Dnevni horoskop za četrtek 7. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 7. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 7. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 7. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte imeti odprte oči, saj se vam nakazuje nekaj, kar bi lahko z nepazljivim pristopom spregledali in nato obžalovali. Naj bo nasmeh na ustnicah vaše vodilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne razdajajte se preveč, saj pozabljate na zadeve, ki so vaše in nujno potrebne soočenja.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto. Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Formirala se bo resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Med setvijo se uči, med žetvijo uči druge, pozimi uživaj.

William Blake
  • Theodor Schwann, nemški fiziolog
  • Sergej Pahor, slovenski fizik
  • Larry Bird, ameriški košarkar
  • Hermann Maier, avstrijski alpski smučar
  • Dan Bilzerian, ameriški igralec

Na današnji dan v Čachovicah na Češkem se leta 1913 rodi režiser František Čap. V zavest slovenskih filmskih gledalcev se je zasidral kot režiser Vesne, enega najbolj gledanih slovenskih filmov. Na današnji dan tornado prizadane severozahodni del Londona. Vesoljsko plovilo Galileo po dobrih šestih letih potovanja pristane na Jupitru. V Sloveniji je začel veljati zakon o denacionalizaciji. Rodil se je Gian Lorenzo Bernini, italijanski kipar, arhitekt in Jovanka Broz, žena Josipa Broza Tita, predsednika Jugoslavije. Umrl je Robert Graves, angleški pesnik in Forest Ray Moulton, ameriški astronom.

Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z navdušenjem podali v nove dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ PRINAŠA GIBANJE MERKURJA V ZADNJEM DELU LETA? ali KATERIM LJUBEZENSKIM PAROM BO LETO 2024 NAJBOLJ NAKLONJENO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prebudil se bo neprijeten občutek, da vam ne bo uspelo dokončati vsega, kar ste si pred kratkim zastavili.  Umirite se, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več slabega kot dobrega.Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikakor se ne boste sposobni notranje umiriti, saj boste prepoznali določene energije, ki vam trenutno niso všeč. Previdno z denarjem in glede pravnih poslov, ki so aktualni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prepletata se ljubezen in prijateljstvo, zato preden se dokončno odločite dobro premislite, kaj je tisto, kar v resnici potrebujete. Na področju kariere boste končno spregovorili o financah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas ni pozabil, vendar preprosto nima časa, kar boste začeli počasi razumeti. Težko delo vam bo jemalo energijo, saj se prebuja občutek, da zanj žal niste dovolj plačani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse bo zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kaj negativnega bi se lahko zgodilo. Pozanimali se boste glede stvari, ki ste jih nekoč počeli z veseljem in zanimanjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite na zdravje in počutje, premislite o posledicah prevelike živčnosti, ki se pojavlja že nekaj časa. Tudi pri delu pretiravate s stvarmi, ki pa jih za zdaj žal ne morete spremeniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v svojem znamenju boste zaznavali, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri dogovorih, ki so dolgoročnega značaja. Premaknili se boste korak naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite izredno uporabne informacije. Raziskujte, saj se sijajno počutite ob čisto novih ljubezenskih izkušnjah, ki vas navdihujejo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prebujata se igrivost in zabaven temperament, zato boste končno pripravljeni na večji napredek. Ne pozabite pa na nekaj delovnih priložnosti, saj bo le od vas odvisno, kako se bo nekaj zaključilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Več stikov boste imeli z družinskimi člani, kar vas bo sprva zmedlo, saj ne boste takoj vedeli, kako naj bi se do določenih posameznikov sploh obnašali. Obremenila vas bo tudi nejasna situacija.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen bo obdana z vznemirljivo energijo, zato se nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti. Nenehno si boste želeli nekaj več, nepotrpežljivi boste, kar lahko nekoga zmoti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z luno v tehtnici boste razigrani in motivirani, zato si lahko izborite več kot običajno in to bo vsekakor okrepilo samozavest v bližnji prihodnosti. Ko vas bo nekdo poklical, je pomembno da se odzovete.

Vas zanima: SE DRŽITE DOGOVOROV V PARTNERSKIH ODNOSIH? ali NASVETI ZA MODEREN ZIMSKI VIDEZ