Dnevni horoskop za četrtek 31. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 31. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 31. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 31. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V čustvenem smislu boste želeli več strasti. Pokažite v domačem krogu dobro voljo in prisluhnite. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Hitre odločitve, pogumne ter napredne misli in spretno izražanje vam prinašajo dobro energijo.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 11:30 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Ewan McGregor: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 8. Hiši Ovna, zato je odločen, ambiciozen in vedno pripravljen na boj, tudi če ni popolnoma prepričan vase. Luna v Dvojčkih mu daje razpršenost v komunikaciji in ljubezenskih odnosih, zato globoki pogovori niso njegova najljubša izbira. Je iskren in zelo pošten, kar vsekakor pričakuje tudi od drugih. Ko se mu nekdo zameri, težko oprosti.

Merkurjem v znamenju Ovna je njegova komunikacija prodorna in hkrati premišljena. Jupiter v Strelcu pa je tisti, ki mu v življenje prinaša radost, zadovoljstvo ter srečno roko pri poslovnih in finančnih podvigih, čeprav materialni svet zanj ni ravno na prvem mestu.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj s tem, da živiš življenje nekoga drugega.

Steve Jobs

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Adriaan van Maanen, nizozemsko-ameriški astronom
  • Octavio Paz, mehiški pesnik, pisatelj
  • Richard Kiley, ameriški igralec in pevec
  • John Robert Fowles, angleški pisatelj
  • Richard Chamberlain, ameriški igralec in pevec

Na današnji dan ameriški Kongres potrdi Marshallov načrt za obnovo Evrope. Razpuščen je bil Varšavski pakt. V Parizu so slovesno odprli Eifflov stolp tudi za obiskovalce. Rodil se je Nikolaj Vasiljevič Gogolj, ruski pisatelj, dramatik in Franz Joseph Haydn, avstrijski skladatelj. Rodil se je tudi škotski glasbenik, član skupine AC/DC, Angus Young. Umrla je Selena, ameriška pevka in Fran Govekar, slovenski pisatelj, dramatik.

Katere stvari bodo danes najbolj pomembne?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo najbolj pomembni odnosi, ki jih boste negovali.

Katera znamenja zodiaka se boste težko notranje umirila?

Težko se boste notranje umirili rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sodelavci bodo z veseljem prestopili na vašo stran in podprli ideje o katerih razmišljate. Toda njihovi zadržki in pomisleki bodo izginili šele, ko boste pokazali svoj pravi pogumen zagon.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kovali boste načrte o prihodnosti, vendar boste pozabili na nekaj pomembnega. Seveda bo dan namenjen tudi počitku in interesnim dejavnostim. Priporočljivo je, da berete med vrsticami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pod vplivom dogodkov v karieri boste začeli bolj intenzivno razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. V ljubezni nočete več laži, tokrat bi radi dokončno razčistili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Okoliščine so se očitno spremenile, saj vam bo tokrat zelo všeč nekaj, kar vas še do pred kratkim ni prepričalo. Z nekom se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskusite se prilagoditi, saj ne vas lahko izpostavljanje drago stane. Tako se boste izkazali kot zaupanja vreden človek. Luna v ribah vam bo pri vsem skupaj zaradi sočutne energije dopoldan v pomoč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izognite se napaki, da vsako stvar preveč analizirate. Marsikaj je dobilo drugačne odtenke. Zaradi lune, ki bo zjutraj še v ribah ne boste preveč optimistični, predvsem pa nočete popustiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V službi nikar ne iščite lažjih poti, saj bi se lahko znašli na resnem in težkem razpotju. Hrepeneli boste po izzivih in novih dogodivščinah, ki vas prebujajo ter razveseljujejo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dejanja imajo lahko posledice. Pomislite torej, preden se odločite za veliko spremembo v svojem življenju in najprej ocenite vse morebitne posledice, ki bi vas lahko doletele.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Povsem napačne predstave sodelavcev vas tokrat ne bodo zmotile. Ohranili boste svoj nenavaden optimizem in na koncu se bo izkazalo, da je bil le ta popolnoma upravičen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spoznali boste nekaj, kar vas bo presenetilo. Potrebne bo tudi nekaj potrpežljivosti in upoštevanje slogana, kdor čaka, dočaka. Na čustvenem področju pa tokrat ne bo najbolj enostavno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite previdni pri svojih dejanjih, da se ne boste zaradi napačne slike, ki jo lahko zariše napačno razumevanje ujeli v past. Poskusite narediti kakšen korak samo zase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri vseh zadevah bodite bolj previdni, posebno pa pazite na vsako besedo. Doma se morate potruditi po najboljših močeh, čeprav si močno želite, da bi vas pustili pri miru.

Vas zanima: POIŠČITE NOTRANJE RAVNOVESJE