Dnevni horoskop za četrtek 6. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za četrtek 6. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 6. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 6. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na področju financ zaradi konjunkcije med Luno in Jupitrom ne boste preveč panični, kljub temu pa boste želeli imeti vse pod kontrolo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Besede bodo z lahkoto tekle z jezika, zato pazite pri občutljivih ljudeh, da jih po nepotrebnem ne užalite.

horoskop danes
Luna je v znamenju Rib

Danes ob 01:16 uri Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Anton Bajec, slovenski jezikoslovec
  • Miha Maleš, slovenski slikar
  • Alan Watts, angleški pisatelj, filozof
  • Adriano Celentano, italijanski pevec in igralec
  • Malcolm Young, avstralski glasbenik (AC/DC)

Na današnji dan Anton Martin Slomšek vloži prošnjo za ustanovitev Društva za izdajanje dobrih ljudskih knjig v slovenskem jeziku. Rodil se je Janoš Županek, slovenski pisatelj na Madžarskem in Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist. Rodil se je tudi britanski igralec Rowan Atkinson, znan predvsem kot Mr. Bean. Umrl je Slavko Pengov, slovenski slikar in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar.

Darila otroci pozabijo, dobrote nikoli!

Ljudski pregovor
Kaj vam prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam konjunkcija prinaša dobre novice in prijaznost.

Katera znamenja zodiaka se boste malce smilila sama sebi?

V današnjem dnevu se boste malce smilili sami sebi rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: NAŠA DRŽAVA SKOZI VPOGLED I CHINGA V LETU 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Energija lune v ribah vas lahko notranje obremeni. Da se izognete slabim vibracijam, se boste lotili obnove ali popravljanja določenih stvari. Ker boste obenem imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste kljub vsemu nemirni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste začeli novo poglavje ali pa boste obelodanili svojo idejo. Na žalost pa boste zelo neodločni, marsikdo bo raje ostal v senci, da vas ne bi z iskrenim pogovorom preveč vznemiril.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Premagajte tisto, kar vas že tako dolgo obremenjuje in vam ne da miru. Ne bojte se, da bi koga prizadeli. Postavite se končno enkrat zase in zahtevajte kljub nežni energiji lune v ribah odgovore.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni vas bodo označili, da ste togi, saj se vam nikakor ne ljubi pogovarjati o eni in isti zadevi, ki je za vas že zastarela. Po drugi pa ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določen odnos.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delujte po svoje in se ne pustite motiti pri tem. Če se boste ustavljali pri malenkostih, ne boste naredili nič, bolje bo o njih razmišljati pozneje. Končno se boste z luno v ribah posvetili sami sebi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Imate veliko energije, vendar jo napačno usmerjate v stvari, ki v tem trenutku niso preveč pomembne. Posebno pozorni bodite, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste kar mislite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi lune v ribah bo do izraza prišla vaša umetniška plat. Nikar ne potlačite navdiha, ampak ga izrazite s pisanjem ali risanjem. Pomembno bo, da boste svojim čustvom in občutkom pustili, da bodo prišli na plano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali nekaj kar vam je sicer pri srcu prestaviti. Pazite na prioritetne obveznosti in na prijatelja, ki že nestrpno čaka na vaš klic.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vezani imate pred sabo zanimiv splet okoliščin, ki vas bo spravil v dobro voljo. Samski pa si ne razbijajte glave z neko zadevo, ki se vam je pripetila, raje se zazrite v lepšo prihodnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ves čas vam bo po glavi hodilo vaše denarno stanje, predvsem vprašanje, kako ga izboljšati. V hipu se boste domislili pametne ideje, vendar jo prespite, preden naredite večjo napako.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prebujanje intuicije boste dobro izkoristili za osebno rast. Če imate v sebi kreativno žilico, jo zaradi lune, ki se bo nahajala v ribah vsekakor uporabite. Izkoristite ugodno energijo za svoj napredek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne ugovarjajte, če nimate prave osnove. Še posebno če boste imeli opravka s starejšimi, pazite, kaj boste govorili in kako boste ravnali, saj vas nekdo opazuje in ocenjuje vaše korake.

Vas zanima: KAKŠNE SO TEŽAVE SODOBNIH ŽENSK?