družinskem krogu. Čustvena situacija ne bo naporna, bo pa zelo poučna.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Danes ob 05:59 uri Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.
Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes praznuje Steven Seagal: Astro profil

Soncem v znamenju Ovna v 9. Hiši je pravi bojevnik, pripravljen na akcijo, temperamenten in zelo odločen, tudi takrat, ko se mu nakazujejo težave. Njegova osebnost je stabilna, je zanimivega videza in nikoli len. Njegova luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Tehtnice, kar mu dodaja na čustvenem področju nežnost in nagnjenost k romantičnim podvigom. Ko ljubi je zvest in ljubi globoko.

Če ne goji dovolj močnih čustev, je to sposoben tudi direktno povedati, brez zadržkov, saj je zanj resnica najbolj pomembna. Venera se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Ovna, zato je v odnosih zelo prodoren in iskren v vseh pogledih. Le nekaj zaletavosti mu lahko škodi v poslovnih vodah, saj želi vse takoj in sedaj.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Boris Kidrič, slovenski revolucionar, politik
  • Roberto Carlos da Silva, brazilski nogometaš
  • Mandy Moore, ameriška pevka, filmska in igralka
  • Amanda Michalka, ameriška pevka in igralka
  • Loïc Nottet, belgijski pevec

Na današnji dan Charlie Chaplin prejme oskarja za življenjsko delo. ZDA in Sovjetska zveza podpišeta sporazum o prepovedi uporabe biološkega orožja. Rodil se je Pavel Golia, slovenski pesnik, dramatik in Miško Baranja, slovenski cimbalist. Rodila se je tudi angleška sopranistka Lesley Garrett. Umrl je Dante Gabriel Rossetti, angleški slikar, pesnik in slovenski slikar Fran Tratnik.

Govorjenje resnice je pogosto največja pustolovščina.

Friedrich Dürrenmatt
Kaj je tisto, kar bi danes morali narediti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi danes morali iskreno izraziti svoje mnenje.

Katera znamenja zodiaka boste hrepenela po hvali in komplimentih?

Danes boste hrepeneli po hvali in komplimentih rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v levu bo tista, ki vas bo usmerila, da se končno odločite narediti spremembo na področju odnosov. Ne bodite presenečeni, če se zadeve ne bodo začele spreminjati takoj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas lahko v marsikateri situaciji rešita odlična informiranost in mentalna iznajdljivost, zato boste na ljubezen malce pozabili. Pomembna informacija bo ključna pred pomembnejšimi pogovori.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izpostavljeno bo področje družine, na katerem vam lahko z energijo lune v znamenju leva nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte. Počasi se skušajte prilagoditi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Svoje težave boste danes poskušali rešiti tako, da boste vse skupaj intenzivno analizirali, vse z namenom, da bi spoznali, ali ste se sploh usmerili na pravo pot uspeha.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Hrepeneli boste po lepih komplimentih, želeli si boste prejemati energijo in iskrena čustva. Na trenutke boste imeli občutek, da nekomu, ki pričakuje odgovor ne morete ubežati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Premislite, če ne bi bilo bolje kočljivo zadevo, ki se vam je pripetila zamolčati in se sprijazniti, da bo breme samo vaše. Delovali boste skozi prizmo premišljenih korakov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pričakujte z energijo lune v levu priložnosti in komplimente. Torej je čas več kot primeren, da na čustvenem področju naredite tisti korak, o katerem že dlje časa sanjarite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti. Luna v levu vam bo priskočila na pomoč, takrat ko boste to najbolj potrebovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč razmišljate o zadevah, ki so za ostale v resnici precej enostavne. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, ter se odločili da zaključite nekaj, kar ste si pred kratkim zastavili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vezani kozorogi boste okrepili medsebojne vezi, ter se naučili prisluhniti v pravem pomenu besede. Samskim bo pri spletnem pohajkovanju naklonjena energija lune v levu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pojavila se bo negotovost, na trenutke vas bo zajel nemir, najlažje pa ga boste umirili v naravi. Nakopičene misli lahko ob nepravem trenutku izbruhnejo na plano, kar vam ne bo všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo z luno v levu odbijalo spontano v pravi smeri, vseeno boste morali biti nekoliko bolj previdni, saj nekdo, ki mu sicer zaupate do vas ne bo najbolj iskren.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2022