Dnevni horoskop za četrtek 30. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 30. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 30. novembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 30. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sedaj prihaja odlična priložnost, da na lahkoten način zgladite morebitne spore in nesporazume, ter pridobite odgovore na pomembna vprašanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Všeč vam bo prijaznost, ki jo boste širili, povečano bo tudi sočutje, s katerim lahko vsaj nekoliko oplemenitite razmerja.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Človek ne more biti bolj iskren, kot je takrat, ko prizna, da laže.

Mark Twain

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Winston Churchill, angleški politik, slikar, pisatelj
  • Clyfford Still, ameriški slikar
  • Marjan Jerman, slovenski novinar
  • Damjan Močnik, slovenski skladatelj, zborovodja, glasbeni pedagog
  • Andrej Murenc, slovenski dramski igralec

Na današnji dan je bila Kristalna palača v Londonu uničena v požaru. Celjski grofje povzdignjeni v državne kneze. Japonska in Kitajska podpišeta pakt o sodelovanju. U Tant postane generalni sekretar OZN. Barbados postane neodvisna država. Južni Jemen razglasi neodvisnost od Združenega kraljestva. Michael Jackson izda Thriller, najbolje prodajani glasbeni album vseh časov. Rodil se je Anton Cestnik, slovenski rimskokatoliški duhovnik, politik in Mark Twain, ameriški pisatelj. Umrl je Oscar Wilde, irski pisatelj, pesnik, dramatik in Paul Walker, ameriški filmski igralec.

Umetnikovo srce je njegova glava.

Oscar Wilde
Katera znamenja zodiaka se boste danes najraje zadrževala doma?

V današnjem dnevu se boste najraje zadrževali doma rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Na katerem področju boste imeli danes največ sreče in priložnosti?

Dnevni horoskop napoveduje največ dobrih priložnosti na čustvenem področju.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: ANA KLAŠNJA ali SVOBODNO RAZMERJE NI ENOSTAVNA IZBIRA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pogosto ste tako prepričani v svojo nezmotljivost, da si ne pustite dokazati nasprotnega, naj gre za delo ali za ljubezenske zadeve, tokrat pa zaradi lune v raku ne bo ravno tako.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svojo energijo lahko kljub temu, da se bo luna nahajala v raku uporabite bolj učinkovito. Ne zanašajte se preveč na tiste argumente, ki vas že dlje časa brez pravega razloga držijo nazaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo bo spretno izpodbijal nekaj, v kar ste bili prepričani, tako da počasi ne boste več tako sigurni vase. Če boste brezglavo vztrajali, bi se lahko hitro zapletli v nesporazum.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo od sodelavcev, ki vas še posebno vznemirja si bo dovolil preveč. Omejili boste svoje finančne izdatke, kar je nadvse pohvalno, saj ste v zadnjem času nevarno polzeli proti katastrofi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skrbi, ki so vam pokvarile zadnje dni bodo odšle, saj boste končno z denarjem ravnali mnogo bolj gospodarno. Bolj ko se boste ukvarjali z nečim, več zanimivih vprašanj se vam bo odprlo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poiščite natančnejše informacije in preverite, če se vam izplača sprejeti nekaj tveganega. Ko se vi lotite organizacije, je gotovo temeljita saj ste vedno zelo precizni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prednost boste dali stvarem, ki jih sicer ne opravljate z veseljem, vendar kljub temu potrebujejo red ter konkretno realizacijo. Če boste stali za svojimi besedami, vam nihče ne bo mogel do živega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Malo težje se boste osredotočili na delo, ker vam bodo misli zaradi energije lune v raku uhajale na področje ljubezni. Prilagajanje vam ne bo dišalo, zato prebudite svoj notranji mir.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi energije lune v raku boste začutili posledice ležernosti ali utrujenosti. Nikakor se ne morete odločiti glede pomembne zadeve, čeprav nekdo čaka, zato se bo zopet oglasila slaba vest.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potrebujete nekaj, kar bi lahko razbilo vsakodnevno rutino. Zapletali se boste v nesporazume in poskušali doseči nemogoče. Uskladite čim prej svoje načrte z realnimi možnostmi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Še sami ne veste, po čem v bistvu hrepenite, vendar vam bo težko kdorkoli ustregel, zato se boste morali razveseliti sami. Stvari niso videti jasne, zato se ne trudite, ampak počakajte na boljši trenutek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Močna želja po spremembi utegne biti izraz notranje negotovosti. Morda boste morali tvegati tudi pri čustvih in ugotoviti, pri čem pravzaprav ste. V službi bodo odnosi precej napeti, zato se izmuznite.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SONCA V STRELCU? ali STE SPOSOBNI BITI TUKAJ IN ZDAJ?